- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Herkese farklı oluyor işte bn çok memnundum göğüs pedinden hiç bişi yapmadı bana süt çoğalınca takarsınHem ilk günler öyle foşur foşur süt gelmez bence hem de emzirme sütyeni takılabilir rahat olur hem. Bir de göğüs pedi ben de aldım ama bir arkadaşım göğüslerini çok fena yaptığını söyledi o pamukların ben ilk etapta kullanmayacağım
Aventin göğüs kalkanlarından almıştım hem göğüs ucuna kıyafet temasını önlüyor hem de süt akarsa onu topluyor
AMin canımmm çok sağolMaşallah cnm çok sevindim ikiniz adınada. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. Hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun. Allah analı babalı büyütsün
Evet grubun ilk bebişi oldu erkenci kuşOy maşallah grubun ilk bebeği doğdu demekki Allah analı babalı buyutsun gözün aydın canım
Normal beni de öyle çağırmıştı
Sonra da doğuma çağırır
Bi sıkıntı görülmediği içindir
Bi daha ki sefer 2 hafta der belkiMerve 2 hafta demişti
Canım benim sağlıkla büyüt inşallah bebeğini çok geçmiş olsun ilk bebiş doğdu demekki yaa Allah'ım analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Açılışı yaptık devamını bekliyorum, tabi zamanın da olsun inşallah herkesinCanım benim sağlıkla büyüt inşallah bebeğini çok geçmiş olsun ilk bebiş doğdu demekki yaa Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
Aminn inş zamanında gelsinler inşallah canım benim biran önce bebişide alırsın inşAçılışı yaptık devamını bekliyorum, tabi zamanın da olsun inşallah herkesinçok çok sağol
Gözünüz aydın maşallahArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Bunu geceligimin askilarinin altinda sutyen askisi mi gorunucek diye dusunurken sordum burayaHem ilk günler öyle foşur foşur süt gelmez bence hem de emzirme sütyeni takılabilir rahat olur hem. Bir de göğüs pedi ben de aldım ama bir arkadaşım göğüslerini çok fena yaptığını söyledi o pamukların ben ilk etapta kullanmayacağım
Aventin göğüs kalkanlarından almıştım hem göğüs ucuna kıyafet temasını önlüyor hem de süt akarsa onu topluyor
Yatarken sut akmaz mi? Hastaneden cikis sorun degil ya ben geceliklerim de askili diye sutyen askilarini dert ettigim icin sordumÇıkarken takarsın süt akarsa göğüs pedi de durmaz bn çıkışta takmıştım yatarken gerek olmaz He iyi olursun takarsın sezeryan da biraz zor olur
E zayen 37de gideceğim sonra 39 oluyorBi daha ki sefer 2 hafta der belki
Takarsın o zmn ilk zaman çok akmaz süt sonradan şarıl şarıl her yer ekşi kokmaya başlarsınBunu geceligimin askilarinin altinda sutyen askisi mi gorunucek diye dusunurken sordum burayaben hep o gecelikleri sutyensiz atletsiz giyicem diye dusunmustum cnku gogus pedlerini ben de sonra kullanirim o zaman, hem kalkan hem gumus kapak aldim ama onlar da sutyensiz durmaz. Galiba mecbur sutyen takicaz
Yatarken sut akmaz mi? Hastaneden cikis sorun degil ya ben geceliklerim de askili diye sutyen askilarini dert ettigim icin sordum
Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallahArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Beni de 3 haftada 1çağırıyor ama ben 15.gün yani yarın gideceğim. Sonra 36. Hafta da giderim. Sonra da haftada bir. Çağırmasını beklemicem valla bu son zamanlar önemli benceE zayen 37de gideceğim sonra 39 oluyor
Aman neyse
Bi kere daha gider doğururum sonra işte
Allah başka dert vermesin jijicimBunu geceligimin askilarinin altinda sutyen askisi mi gorunucek diye dusunurken sordum burayaben hep o gecelikleri sutyensiz atletsiz giyicem diye dusunmustum cnku gogus pedlerini ben de sonra kullanirim o zaman, hem kalkan hem gumus kapak aldim ama onlar da sutyensiz durmaz. Galiba mecbur sutyen takicaz
Yatarken sut akmaz mi? Hastaneden cikis sorun degil ya ben geceliklerim de askili diye sutyen askilarini dert ettigim icin sordum
Çağırmasını beklememek ben de isterdimBeni de 3 haftada 1çağırıyor ama ben 15.gün yani yarın gideceğim. Sonra 36. Hafta da giderim. Sonra da haftada bir. Çağırmasını beklemicem valla bu son zamanlar önemli bence
Ne kadar muayene ücretiÇağırmasını beklememek ben de isterdim
Ama her hafta gidersem evi satmamız gerekir
Para yetişmez ona öyle
Bi yandan işime geliyor
Bi sorun olursa gelirsinmdşyor
Yoksa 3 haftada bi
450ye tamamlıyorlarNe kadar muayene ücreti
Olmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsaAllah başka dert vermesin jijicimbırak görünsün sütyen askıların nolacaaaak yeaaa
Ben emzirme atleti aldım onu giyeceğim
Bnde nst ye girersem eşit sayılır 425₺ yapıyor 10 ₺de otopark parası450ye tamamlıyorlar
3 hafta sonra zaten sezeryan yapsan geriye ne kalıyorDeğildi bence yani
Sanki o alet direkt sancıyı değilde oradaki hareketleri ölçüyor
Ben artık öyle inanıyorum
Çünkü bebek hareketli miydi diye sordular sonucu görünce
Demek ki sancıyı ölçmüyor sadece
Bi debeni taa 3 hafta sınra çağırdı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?