- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ay bana zor gelir alislin deglmÖyle yavaş yavaş hayal etme o işi
İlk zamanlardan sonra zorlasan tek hareketle silersin
Erkek kardeşim vardı ordan biliyorım az çok
Bak allah herkesin nasıl kolayına gelecekse öyle vermiş demek kiAy bana zor gelir alislin deglm
Kiza tecrübeliyim ya iyi olcak insBak allah herkesin nasıl kolayına gelecekse öyle vermiş demek ki
Ben de kızdan biraz çekinirdim
Sen tecrübelisin amaKiza tecrübeliyim ya iyi olcak ins)
Erkek olsaydi esit olrdkSen tecrübelisin ama
Eşit değiliz
Leğende yıkıycam dedin dedin mesajı yanlış anladı seninkiBu benim çocuğum leğen kemiklerimi keşfetti. Özellikle soldakini. Oraya bastırıp gerdiriyo kendini öteki tataftan çıkıyo bi tarafları.
Hayır senin de İlk çocuğun olsaydı eşittikErkek olsaydi esit olrdk
Benim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyorKesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Ay sesli güldüm haLeğende yıkıycam dedin dedin mesajı yanlış anladı seninki
Bende 34 te gorebildim sukur buz dolabina resmini astım gidip gelip seviyorumKizlar bugun nst ve kontrole gittim bebisim yuzunu gosterdi şükür eller kollar yine vardi ama bu sefer gordk
Olur mu olurBenim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyorsonuç nur topu gibi kız
Benimde göbek deligim dışarıya çıkmamıştı dün gece eşimle izliyorduk bir baktık göbeğin altından vurdukça delik dışarı fırlıyor gülmekten öldükBu benim çocuğum leğen kemiklerimi keşfetti. Özellikle soldakini. Oraya bastırıp gerdiriyo kendini öteki tataftan çıkıyo bi tarafları.
Ben diyorum oyup çıkası var artık bunlarınBenimde göbek deligim dışarıya çıkmamıştı dün gece eşimle izliyorduk bir baktık göbeğin altından vurdukça delik dışarı fırlıyor gülmekten öldük
Allah cezanı vermesin ya yeni doğmuş bebeğe toka mı takıcanOlur mu olur
Eki Görüntüle 2945031
Ben saçlı olursa diye toka bile koydum hastane çantama.Oğlan olursa oğlana takarız artık.
Ay böyle toka takamiycagim için çok üzülüyorum oglusuma ince lastiklerden Alicamda saçı uzarsa ondan bari takarımOlur mu olur
Eki Görüntüle 2945031
Ben saçlı olursa diye toka bile koydum hastane çantama.Oğlan olursa oğlana takarız artık.
Zaten en sagliklisi ilk ay yaptirmakmis. Biz de nasipse ben iyilestikten sonra hemen yaptirmayi dusunuyoruz. Yani 2.haftada falan iyilesmis olurum heralde tamamenKesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Bi fotilik yaaaAllah cezanı vermesin ya yeni doğmuş bebeğe toka mı takıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?