Seni tahmin ediyorumBen yazarım.
Toka koydum ya çantaya kafayı atacamSeni tahmin ediyorum
Resim bile atarsın
Tam yüzünü atar mısın emin değilim ama kesin bi el ayak bi şey görürüz
Senden doğumhaneden canlı yayın bekliyorumBen yazarım.
İşte o merveDoğumhanede düşünsene kk yazıcam teli verin dediğini
Bn de isterim bebişi çeksinler ama beni değilİşte o merve
Ben sezaryende telefonu verisnlermisterim ama
Boş boş nereye bakacağım kiminle konuşacağım ben
Herkes işine odaklanmış olacak
Ben oyun moyun oynardımBn de isterim bebişi çeksinler ama beni değil
Tip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu yaİlk doğum son ana kadar bekleniyor tabi ters giden bişi olmaz ise sende mi fışşttt istin fırtttt niye değil
Doğum sırasında İnşirah süresini de cok diyorlar bide şu Meryem Ana otu muhabbeti varEki Görüntüle 2945116
Az önce arkadaş önerdi dogumdna önce bol bol okunmalı diye. Bi de sübhaneke önerdi.
Ben yürürken kasılıyorum. 10 dakikayı geçince uzunca bir süre de açılmıyor. ☹Bu arada kizlar bu aksam bi yuruyuse cikalim dedik esimle, ben uzun suredir 15 dkdan fazla yurumemistimcok degisik seyler hissettim karnimda ve kasigimda. Sizin yuruyusleriniz rahat geciyor mu? Kasilir gibi, sertlesir gibi, Asagi baskilar gibi degisik seyler hissettim ama 5-6 saniyelik falan sonra duzeliyordu. Bunlar normal mi bebito agirlasti diye mi acaba
Bn genel anestezi oldumBen oyun moyun oynardım
Sen sezaryehnoldun bak
Herkes işini gücünü yapıyor
senin önüne bi oerde çekmişler
Sen ne yapıyorsun nasul vakit geçiriyorsun o arada
Artık doktorlar kesisiz yaptırmaya çalışıyorlar hatta Instagram'da falan görürsünüz hep ağrısız kesisiz diye reklam yapıyorlar benim doktorda mümkün olduğunca kesisizden yana hastasından duydum,biz daha doğum sekline karar vermedik tabi çatı muayenesinin sonucunu çok merak ediyorummmTip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu yatabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince
Bn hergün 15 dk sabah 15 dk akşam yürüyorum arada 1 saat oluyor Bnm aşırı baskı ve idrar geliyor hissi batma da oluyorBu arada kizlar bu aksam bi yuruyuse cikalim dedik esimle, ben uzun suredir 15 dkdan fazla yurumemistimcok degisik seyler hissettim karnimda ve kasigimda. Sizin yuruyusleriniz rahat geciyor mu? Kasilir gibi, sertlesir gibi, Asagi baskilar gibi degisik seyler hissettim ama 5-6 saniyelik falan sonra duzeliyordu. Bunlar normal mi bebito agirlasti diye mi acaba
Senin de işin kolay olmuş haBn genel anestezi oldum
Hatırladığım beni konuşturuyorlardı bebeğe ne isim vercen kaç yaşındasın meğer o ara narkoz veriliyormuş saçmalamayayım diye mi konuşturdular onu bilmiyorumatıldığında asansördeydim bacaklarım ağrıyordu bn büküyordum beni götürenler indiriyordu
Anılarımda olanlar bunlar oğlum çok açıkmıltı bi ağlıyordu ki memeye gelince susmuştugece yarınsından sonra tek kalktım üstümü giydim yürüyüş yaptım 5 dk yaptım yattım öyle sabah oldu öğlen de gaz konusundan sonra taburcu oldum doğumda 15:45 de oldu tam 24 saat bile kalmadım hastanede
Bebeğin kilosu senin çatın karar veriyor onaTip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu yatabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince
Senin de işin kolay olmuş ha
Şanslı kadınsın bencr sen
Ben bu ara bunu merak ediyorum
Ben ne yapacağım perdenin arkasında diye
Bana spinal dedilerBn bunu da genel düşünüyorum dr bana bıraktı
Ayık olmak ne bilim beni strese sokabilir
Ay iyi o zaman ya sadece ben zorlaniyorum saniyordum. Bide enfeksiyon atlatinca yjne mi enfeksiyon oldu diye korktumBen yürürken kasılıyorum. 10 dakikayı geçince uzunca bir süre de açılmıyor. ☹
Evet ama kesisiz olacak diye bi garanti yok. Ben de bu riski alamiyorumArtık doktorlar kesisiz yaptırmaya çalışıyorlar hatta Instagram'da falan görürsünüz hep ağrısız kesisiz diye reklam yapıyorlar benim doktorda mümkün olduğunca kesisizden yana hastasından duydum,biz daha doğum sekline karar vermedik tabi çatı muayenesinin sonucunu çok merak ediyorummm
Normalmis yani dimi bu ona gore rahatlicamBn hergün 15 dk sabah 15 dk akşam yürüyorum arada 1 saat oluyor Bnm aşırı baskı ve idrar geliyor hissi batma da oluyor
Dikissiz olacaksa tabiki denenebilir ama onca saat sanci cekicem, sonra bide oradan dikis olacak ohooo sezeryandan ne farki kaldi yani. Ayrica vaginadaki dikistense karindaki dikisi tercih ederimBebeğin kilosu senin çatın karar veriyor onakim istemez ki dikişsiz olsun ama çok zor bebek en az bnce 3 kg olmalı 3.5 da bile yırtılır düşünüyorum
Ben anca dua edip ağlamıştım son doğumda. Zaten çok uzun sürmüyor.Ben oyun moyun oynardım
Sen sezaryehnoldun bak
Herkes işini gücünü yapıyor
senin önüne bi oerde çekmişler
Sen ne yapıyorsun nasul vakit geçiriyorsun o arada
Çocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen miBen anca dua edip ağlamıştım son doğumda. Zaten çok uzun sürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?