seninle ayniyiz bende 35 art 2 deyim bugun Benim bebegim gecen hafta 2400 gramdi senin bebegin kilosu normal haftasina gore ama gelisi erken degilmi biraz35+2 yiz. Bebisin kilosu da 2500. Haftasina gore az sanirim. Ama ben yaklasik 2 haftadir geceleri vajinamda gevseyip kasilma hissediyorum. Hatta bugun sabahta oldu. Bunlaei da sanci baslangici olarak yoruyorum. Doktor elini sokunca bebise dokundu
Olun olun merak ediyorum cati sonrasi yorumunuzuBenim de kafası dönmüş olsa ben de olacaktım bu hafta ama dönmedi diye düşünüyorum. Artık kocaman oldular. Gelecekse sağlıkla gelsin.Açılma filan var mı?
Hayirlisi olsun hakkinizda saglikla kucagina al insallahBekliycez canım zaten bekleyebildiğimiz kadar. Ama bu hafta kafa aşağıda olsaydı çatı muayenesi olmak istiyodum. Darsa sezaryen günü alırdık heyecanla beklemezdik. Şimdi hala her şey belirsiz.
Karin cevresi bir hafta geride igne kullaniyorum. Yaklasik bir hafta farkimizin cikmasi ondan olabilir. Bugun 2 gun 2 ser adet kullanilacak sekilde ciger gelistirici ignede verdi. Erken gelmesine karsin cigerler gelismis olsun diye. Evet erken insallah 38 e kadar sabreder minikseninle ayniyiz bende 35 art 2 deyim bugun Benim bebegim gecen hafta 2400 gramdi senin bebegin kilosu normal haftasina gore ama gelisi erken degilmi biraz
bol bol dinlen insallah tam zamaninda gelirKarin cevresi bir hafta geride igne kullaniyorum. Yaklasik bir hafta farkimizin cikmasi ondan olabilir. Bugun 2 gun 2 ser adet kullanilacak sekilde ciger gelistirici ignede verdi. Erken gelmesine karsin cigerler gelismis olsun diye. Evet erken insallah 38 e kadar sabreder minik
36yı tamamlamamışsın ya bence bu hafta bi şey yapma dinlen.Olun olun merak ediyorum cati sonrasi yorumunuzuben mi zorlandim normali mi boyle diye.
Acilma yokmus cok sukur. Simdi aklima geldi acaba benim dinlenip sureci uzatmaya calismam mi daha mantikli yoksa yavastan dogum oncesi hareketleri yapmam mi? Haftaya gidince onu soracagim ins
Hepimiz inşallahHayirlisi olsun hakkinizda saglikla kucagina al insallah
O benim abartmam olmus ancak parmaklarini sokabilmistirElini sokunca mı
Çok ağrılı bi işlem değil ama kanama normal çatı muayenesi sonrasıKizlar bugun cati muayanesi oldum. Bastim cigligicati boyleyse dogum nasil iliski de agrili olurdu o yuzden catimi dar diyecek diye bekliyordum normal dogumu ongordu. Bebis cok asagi inmis her an gelebilirmis. Dogum heyecani sardi birde az once az kanamam oldu muayaneden herhalde
Yok sana bi gösteriyorlarAy iyi bari ya
Çocuk çıktıktan sonra çocuğu düşünürüm zaten
Herhalde hemen götürmüyorlardır
Ayrıca tavrıma dikkat çekiyorum
Nerdeyse her anını planlıyorum doğumun
Kaburgamın altına vuran kısmı neresi yavrumun?
Pipi daha zor bence
Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?
Niye yazık ayol minikken çok kolaymış işte.sırf sünnetle uğraşmamak için kızımız olmasını istiyorduk. Yaşına girmeden yaptıracağız artık 1 haftada iyileşiyormuş. Sprey köpük gibi bir şey sıkılıyormuş bakımında da sorun olmuyormuş. Ama yazık bebeğe ya
Niye yazık ayol minikken çok kolaymış işte.
İğneli olurda ağlarım gibi geliyor bana daOlsun üzülürüm ben. Sonuçta bir operasyon uygulanıyor
Elini sokunca mı
Ablamda da öyle oldu herşeyini erkege göre ayarladi bebek bir doğdu kizzzBenim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyorsonuç nur topu gibi kız
+1 bende aynı durumdayımMerhabalar kızlar nefesi daralan tek benmıyım yatamıyorum uyuyamıyorum ayakta durulmuyor oturulmuyor
Aman nasip bence bee.
29 kasımda bizim inşallah erken gelmezseKızlar merhaba, herkes iyidir umarım. Bütün mesajları okuyamadım gece okurum ancak. Bugün ameliyat günümüzü aldık. 30 Kasım olucak ins. Tabi erken davranmazsa bidigim. Başka varmı günu belli olan. Ha bu arada genel anestezi onermiyo doktorum. Spinal olacak
Evet bende de oluyor heryere arabayla gidiyorum uzun süre yürüyüş yapamıyorum sürekli wc hissi oluyor bebek aşağıya cekiyor sanki gobegimi nefesim de yetmiyorBu arada kizlar bu aksam bi yuruyuse cikalim dedik esimle, ben uzun suredir 15 dkdan fazla yurumemistimcok degisik seyler hissettim karnimda ve kasigimda. Sizin yuruyusleriniz rahat geciyor mu? Kasilir gibi, sertlesir gibi, Asagi baskilar gibi degisik seyler hissettim ama 5-6 saniyelik falan sonra duzeliyordu. Bunlar normal mi bebito agirlasti diye mi acaba
Bebeğin çıkma kısmı 15 dk felan yarım saatte anneyi kapatıp ısıtıp odaya yolluyorlar benimki uzun sürmüştü iki saate yakın ama normalde kısa sürüyorÇocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen mi
Çocuğu sana gösterip ağzını burnunu temizleyip gönderiyorlar yenidoğan odasında çocuk doktoru muayene ediyor giydirip aileye teslim ediyorlar burda öyle yani başka hastanelerde nasıl bilmem de sen tek kaliyorsunAy iyi bari ya
Çocuk çıktıktan sonra çocuğu düşünürüm zaten
Herhalde hemen götürmüyorlardır
Ayrıca tavrıma dikkat çekiyorum
Nerdeyse her anını planlıyorum doğumun
Kaburgamın altına vuran kısmı neresi yavrumun?
Suan bebis kaç Kilo canım merak ettimSorma canım ya ben zaten 2,5 hafta önce perinatologdan irilik böyle devam ederse sezeryandan başka çareniz kalmayacak sözünü duyunca kendimi sezeryana alıştırmaya başlamıştım. Şimdi neredeyse emin oldum. Bir ihtimal son haftalarda bebiş kilo verebiliyormuş bazılarında. Bana da öyle olursa 4 kilo olmadan normal doğurabilirim belki
Hadi hayırlısı
Valla daha 1 yıllık olayAblamda da öyle oldu herşeyini erkege göre ayarladi bebek bir doğdu kizzz24 yıl önce oluyor ama bu şimdiki teknolojide zor yanilmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?