- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Fazla düz de olabilirSanırım o kadwr da düz değilmiş
Bi kere daha çekiyorlar şimfi
400 muayene 50 nst işte bizimBnde nst ye girersem eşit sayılır 425₺ yapıyor 10 ₺de otopark parası15 kalıyor ona da bişi yersem eşitiz
Zaten sezaryen olacağım için çatı muayenesi yapmadı3 hafta sonra zaten sezeryan yapsan geriye ne kalıyorçatı muayenesi yapmadım
Bişi yersem dediysem bi çikilata su işte yemek yemeye gidersem çıkamayız evden yiyip gidiyorum400 muayene 50 nst işte bizim
100 de yemek desen
Uzun yol sayılırmsonuçta yarım saat
Bunu her hafta yapmaya bütçemiz yetmez
Zaten sezaryen olacağım için çatı muayenesi yapmadı
Alttan muayeneden nefret ederim zaten
Ben de hatırlatmıyorum
Valla ben emzirme sütyeni aldım ama sutyenle uyuyamam zaten evde salık gezmekten iyice alışmışım, emzirme atleti aldım hastanede evde onlardan kullanicam rahat üst kısmı toparlıyor da ,bide aldığım sütyen dar geldi 1 beden büyük almistim ustelik doğumdan sonra hiç olmucak heralde o yüzden atlet almak daha mantıklı sütyen doğumdan sonra dışarısı için bedene göre alınmalı benceeKizlar hastanede sutyen takiliyor mu? Surekli emziricez ya o yuzden takilmaz die dusunmustum ama bu sefer de atleti ve geceligi islatir mi sutler acaba az da olsa? Pedi yapistirmak icin sutyen sart mi? Yoksaaaaa ilk gunler oyle sut gelmiyor mu
Tosbik 4e doğru gidiyorSelam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yokkilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Ben doktora aç gidiyorumBişi yersem dediysem bi çikilata su işte yemek yemeye gidersem çıkamayız evden yiyip gidiyorumbi de genelde tek gittiğim için tek bi yerde bişi yemeyi hiç sevmim
Kız olaydın bi çatı muayenesi bilirdin kendini Bnde hiç sevmiyorum
Doğum sonrası spiral için gitçem şimdiden stresi bastı
Senin bebiş olmuş artık maşallahSelam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yokkilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Aç gidince bebiş yüzünü göstermiyor bakBen doktora aç gidiyorum
Az kilo çıkayım diye
Sonra tüm şehri yiyesim geliyor
Zaten sık gitmiyoruz
Karnımdan ödün veremem
Biri olsun olmasın yemeğimi yer öyle dönerim
Bilip napıcam
Sevmiyorum ben doktorların orama burama sürekli bi şeyler sokmasını
Benim ki de tartmiyo tıka basa yiyip cikiyorumAç gidince bebiş yüzünü göstermiyor bak
Bnm canım doktorum beni tartmıyor
Kim sever ki o muayeneyi
Tokken de göstermiyor kiAç gidince bebiş yüzünü göstermiyor bak
Bnm canım doktorum beni tartmıyor
Kim sever ki o muayeneyi
Ben artık eşimden ağırımBenim ki de tartmiyo tıka basa yiyip cikiyorumeşimle gitmesem yine sorun olmaz da onun yanında tartilmak beni geriyo
Aynn beni de eşimin yanında tartmak geriyor geçen dahiliye tarttıBenim ki de tartmiyo tıka basa yiyip cikiyorumeşimle gitmesem yine sorun olmaz da onun yanında tartilmak beni geriyo
Aman bu dr lar da fazla çıksa dikkat et az çıksa dikkat et ne etcez tontiş olsun nolcak kiTokken de göstermiyor ki
Gece 1de gitsem görürüz
Bizim oğlanın mesaisi o zaman başlıyor
Uyutmuyor geceleri aklına ne geliyorsa gümbür gümbür vuruyor
Benim tartıyor hep ya
Çocuk da mesela normalde 33 olması gerek karnı 34 çıktı hemen yediklerine dikkat et diyor
Sonra boyu suyu da 34 çıkınca yapısı büyük demek ki dedi
450ye tamamlıyorlar
Ayy tamam siz gitmeyin ben 150 veriyorum nst ile birlikteBnde nst ye girersem eşit sayılır 425₺ yapıyor 10 ₺de otopark parası15 kalıyor ona da bişi yersem eşitiz
instamom olmak bunu gerektirir hahaOlmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsasonra sosyal mecrada paylaşamassss
Boşuna mı kontrole bahane uydurup gidiyomAyy tamam siz gitmeyin ben 150 veriyorum nst ile birliktearayı uzatın uzatabildiğiniz kadar
instamom olmak bunu gerektirir haha
Bi an oğlumu şeker bebeği sandıAman bu dr lar da fazla çıksa dikkat et az çıksa dikkat et ne etcez tontiş olsun nolcak ki
Bn tontiş bebe Severim diyorum
Ay 150 olsa kapısında yatarım herhaldeAyy tamam siz gitmeyin ben 150 veriyorum nst ile birliktearayı uzatın uzatabildiğiniz kadar
instamom olmak bunu gerektirir haha
Benim kontrolmde yokBoşuna mı kontrole bahane uydurup gidiyomparam boşa gitmesin Bnm ki saolsun uzun süre çağırmıyor
Bi de doktor diyor ki boşa masraf olmasın 3 haftada gel. Olsun diyorum sorun değilBi an oğlumu şeker bebeği sandı
Sonra neyse bu iriymiş dedi
Bence erken döllenme bebeği zaten oğlum
İlk kan tahlilinde de hamilelik değerim bayağı yüksekti ortalama değere göre
Ondan ilerde
Ay 150 olsa kapısında yatarım herhalde
Hatta 200e de yatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?