2021 Aralık Anneleri

Inşallah gazlar 2 haftaya başlamaz tabi

Cahil insanlar. Yapılmaması gereken yaşlar var hatta tam anladığı yaşlar. Sonrasında da zaten eşşek kadar oluyo. Bi de bu inançtan ziyade sağlık hijyen açısından da mühim bi şey.
Benim oglumu kucukken yapmadilar. Pipi yok gibiydi. Sadece delik vardi. Yapamam dedi pipisi buyumeli dediler. Onumuzdeki yaz yaptiracagim insallah.

6 cm çok büyük açıklık canım. Büyük ihtimal doğum durdurulamaz artık. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıkla atlatın bu süreci.
Şuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamış doğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah canım
Amin canım inşallah
Sagsalim kucagina al insallah
Amiin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Çok sağolasın

Seninki mecburi bir durum canım yapacak bişey yok ki
Aynen ağlayinca icine kacar dikisleri patlar dedi doktorlar. Hem ürolog hemde genel cerrah a ayri ayri goturdum. Ama malesef olmadi.
Simdi de ben playstation oynarken kesilen yerde yaptiracam diyor. korkmuyor su an

Ayy sen resmen doğuruyorsun Allah kolaylık versin hiç sıkma canını sağlıkla kucağına al inşallah Ağrı sancı vs ne hissediyorsun ? Bu kadar açılmayla baya doğum sancısı çekiyor olman gerekiyor sanırım

Saglikla sihhatle kucagina al insallah geliyor bebis

Sağlıkla kucagına al inşallah

Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bütün mesajları okuyamadım gece okurum ancak. Bugün ameliyat günümüzü aldık. 30 Kasım olucak ins. Tabi erken davranmazsa bidigim. Başka varmı günu belli olan. Ha bu arada genel anestezi onermiyo doktorum. Spinal olacak

Hayirli olsun cnm spinal daha iyi olur insallah bana da 6 aralik dedi hersey yolunda gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…