2021 Aralık Anneleri

İlk doğum son ana kadar bekleniyor tabi ters giden bişi olmaz ise sende mi fışşttt istin fırtttt niye değil
Tip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu ya tabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince

Bu arada kizlar bu aksam bi yuruyuse cikalim dedik esimle, ben uzun suredir 15 dkdan fazla yurumemistim cok degisik seyler hissettim karnimda ve kasigimda. Sizin yuruyusleriniz rahat geciyor mu? Kasilir gibi, sertlesir gibi, Asagi baskilar gibi degisik seyler hissettim ama 5-6 saniyelik falan sonra duzeliyordu. Bunlar normal mi bebito agirlasti diye mi acaba

Ben yürürken kasılıyorum. 10 dakikayı geçince uzunca bir süre de açılmıyor. ☹

Ben oyun moyun oynardım
Sen sezaryehnoldun bak
Herkes işini gücünü yapıyor
senin önüne bi oerde çekmişler
Sen ne yapıyorsun nasul vakit geçiriyorsun o arada
Bn genel anestezi oldum
Hatırladığım beni konuşturuyorlardı bebeğe ne isim vercen kaç yaşındasın meğer o ara narkoz veriliyormuş saçmalamayayım diye mi konuşturdular onu bilmiyorum ayıldığımda asansördeydim bacaklarım ağrıyordu bn büküyordum beni götürenler indiriyordu
Anılarımda olanlar bunlar oğlum çok açıkmıltı bi ağlıyordu ki memeye gelince susmuştu gece yarınsından sonra tek kalktım üstümü giydim yürüyüş yaptım 5 dk yaptım yattım öyle sabah oldu öğlen de gaz konusundan sonra taburcu oldum doğumda 15:45 de oldu tam 24 saat bile kalmadım hastanede

Son düzenleme:
Tip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu ya tabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince
Artık doktorlar kesisiz yaptırmaya çalışıyorlar hatta Instagram'da falan görürsünüz hep ağrısız kesisiz diye reklam yapıyorlar benim doktorda mümkün olduğunca kesisizden yana hastasından duydum,biz daha doğum sekline karar vermedik tabi çatı muayenesinin sonucunu çok merak ediyorummm

Bn hergün 15 dk sabah 15 dk akşam yürüyorum arada 1 saat oluyor Bnm aşırı baskı ve idrar geliyor hissi batma da oluyor

Senin de işin kolay olmuş ha
Şanslı kadınsın bencr sen
Ben bu ara bunu merak ediyorum
Ben ne yapacağım perdenin arkasında diye

Bebeğin kilosu senin çatın karar veriyor ona kim istemez ki dikişsiz olsun ama çok zor bebek en az bnce 3 kg olmalı 3.5 da bile yırtılır düşünüyorum

Senin de işin kolay olmuş ha
Şanslı kadınsın bencr sen
Ben bu ara bunu merak ediyorum
Ben ne yapacağım perdenin arkasında diye
Bn bunu da genel düşünüyorum dr bana bıraktı
Ayık olmak ne bilim beni strese sokabilir

Ben yürürken kasılıyorum. 10 dakikayı geçince uzunca bir süre de açılmıyor. ☹
Ay iyi o zaman ya sadece ben zorlaniyorum saniyordum. Bide enfeksiyon atlatinca yjne mi enfeksiyon oldu diye korktum
Evet ama kesisiz olacak diye bi garanti yok. Ben de bu riski alamiyorumbir de saatlerce sanci cekip sezeryana donebiliyor o yuzden hic iskence cekmeden direkt kesip alsinlar strese girmeyelim ikimiz de diyorum.
Bn hergün 15 dk sabah 15 dk akşam yürüyorum arada 1 saat oluyor Bnm aşırı baskı ve idrar geliyor hissi batma da oluyor
Normalmis yani dimi bu ona gore rahatlicam ctesi randevum var sorayim bakayim bi ben de
Bebeğin kilosu senin çatın karar veriyor ona kim istemez ki dikişsiz olsun ama çok zor bebek en az bnce 3 kg olmalı 3.5 da bile yırtılır düşünüyorum
Dikissiz olacaksa tabiki denenebilir ama onca saat sanci cekicem, sonra bide oradan dikis olacak ohooo sezeryandan ne farki kaldi yani. Ayrica vaginadaki dikistense karindaki dikisi tercih ederim he bide saatlerce ugrasio sezeryana donmesi de var. ben normalci degilim ya yok bana gore degil hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…