Inşallah gazlar 2 haftaya başlamaz tabiZaten en sagliklisi ilk ay yaptirmakmis. Biz de nasipse ben iyilestikten sonra hemen yaptirmayi dusunuyoruz. Yani 2.haftada falan iyilesmis olurum heralde tamamenbide gaz sancilari falan baslayacak belli bi sure sonra ona da denk gelmeden hemen halletmek lazim hazir bol bol uyuyorken
İyi tamam tak hadi saçlı olsun da inşallahBi fotilik yaaa
Benim oglumu kucukken yapmadilar. Pipi yok gibiydi. Sadece delik vardi. Yapamam dedi pipisi buyumeli dediler. Onumuzdeki yaz yaptiracagim insallah.Cahil insanlar. Yapılmaması gereken yaşlar var hatta tam anladığı yaşlar. Sonrasında da zaten eşşek kadar oluyo. Bi de bu inançtan ziyade sağlık hijyen açısından da mühim bi şey.
Kaç yaşında şimdiBenim oglumu kucukken yapmadilar. Pipi yok gibiydi. Sadece delik vardi. Yapamam dedi pipisi buyumeli dediler. Onumuzdeki yaz yaptiracagim insallah.
Ocak ta tam 6 yasinda olacakKaç yaşında şimdi
6dan önce önerilmiyor biliyorum ben de neyse ki senin ki de eşşek kada olmuş.Ocak ta tam 6 yasinda olacak
Şuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamış6 cm çok büyük açıklık canım. Büyük ihtimal doğum durdurulamaz artık. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıkla atlatın bu süreci.
Amin canım inşallahHayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canım
Amiin inşallahSagsalim kucagina al insallah
Çok sağolasınÇok geçmiş olsun canım
Bebis anne karninda ne kadar uzun sure kalirsa bagirsaklari o kadar iyi gelisiyormus ve gaz skintisi olmuyormus. Dun bi arkadasim oyle dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah gazsiz bebelerimiz olur yaInşallah gazlar 2 haftaya başlamaz tabi
Evet ama pipi büyümedi ben napim.6dan önce önerilmiyor biliyorum ben de neyse ki senin ki de eşşek kada olmuş.
Seninki mecburi bir durum canım yapacak bişey yok kiEvet ama pipi büyümedi ben napim.
Aman nasip bence bee.Bebis anne karninda ne kadar uzun sure kalirsa bagirsaklari o kadar iyi gelisiyormus ve gaz skintisi olmuyormus. Dun bi arkadasim oyle dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah gazsiz bebelerimiz olur ya
Aynen ağlayinca icine kacar dikisleri patlar dedi doktorlar. Hem ürolog hemde genel cerrah a ayri ayri goturdum. Ama malesef olmadi.Seninki mecburi bir durum canım yapacak bişey yok ki
Ayy sen resmen doğuruyorsun Allah kolaylık versin hiç sıkma canını sağlıkla kucağına al inşallahŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
yaa cok sagolBnce Umay daha kibar kulağa da hoş geliyor
Yaaa yerimm ben de kizima benzettimBende 34 te gorebildim sukur buz dolabina resmini astım gidip gelip seviyorumbana benziyor
Saglikla sihhatle kucagina al insallah geliyor bebisŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Aynen 10 ayda kalsa olan oluyorAman nasip bence bee.
Sağlıkla kucagına al inşallahŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Hayirli olsun cnm spinal daha iyi olur insallah bana da 6 aralik dedi hersey yolunda gider insallahKızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bütün mesajları okuyamadım gece okurum ancak. Bugün ameliyat günümüzü aldık. 30 Kasım olucak ins. Tabi erken davranmazsa bidigim. Başka varmı günu belli olan. Ha bu arada genel anestezi onermiyo doktorum. Spinal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?