2021 Aralık Anneleri

Nst ye gerek yok de demiştim ya ne gerek var senin oğlanda pek nazlı anacım
Kaç kg olmuş saçı varmıymış
Saçı görünmez dedi bana valla rezil olduğumla kaldım
Neyse tarak masrafı yok

Kilosu 2.5a yakın çıktı
34 haftayla uyumlu
Bi daha 3 hafta sonra çağırdı
36da geleceğim yani reglime göre
Kendime göre 37ede
Nst ben hep giriyorum o rahatsızlandıktan sonra

Dr işine gelmemiş
Bnmkine sorunca göstermişti
Çok güzel büyümüş tosbik boyunu da sor unutma
Gir de rahatla

Maşallah cnm çok sevindim ikiniz adınada. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. Hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun. Allah analı babalı büyütsün

Bilmiyorum ne istiyor
İnşallah görünce tanırım bari
Sadece 1 kere görebildim yüzünü
Bende sadece 21. Haftada biraz gördm ortada bişey belli değildi pek . Geçenlerde de dr um yanaklarına bak dedi o kadar asla yüzünü göstermiyor

Oy maşallah grubun ilk bebeği doğdu demekki Allah analı babalı buyutsun gözün aydın canım

Kizlar hastanede sutyen takiliyor mu? Surekli emziricez ya o yuzden takilmaz die dusunmustum ama bu sefer de atleti ve geceligi islatir mi sutler acaba az da olsa? Pedi yapistirmak icin sutyen sart mi? Yoksaaaaa ilk gunler oyle sut gelmiyor mu

Allahim hayırlı evlat etsin insallah tez vakitte sana kavuşsun kilosuda güzel gözünüz aydın ilk bebemiz geldi

Allah analı babalı büyütsün

Yaaa ne güzel annesi sağlıkla büyüsün

Oh maşallah çok da güzel bir kiloda doğmuş sağlıkla büyütün annesi

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canm

Allah anali babali buyutsun insallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte sağlıkla yuvanıza kavuşursunuz

Oh çok şükür. Sağlıkla kucağına da gelsin inşallah.

Allah bağışlasın çok guzell, normal doğum mu yaptın nasıl geçti zormuydu en son 9 cm demistin hikayenden bahseder misin biraz artık aralik anneleri basladigina göre hepimiz sıraya girdik demektir

Ahh gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda kavuşup yuvanızda sevgiyle büyütün minik aceleciyi

İlk bebeğimiz hoşgeldi o zaman en kısa vakitte yan yana getirirler inşallah sizi. İyi olmanıza çok sevindim. Gözyaşım pıt

gözün aydın güle güle büyüt bebeğini. hayırlı evlat olsun inşallah.
Çok ama çok sağolun hepiniz, dünyanın en güzel hissiymiş çok güzelmiş hepiniz sağlıcakla kavuşun inşallah. Kucağıma aldığımda daha da rahatlayacağım biraz uzun sancı çektim doğum 26 saat sürdü ama sancılarımı durdurmaya çalıştıkları için bu kadar uzun sürdü. Artık son düzlükte gelen sancılar biraz zorluyor ama o çatala yattığınız an o kadar kısa sürede geliyor ki inanamıyorsunuz. Ben doğru ıkınamadım çok yorulmuştum bu yüzden vakumla çekmek zorunda kaldılar. 15 dakika da doğum olup bitti doğar doğmaz da tık diye sancılarım kesildi zaten. O ilk ağlamayla birlikte bütün o yorgunluğum da gitti güç topladım birden sesini duymak bile güç veriyor insana. Çok, çok güzelmiş kızlar. Rabbim inşallah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Kizlar hastanede sutyen takiliyor mu? Surekli emziricez ya o yuzden takilmaz die dusunmustum ama bu sefer de atleti ve geceligi islatir mi sutler acaba az da olsa? Pedi yapistirmak icin sutyen sart mi? Yoksaaaaa ilk gunler oyle sut gelmiyor mu
Hem ilk günler öyle foşur foşur süt gelmez bence hem de emzirme sütyeni takılabilir rahat olur hem. Bir de göğüs pedi ben de aldım ama bir arkadaşım göğüslerini çok fena yaptığını söyledi o pamukların ben ilk etapta kullanmayacağım
Aventin göğüs kalkanlarından almıştım hem göğüs ucuna kıyafet temasını önlüyor hem de süt akarsa onu topluyor

Gazdan çıkan sancı nst de çıkıyor mu
İyi bari sancı değilmiş
Değildi bence yani
Sanki o alet direkt sancıyı değilde oradaki hareketleri ölçüyor
Ben artık öyle inanıyorum
Çünkü bebek hareketli miydi diye sordular sonucu görünce
Demek ki sancıyı ölçmüyor sadece

Bi debeni taa 3 hafta sınra çağırdı yine

Normal beni de öyle çağırmıştı
Sonra da doğuma çağırır
Bi sıkıntı görülmediği içindir

Çıkarken takarsın süt akarsa göğüs pedi de durmaz bn çıkışta takmıştım yatarken gerek olmaz He iyi olursun takarsın sezeryan da biraz zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…