2021 Aralık Anneleri

Merhabalar kızlar nefesi daralan tek benmıyım yatamıyorum uyuyamıyorum ayakta durulmuyor oturulmuyor
Benim
Ne sağa dönebiliyorum ne sırt üstü yatabiliyorum
Bazen durduğum yerde bile yetmiyor nefesim
Inşallah gazlar 2 haftaya başlamaz tabi
Sen erken doğuracaksın ya bize anlatırsın kaçta başladı
Bebis anne karninda ne kadar uzun sure kalirsa bagirsaklari o kadar iyi gelisiyormus ve gaz skintisi olmuyormus. Dun bi arkadasim oyle dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah gazsiz bebelerimiz olur ya
Tamam o zaman 40ts doğururum ben
Sezaryen hem de
Ben gazdan çok çektim yavrum çekmesin

Ben 40ı beklersem sen sezaryen olursan benden önce sen anlatırsın.

Hesap hatası yaptın
Ben 40ta sezaryen oluyorum gaz sancısı olmasın diye
Sen 40ta da doğursan her türlü önce doğuruyorsun

Bizi habersiz bırakma canım benim ayy çok duygulandım ben sana

Sağlıkla gelsin

Hesap hatası yaptın
Ben 40ta sezaryen oluyorum gaz sancısı olmasın diye
Sen 40ta da doğursan her türlü önce doğuruyorsun
Seni sezaryen daha önce alırlarsaaaaa. Sonuçta belli ki benimkinin keyfi yerinde. Gafası bile yukarda çocumun. Ama 28. Haftada nstlere girmeye başlayan sensin.

Seni sezaryen daha önce alırlarsaaaaa. Sonuçta belli ki benimkinin keyfi yerinde. Gafası bile yukarda çocumun. Ama 28. Haftada nstlere girmeye başlayan sensin.
Yav sakin olun bn doğurcam önce bn size anlatırım her detayı

Benim 38. Haftam senin 40ına denk geliyor
Gel el ele doğuralım
Bir zamanlar çukurovada öyle olmuştu
Adamın karısıyla sevgilisi yan yana doğurmuşlardı

Bana ne zaman dogum tarihi vericek doktorum Daha dogum seklini bile konusmadik cnku sezeryan istedigimi soylemeye korkuyorum
İlk doğum son ana kadar bekleniyor tabi ters giden bişi olmaz ise sende mi fışşttt istin fırtttt niye değil

Ayni fikirdeyim bende doğumdan sonra bi dünyaya adapte olsun :) yaptiricaz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…