İns hepimize hayırlı doğumlar olsunHayirli olsun cnm spinal daha iyi olur insallah bana da 6 aralik dedi hersey yolunda gider insallah
BenimMerhabalar kızlar nefesi daralan tek benmıyım yatamıyorum uyuyamıyorum ayakta durulmuyor oturulmuyor
Sen erken doğuracaksın ya bize anlatırsın kaçta başladıInşallah gazlar 2 haftaya başlamaz tabi
Tamam o zaman 40ts doğururum benBebis anne karninda ne kadar uzun sure kalirsa bagirsaklari o kadar iyi gelisiyormus ve gaz skintisi olmuyormus. Dun bi arkadasim oyle dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah gazsiz bebelerimiz olur ya
Bende 6 aralikta doguracam galiba. Daha kesin değilHayirli olsun cnm spinal daha iyi olur insallah bana da 6 aralik dedi hersey yolunda gider insallah
Ben 40ı beklersem sen sezaryen olursan benden önce sen anlatırsın.Benim
Ne sağa dönebiliyorum ne sırt üstü yatabiliyorum
Bazen durduğum yerde bile yetmiyor nefesim
Sen erken doğuracaksın ya bize anlatırsın kaçta başladı
Tamam o zaman 40ts doğururum ben
Sezaryen hem de
Ben gazdan çok çektim yavrum çekmesin
Bizi habersiz bırakma canım benimŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Ayni gun olablrz o haldeBende
Bende 6 aralikta doguracam galiba. Daha kesin değil
Ciddi miOlur mu olur
Eki Görüntüle 2945031
Ben saçlı olursa diye toka bile koydum hastane çantama.Oğlan olursa oğlana takarız artık.
Sağlıkla gelsinŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Dün akşam çıktım. Yazmıştım çıkınca kaçırmışsın orayıUnut unut unuthastaneden çıktın mı
Bn tavuk gibi yattığımdanDün akşam çıktım. Yazmıştım çıkınca kaçırmışsın orayı
Seni sezaryen daha önce alırlarsaaaaa. Sonuçta belli ki benimkinin keyfi yerinde. Gafası bile yukarda çocumun. Ama 28. Haftada nstlere girmeye başlayan sensin.Hesap hatası yaptın
Ben 40ta sezaryen oluyorum gaz sancısı olmasın diye
Sen 40ta da doğursan her türlü önce doğuruyorsun
Yav sakin olun bn doğurcam önce bn size anlatırımSeni sezaryen daha önce alırlarsaaaaa. Sonuçta belli ki benimkinin keyfi yerinde. Gafası bile yukarda çocumun. Ama 28. Haftada nstlere girmeye başlayan sensin.
Lore lore sen doğurma lore loreeYav sakin olun bn doğurcam önce bn size anlatırımher detayı
NiyeymişLore lore sen doğurma lore loree
Benim 38. Haftam senin 40ına denk geliyorSeni sezaryen daha önce alırlarsaaaaa. Sonuçta belli ki benimkinin keyfi yerinde. Gafası bile yukarda çocumun. Ama 28. Haftada nstlere girmeye başlayan sensin.
İlk doğum son ana kadar bekleniyor tabi ters giden bişi olmaz ise sende mi fışşttt istin fırtttt niye değilBana ne zaman dogum tarihi vericek doktorumDaha dogum seklini bile konusmadik cnku sezeryan istedigimi soylemeye korkuyorum
Ayni fikirdeyim bende doğumdan sonra bi dünyaya adapte olsun :) yaptiricaz hemenAllah nasip eder de bir sıkıntı çıkmazsa en fazla 2 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ben. Dönmeye sürünmeye başlamadan halletmek lazım. Hem canı daha az acır, kolay iyileşir, hem de bence hatırlamaya değer bir anı değil ne kadar küçük o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?