2021 Aralık Anneleri

35+2 yiz. Bebisin kilosu da 2500. Haftasina gore az sanirim. Ama ben yaklasik 2 haftadir geceleri vajinamda gevseyip kasilma hissediyorum. Hatta bugun sabahta oldu. Bunlaei da sanci baslangici olarak yoruyorum. Doktor elini sokunca bebise dokundu
seninle ayniyiz bende 35 art 2 deyim bugun Benim bebegim gecen hafta 2400 gramdi senin bebegin kilosu normal haftasina gore ama gelisi erken degilmi biraz

Benim de kafası dönmüş olsa ben de olacaktım bu hafta ama dönmedi diye düşünüyorum. Artık kocaman oldular. Gelecekse sağlıkla gelsin. Açılma filan var mı?
Olun olun merak ediyorum cati sonrasi yorumunuzu ben mi zorlandim normali mi boyle diye.
Acilma yokmus cok sukur. Simdi aklima geldi acaba benim dinlenip sureci uzatmaya calismam mi daha mantikli yoksa yavastan dogum oncesi hareketleri yapmam mi? Haftaya gidince onu soracagim ins

seninle ayniyiz bende 35 art 2 deyim bugun Benim bebegim gecen hafta 2400 gramdi senin bebegin kilosu normal haftasina gore ama gelisi erken degilmi biraz
Karin cevresi bir hafta geride igne kullaniyorum. Yaklasik bir hafta farkimizin cikmasi ondan olabilir. Bugun 2 gun 2 ser adet kullanilacak sekilde ciger gelistirici ignede verdi. Erken gelmesine karsin cigerler gelismis olsun diye. Evet erken insallah 38 e kadar sabreder minik

bol bol dinlen insallah tam zamaninda gelir

36yı tamamlamamışsın ya bence bu hafta bi şey yapma dinlen.

Çok ağrılı bi işlem değil ama kanama normal çatı muayenesi sonrası
Hadi bakalım

Yok sana bi gösteriyorlar Bi anda olup bitiyor hepsi endişe etme bence. Sonra da yanında olacak zaten

Pipi daha zor bence

Sünnet işini ne yapacak pipili anneleri düşündünüz mü?

sırf sünnetle uğraşmamak için kızımız olmasını istiyorduk. Yaşına girmeden yaptıracağız artık 1 haftada iyileşiyormuş. Sprey köpük gibi bir şey sıkılıyormuş bakımında da sorun olmuyormuş. Ama yazık bebeğe ya

Niye yazık ayol minikken çok kolaymış işte.

Benim kuzenime 9 ay boyunca erkek deniyor son ay doktor siz bunu erkek mi saniyorsunuz kızınız geliyor diyor sonuç nur topu gibi kız
Ablamda da öyle oldu herşeyini erkege göre ayarladi bebek bir doğdu kizzz 24 yıl önce oluyor ama bu şimdiki teknolojide zor yanilmaları
Merhabalar kızlar nefesi daralan tek benmıyım yatamıyorum uyuyamıyorum ayakta durulmuyor oturulmuyor
+1 bende aynı durumdayım
Aman nasip bence bee.
29 kasımda bizim inşallah erken gelmezse
Evet bende de oluyor heryere arabayla gidiyorum uzun süre yürüyüş yapamıyorum sürekli wc hissi oluyor bebek aşağıya cekiyor sanki gobegimi nefesim de yetmiyor
Çocuğun çıkma kısmı mı kısa yoksa tüm sezaryen mi
Bebeğin çıkma kısmı 15 dk felan yarım saatte anneyi kapatıp ısıtıp odaya yolluyorlar benimki uzun sürmüştü iki saate yakın ama normalde kısa sürüyor
Çocuğu sana gösterip ağzını burnunu temizleyip gönderiyorlar yenidoğan odasında çocuk doktoru muayene ediyor giydirip aileye teslim ediyorlar burda öyle yani başka hastanelerde nasıl bilmem de sen tek kaliyorsun
Suan bebis kaç Kilo canım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…