- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aynn Bnde öyle diyorum o kadar dikiş atılacaksa sezeryanAy iyi o zaman ya sadece ben zorlaniyorum saniyordum. Bide enfeksiyon atlatinca yjne mi enfeksiyon oldu diye korktum
Evet ama kesisiz olacak diye bi garanti yok. Ben de bu riski alamiyorumbir de saatlerce sanci cekip sezeryana donebiliyor o yuzden hic iskence cekmeden direkt kesip alsinlar strese girmeyelim ikimiz de diyorum.
Normalmis yani dimi bu ona gore rahatlicamctesi randevum var sorayim bakayim bi ben de
Dikissiz olacaksa tabiki denenebilir ama onca saat sanci cekicem, sonra bide oradan dikis olacak ohooo sezeryandan ne farki kaldi yani. Ayrica vaginadaki dikistense karindaki dikisi tercih ederimhe bide saatlerce ugrasio sezeryana donmesi de var. ben normalci degilim ya yok bana gore degil hic
Çocuk çabuk çıkıyor dikim işlemi uzunÇocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen mi
Ne zaman çıktı görmedim kiÇocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen mi
Çocuk çabuk çıkıyor dikim işlemi uzun
Ay iyi bari yaNe zaman çıktı görmedim kiSesini duyup sormuştum benimki mi diye, başka kimin olacaksa Tamamı kısa sürüyor tansiyon vs yükselmezse. Benim hayatımda çıkmayan tansiyonum çıkmıştı ona rağmen uzun sürmedi.
Normal doğum daha güzel anlatılamazdıTip bu kadar ilerlemisken diri diri bi organimin yirtilmasini istemiyorum, beni cok travmatize edicek bisey bu yatabi hayirlisi neyse o olsun ama benim tercihim sezeryandan yana, oncesinde acil bisi olursa da boynumuz kildan ince
Sorma canım ya ben zaten 2,5 hafta önce perinatologdan irilik böyle devam ederse sezeryandan başka çareniz kalmayacak sözünü duyunca kendimi sezeryana alıştırmaya başlamıştım. Şimdi neredeyse emin oldum. Bir ihtimal son haftalarda bebiş kilo verebiliyormuş bazılarında. Bana da öyle olursa 4 kilo olmadan normal doğurabilirim belkiOoo şüşkolarda bugünYavrum sen sezaryen hayalleri kurmaya başla.
SaçmalamaSorma canım ya ben zaten 2,5 hafta önce perinatologdan irilik böyle devam ederse sezeryandan başka çareniz kalmayacak sözünü duyunca kendimi sezeryana alıştırmaya başlamıştım. Şimdi neredeyse emin oldum. Bir ihtimal son haftalarda bebiş kilo verebiliyormuş bazılarında. Bana da öyle olursa 4 kilo olmadan normal doğurabilirim belki
Hadi hayırlısı
Ben çok sık olmasa da, haftada iki ya da üç gün yürüyorum. Ama uzun yol yürüyorum. 3 km en az. Sadece yorgunluk oluyor. Kasılma olmuyor. Bence alınmadığın için sana öyle olmuştur.Bu arada kizlar bu aksam bi yuruyuse cikalim dedik esimle, ben uzun suredir 15 dkdan fazla yurumemistimcok degisik seyler hissettim karnimda ve kasigimda. Sizin yuruyusleriniz rahat geciyor mu? Kasilir gibi, sertlesir gibi, Asagi baskilar gibi degisik seyler hissettim ama 5-6 saniyelik falan sonra duzeliyordu. Bunlar normal mi bebito agirlasti diye mi acaba
Kac çıkıyor canm değişim olmuyor mu benm her gittiğimde farkli da hızlı kısalıyor gibi geldiBenim her randevuda bakiyor henuz kisalma olmamis hatta olmasi gerekenden daha uzun
Oğlak burcu da değilim ama çocuğumu karıştırırlar diye çok korkuyorumBir de kontrol manyağı oğlak burcu olduğumdan olabilir
Yok ayol eski devlet hastaneleri gibi aynı gün 500 doğum olmuyordur bizim hastanelerde aynı anda kaç doğum olacak hiç aklıma bile gelmemişti bu ihtimalOğlak burcu da değilim ama çocuğumu karıştırırlar diye çok korkuyorum
İlk doğduğunda bn diyordum karıştırmış olabilirler annem diyordu ilk doğduğunda bize gösterdiler kapıdan değişen yok diyeOğlak burcu da değilim ama çocuğumu karıştırırlar diye çok korkuyorum
Ne bileyim yıllarca müge anlıda çıkıyorlar yaYok ayol eski devlet hastaneleri gibi aynı gün 500 doğum olmuyordur bizim hastanelerde aynı anda kaç doğum olacak hiç aklıma bile gelmemişti bu ihtimal
Kacinci haftadasiniz ben 38 arti 4 u falan bulurum diye dusunuyordum ama dogumlar basladiKizlar bugun cati muayanesi oldum. Bastim cigligicati boyleyse dogum nasil iliski de agrili olurdu o yuzden catimi dar diyecek diye bekliyordum normal dogumu ongordu. Bebis cok asagi inmis her an gelebilirmis. Dogum heyecani sardi birde az once az kanamam oldu muayaneden herhalde
Benim de kafası dönmüş olsa ben de olacaktım bu hafta ama dönmedi diye düşünüyorum. Artık kocaman oldular. Gelecekse sağlıkla gelsin.Kizlar bugun cati muayanesi oldum. Bastim cigligicati boyleyse dogum nasil iliski de agrili olurdu o yuzden catimi dar diyecek diye bekliyordum normal dogumu ongordu. Bebis cok asagi inmis her an gelebilirmis. Dogum heyecani sardi birde az once az kanamam oldu muayaneden herhalde
merve son anda donebiliyorlarBenim de kafası dönmüş olsa ben de olacaktım bu hafta ama dönmedi diye düşünüyorum. Artık kocaman oldular. Gelecekse sağlıkla gelsin.Açılma filan var mı?
35+2 yiz. Bebisin kilosu da 2500. Haftasina gore az sanirim. Ama ben yaklasik 2 haftadir geceleri vajinamda gevseyip kasilma hissediyorum. Hatta bugun sabahta oldu. Bunlaei da sanci baslangici olarak yoruyorum. Doktor elini sokunca bebise dokunduKacinci haftadasiniz
Bekliycez canım zaten bekleyebildiğimiz kadar. Ama bu hafta kafa aşağıda olsaydı çatı muayenesi olmak istiyodum. Darsa sezaryen günü alırdık heyecanla beklemezdik. Şimdi hala her şey belirsiz.merve son anda donebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?