2021 Aralık Anneleri

Pipi daha zor bence

Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?
Biz ilk 10 günde yaptırmayı düşünüyoruz. Günü kesin olmamakla birlikte, doktor bir sorun görmezse 7. gün yaptıralım diyoruz.

Hem ilk günler hele de göbek bağı bile düşmeden sünnet edilirse anesteziye bile gerek kalmıyormuş ve daha çabuk iyileşiyormuş. Hem de peygamber sünneti, 7 günlük yaptırmak.

Ben de doğar doğmaz istiyorum ama öyle olmazsa da en erken ne zaman olursa yapılsın istiyoruz.

Kızlar benim bugün haftalık kontrolüm vardı. Doktorum 3 hafta önce gittiğimde artık haftada bir gel, nst de bakalım muayene de edelim demişti. Ben de çarşamba (işim çıkarsa perşembe) gidiyorum.

Neyse bugün normalde 33+6 haftalık olmamaıza rağmen yani 34 diyelim, bebiş 37 haftalık göründü. Yani 3 hafta ileride.

En son amniyon sıvısı alt sınırda görünüyordu, şimdi daha iyi göründü. Sanki biraz artmış. Ben de bu hafta su içmeyi 3 litreye çıkarmıştım, belki de onun faydası. Biraz da havuç yemeyi artırmıştım.

He bir de kilosu 3300 g ölçüldü. Kız kardeşime söyledim, e daha git doğur dedi

Öyle ya beni ürkütmeye başlıyor artık bebişin bu iriliği. Acaba ne zaman ve nasıl doğacak? Acayip meraktayım.

Bir de cumartesi profesör olan perinatoloğa bir daha gideceğiz. Geçen hafta o da 29 Ekim tatiline gitmişti diye yerinde yoktu. Bakalım o neler diyecek

O uzak hedef

Ay yemeğim bozulmuş
Yemedin allahtan ama kokusu bile midemi ayağa kaldırdı
Şurda 2 gramlıkmiştahım vardı
Yıkığım
Brokoliyi çok aşağılamışım dün
Küstü gitti
Ne yemeği midyede aklın kaldı ondanmı

O uzak hedef

Ay yemeğim bozulmuş
Yemedin allahtan ama kokusu bile midemi ayağa kaldırdı
Şurda 2 gramlıkmiştahım vardı
Yıkığım
Brokoliyi çok aşağılamışım dün
Küstü gitti
Belli mi olur

Ooo şüşkolarda bugün Yavrum sen sezaryen hayalleri kurmaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…