- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 31
Ayy sen resmen doğuruyorsun Allah kolaylık versin hiç sıkma canını sağlıkla kucağına al inşallahAğrı sancı vs ne hissediyorsun ? Bu kadar açılmayla baya doğum sancısı çekiyor olman gerekiyor sanırım
Saglikla sihhatle kucagina al insallah geliyor bebis
Sağlıkla kucagına al inşallah
Bizi habersiz bırakma canım benimayy çok duygulandım ben sana
Sağlıkla gelsin
Ay hayırlısıyla gelsin inşallahHaber bekliyoruz senden
M Matmazelkedi doğurdun mu canım?
Allahim hayırlı evlat etsin insallah tez vakitte sana kavuşsun kilosuda güzel gözünüz aydın ilk bebemiz geldiArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Yaaa ne güzel annesiArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Oh maşallah çok da güzel bir kiloda doğmuş sağlıkla büyütün annesiArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canmArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Allah anali babali buyutsun insallahArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte sağlıkla yuvanıza kavuşursunuzArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Nasıl geçti ? Doktorlarınız hiç bir sorun yokken nst e mi yönlendiriyor? Benim ki sadece bir şikayet olursa yönlendiriyor sanırımGörüş günü
Nst ye de girecekmişim
En son 3,5 hafta once gittim kontrole unuttum yaKac çıkıyor canm değişim olmuyor mu benm her gittiğimde farkli da hızlı kısalıyor gibi geldi
Oh çok şükür. Sağlıkla kucağına da gelsin inşallah.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Allah bağışlasın çok guzell, normal doğum mu yaptın nasıl geçti zormuydu en son 9 cm demistin hikayenden bahseder misin birazArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Kolaylıkla sağlıkla hayırla gelsin inşallahŞuan neredeyse 9 olmuş zatrn. Su gelişi de varmış. Bebeğin başı da görünmeye başlamışdoğum başladı dediler akışına bıraktılar aşağı inmesini bekliyorlar.
Amin canım inşallah
Amiin inşallah
Çok sağolasın
Ahh gözünüz aydınArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
gözün aydın güle güle büyüt bebeğini. hayırlı evlat olsun inşallah.Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Nst ye gerek yok de demiştim yaBiz görüşten çıktık
Ama pek görüşebildiğimi Söylenemez
Hala yüzünü göstermiyor
Nstde takılıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?