2021 Aralık Anneleri

Bu benim çocuğum leğen kemiklerimi keşfetti. Özellikle soldakini. Oraya bastırıp gerdiriyo kendini öteki tataftan çıkıyo bi tarafları.

Kesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Benim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyor sonuç nur topu gibi kız

Benim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyor sonuç nur topu gibi kız
Olur mu olur

Ben saçlı olursa diye toka bile koydum hastane çantama. Oğlan olursa oğlana takarız artık.

Bu benim çocuğum leğen kemiklerimi keşfetti. Özellikle soldakini. Oraya bastırıp gerdiriyo kendini öteki tataftan çıkıyo bi tarafları.
Benimde göbek deligim dışarıya çıkmamıştı dün gece eşimle izliyorduk bir baktık göbeğin altından vurdukça delik dışarı fırlıyor gülmekten öldük

Kesinlikle öyle benimki kız çok eminiz ama velev ki erkek doğarsa diye bi an ben bile düşündüm çünkü. Hemen 40 bile çıkmadan yaptırmak isterim çünkü.
Zaten en sagliklisi ilk ay yaptirmakmis. Biz de nasipse ben iyilestikten sonra hemen yaptirmayi dusunuyoruz. Yani 2.haftada falan iyilesmis olurum heralde tamamen bide gaz sancilari falan baslayacak belli bi sure sonra ona da denk gelmeden hemen halletmek lazim hazir bol bol uyuyorken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…