2021 Aralık Anneleri

Aynn Bnde öyle diyorum o kadar dikiş atılacaksa sezeryan Bn zaten mecburi sezeryan da

Çocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen mi
Ne zaman çıktı görmedim ki Sesini duyup sormuştum benimki mi diye, başka kimin olacaksa Tamamı kısa sürüyor tansiyon vs yükselmezse. Benim hayatımda çıkmayan tansiyonum çıkmıştı ona rağmen uzun sürmedi.

Çocuk çabuk çıkıyor dikim işlemi uzun
Ay iyi bari ya
Çocuk çıktıktan sonra çocuğu düşünürüm zaten
Herhalde hemen götürmüyorlardır
Ayrıca tavrıma dikkat çekiyorum
Nerdeyse her anını planlıyorum doğumun

Kaburgamın altına vuran kısmı neresi yavrumun?

Tip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu ya tabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince
Normal doğum daha güzel anlatılamazdı

Ooo şüşkolarda bugün Yavrum sen sezaryen hayalleri kurmaya başla.
Sorma canım ya ben zaten 2,5 hafta önce perinatologdan irilik böyle devam ederse sezeryandan başka çareniz kalmayacak sözünü duyunca kendimi sezeryana alıştırmaya başlamıştım. Şimdi neredeyse emin oldum. Bir ihtimal son haftalarda bebiş kilo verebiliyormuş bazılarında. Bana da öyle olursa 4 kilo olmadan normal doğurabilirim belki
Hadi hayırlısı

Saçmalama Bak iki hafta önce senle günde 8 gün önde denen bebem 2620 gramdı. E hesap et gerisini.

Ben çok sık olmasa da, haftada iki ya da üç gün yürüyorum. Ama uzun yol yürüyorum. 3 km en az. Sadece yorgunluk oluyor. Kasılma olmuyor. Bence alınmadığın için sana öyle olmuştur.

Ben vücudum izin verirse normal denemeyi düşünüyorum ya. Sezaryen olursa da spinal isterim genel pek önermiyorlar zaten bebişte solunum sıkıntısı olma ihtimali artıyormuş.
Bir de kontrol manyağı oğlak burcu olduğumdan olabilir
Bir uyuyup uyanınca hem kesilip dikilmiş hem de yanımda içimden çıkarılmış bir bebek görsem aptal olurum gibi

Oğlak burcu da değilim ama çocuğumu karıştırırlar diye çok korkuyorum
İlk doğduğunda bn diyordum karıştırmış olabilirler annem diyordu ilk doğduğunda bize gösterdiler kapıdan değişen yok diye

Kacinci haftadasiniz ben 38 arti 4 u falan bulurum diye dusunuyordum ama dogumlar basladi

Benim de kafası dönmüş olsa ben de olacaktım bu hafta ama dönmedi diye düşünüyorum. Artık kocaman oldular. Gelecekse sağlıkla gelsin. Açılma filan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…