2021 Aralık Anneleri

Herkese farklı oluyor işte bn çok memnundum göğüs pedinden hiç bişi yapmadı bana süt çoğalınca takarsın

Maşallah cnm çok sevindim ikiniz adınada. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. Hayırlı uğurlu sağlıklı evlat olsun. Allah analı babalı büyütsün
AMin canımmm çok sağol
Oy maşallah grubun ilk bebeği doğdu demekki Allah analı babalı buyutsun gözün aydın canım
Evet grubun ilk bebişi oldu erkenci kuş çok sağol çok teşekkür ederim

Canım benim sağlıkla büyüt inşallah bebeğini çok geçmiş olsun ilk bebiş doğdu demekki yaa Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah

Canım benim sağlıkla büyüt inşallah bebeğini çok geçmiş olsun ilk bebiş doğdu demekki yaa Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah
Açılışı yaptık devamını bekliyorum, tabi zamanın da olsun inşallah herkesin çok çok sağol

Gözünüz aydın maşallah Eşinle birlikte sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah zor kısmı gecmiş bundan sonrası kolaylaşsın bian önce bebeginizle kavusursunuz inşallah

Bunu geceligimin askilarinin altinda sutyen askisi mi gorunucek diye dusunurken sordum buraya ben hep o gecelikleri sutyensiz atletsiz giyicem diye dusunmustum cnku gogus pedlerini ben de sonra kullanirim o zaman, hem kalkan hem gumus kapak aldim ama onlar da sutyensiz durmaz. Galiba mecbur sutyen takicaz
Çıkarken takarsın süt akarsa göğüs pedi de durmaz bn çıkışta takmıştım yatarken gerek olmaz He iyi olursun takarsın sezeryan da biraz zor olur
Yatarken sut akmaz mi? Hastaneden cikis sorun degil ya ben geceliklerim de askili diye sutyen askilarini dert ettigim icin sordum

Takarsın o zmn ilk zaman çok akmaz süt sonradan şarıl şarıl her yer ekşi kokmaya başlarsın

Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah İkiniz de sağlıkla evinize dönün tez zamanda ❤

E zayen 37de gideceğim sonra 39 oluyor
Aman neyse
Bi kere daha gider doğururum sonra işte
Beni de 3 haftada 1çağırıyor ama ben 15.gün yani yarın gideceğim. Sonra 36. Hafta da giderim. Sonra da haftada bir. Çağırmasını beklemicem valla bu son zamanlar önemli bence

Allah başka dert vermesin jijicim bırak görünsün sütyen askıların nolacaaaak yeaaa
Ben emzirme atleti aldım onu giyeceğim

Beni de 3 haftada 1çağırıyor ama ben 15.gün yani yarın gideceğim. Sonra 36. Hafta da giderim. Sonra da haftada bir. Çağırmasını beklemicem valla bu son zamanlar önemli bence
Çağırmasını beklememek ben de isterdim
Ama her hafta gidersem evi satmamız gerekir
Para yetişmez ona öyle

Bi yandan işime geliyor
Bi sorun olursa gelirsinmdşyor
Yoksa 3 haftada bi

Çağırmasını beklememek ben de isterdim
Ama her hafta gidersem evi satmamız gerekir
Para yetişmez ona öyle

Bi yandan işime geliyor
Bi sorun olursa gelirsinmdşyor
Yoksa 3 haftada bi
Ne kadar muayene ücreti

Allah başka dert vermesin jijicim bırak görünsün sütyen askıların nolacaaaak yeaaa
Ben emzirme atleti aldım onu giyeceğim
Olmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsa sonra sosyal mecrada paylaşamassss

3 hafta sonra zaten sezeryan yapsan geriye ne kalıyor çatı muayenesi yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…