2021 Aralık Anneleri

Saglikla sihhatle kucagina al insallah geliyor bebis

Sağlıkla kucagına al inşallah

Bizi habersiz bırakma canım benim ayy çok duygulandım ben sana

Sağlıkla gelsin

Ay hayırlısıyla gelsin inşallah Haber bekliyoruz senden

Bence doğurdu yaa ondan yazamıyor inşallah bebek de kendi de sağlıklıdır M Matmazelkedi

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldi çok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar

Allahim hayırlı evlat etsin insallah tez vakitte sana kavuşsun kilosuda güzel gözünüz aydın ilk bebemiz geldi

Allah analı babalı büyütsün

Yaaa ne güzel annesi sağlıkla büyüsün

Oh maşallah çok da güzel bir kiloda doğmuş sağlıkla büyütün annesi

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canm

Allah anali babali buyutsun insallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte sağlıkla yuvanıza kavuşursunuz

Kac çıkıyor canm değişim olmuyor mu benm her gittiğimde farkli da hızlı kısalıyor gibi geldi
En son 3,5 hafta once gittim kontrole unuttum ya ama atiyorum normali 4 ise benim 6 cikmisti 2 puan fark vardi yani, kisalma yok hatta uzun bile gayet iyi demisti. Hic de degismedi son iki muayenedir

Oh çok şükür. Sağlıkla kucağına da gelsin inşallah.

Allah bağışlasın çok guzell, normal doğum mu yaptın nasıl geçti zormuydu en son 9 cm demistin hikayenden bahseder misin biraz artık aralik anneleri basladigina göre hepimiz sıraya girdik demektir

Ahh gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşup yuvanızda sevgiyle büyütün minik aceleciyi

İlk bebeğimiz hoşgeldi o zaman en kısa vakitte yan yana getirirler inşallah sizi. İyi olmanıza çok sevindim. Gözyaşım pıt

gözün aydın güle güle büyüt bebeğini. hayırlı evlat olsun inşallah.

Biz görüşten çıktık
Ama pek görüşebildiğimi Söylenemez
Hala yüzünü göstermiyor
Nstde takılıyorum şimdi
Nst ye gerek yok de demiştim ya ne gerek var senin oğlanda pek nazlı anacım
Kaç kg olmuş saçı varmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…