- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
MaşallahKızlar benim bugün haftalık kontrolüm vardı. Doktorum 3 hafta önce gittiğimde artık haftada bir gel, nst de bakalım muayene de edelim demişti. Ben de çarşamba (işim çıkarsa perşembe) gidiyorum.
Neyse bugün normalde 33+6 haftalık olmamaıza rağmen yani 34 diyelim, bebiş 37 haftalık göründü. Yani 3 hafta ileride.
En son amniyon sıvısı alt sınırda görünüyordu, şimdi daha iyi göründü. Sanki biraz artmış. Ben de bu hafta su içmeyi 3 litreye çıkarmıştım, belki de onun faydası. Biraz da havuç yemeyi artırmıştım.
He bir de kilosu 3300 g ölçüldü. Kız kardeşime söyledim, e daha git doğur dedi
Öyle ya beni ürkütmeye başlıyor artık bebişin bu iriliği. Acaba ne zaman ve nasıl doğacak? Acayip meraktayım.
Bir de cumartesi profesör olan perinatoloğa bir daha gideceğiz. Geçen hafta o da 29 Ekim tatiline gitmişti diye yerinde yoktu. Bakalım o neler diyecek
Ay hayırlısıyla gelsin inşallahŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Maşallah tosuncuk olmuş 4 doğar bebişinKızlar benim bugün haftalık kontrolüm vardı. Doktorum 3 hafta önce gittiğimde artık haftada bir gel, nst de bakalım muayene de edelim demişti. Ben de çarşamba (işim çıkarsa perşembe) gidiyorum.
Neyse bugün normalde 33+6 haftalık olmamaıza rağmen yani 34 diyelim, bebiş 37 haftalık göründü. Yani 3 hafta ileride.
En son amniyon sıvısı alt sınırda görünüyordu, şimdi daha iyi göründü. Sanki biraz artmış. Ben de bu hafta su içmeyi 3 litreye çıkarmıştım, belki de onun faydası. Biraz da havuç yemeyi artırmıştım.
He bir de kilosu 3300 g ölçüldü. Kız kardeşime söyledim, e daha git doğur dedi
Öyle ya beni ürkütmeye başlıyor artık bebişin bu iriliği. Acaba ne zaman ve nasıl doğacak? Acayip meraktayım.
Bir de cumartesi profesör olan perinatoloğa bir daha gideceğiz. Geçen hafta o da 29 Ekim tatiline gitmişti diye yerinde yoktu. Bakalım o neler diyecek
Vah vahDünkü brokoli yemeğim bozulmuş
İnşallah hepimize kolay doğum nasip olsunEki Görüntüle 2945116
Az önce arkadaş önerdi dogumdna önce bol bol okunmalı diye. Bi de sübhaneke önerdi.
Bende naftalin aşeriyorum gidip gelip kokluyorum ah kütür kütür yesem yenecek bir şey olsa daDeterjan toprak hava bunlar standart biz farklı olmalıyızAşk olsun gece aşerenlerden ne eksiğimiz var hastaneden yeni çıkmışken aşer yoksa doğurmam de
Benimde hep var ama ara ara artıp azalıyorGecen haftalarda bulantı da ara ara kusma da olmuştu ama son 1 haftadır sadece bulantiya döndü.
Bende dikkat edeyim o Zaman teşekkürlerBen 2 ay alıcam rapor veren doktor bulursam kendi doktorum vermiyor gerçi sormadım ama,bir ay da senelik iznim var, 5 haftayı dà çalıştım sayıyorum Son 10 isgunum günüm işyerinde bebek 7 aylık oldugunda felan başlamış oluyorum b
Benim param benim hayatım kimi ilgilendirir ayrıca çocuğa argo küfür Vs ogretiyorsunuz diye de kız valla
Bende özellikle sabahlari oluyordu bugün kontrolde sordum birdenbire aç karna kahvaltı yapınca şekerim oynuyormus ve bebek şekeri cekiyormus benden o da bulantı yapıyormuş kalkar kalmaz meyve suyu muz kuruyemiş Vs at ağzına ayakta gezme dedi aç karna su icme dedi
Bende naftalin aşeriyorum gidip gelip kokluyorum ah kütür kütür yesem yenecek bir şey olsa da
Öyle istiyor ki canım anlatamam yemin ederim fenayımBn oğlumda cif aman Allahım lavaboyu 20 kez yıkıyordum kokusu için böyle içime koyardım vardı naftalin esanslı bi yiyecek de yok
Ye dicem de sakın kokla durÖyle istiyor ki canım anlatamam yemin ederim fenayım
Koklamaktan bile korktumYe dicem de sakın kokla dur
Merve sıranı kaptırıyorsuuun doğur artık yeterM Matmazelkedi doğurdun mu canım?
Kız napiim anam kasılma bile gelmiyo burdakiler gibiMerve sıranı kaptırıyorsuuun doğur artık yeter
Acaba doğursaö buraya yazar mıyım heöen diye düşündüm şu anM Matmazelkedi doğurdun mu canım?
Ben yazarım.Acaba doğursaö buraya yazar mıyım heöen diye düşündüm şu an
Doğumhanede düşünsene kk yazıcam teli verin dediğiniAcaba doğursaö buraya yazar mıyım heöen diye düşündüm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?