2021 Aralık Anneleri

Bnde nst ye girersem eşit sayılır 425₺ yapıyor 10 ₺de otopark parası 15 kalıyor ona da bişi yersem eşitiz
400 muayene 50 nst işte bizim
100 de yemek desen
Uzun yol sayılırmsonuçta yarım saat
Bunu her hafta yapmaya bütçemiz yetmez
3 hafta sonra zaten sezeryan yapsan geriye ne kalıyor çatı muayenesi yapmadım
Zaten sezaryen olacağım için çatı muayenesi yapmadı
Alttan muayeneden nefret ederim zaten
Ben de hatırlatmıyorum

Bişi yersem dediysem bi çikilata su işte yemek yemeye gidersem çıkamayız evden yiyip gidiyorum bi de genelde tek gittiğim için tek bi yerde bişi yemeyi hiç sevmim
Kız olaydın bi çatı muayenesi bilirdin kendini Bnde hiç sevmiyorum
Doğum sonrası spiral için gitçem şimdiden stresi bastı

Kizlar hastanede sutyen takiliyor mu? Surekli emziricez ya o yuzden takilmaz die dusunmustum ama bu sefer de atleti ve geceligi islatir mi sutler acaba az da olsa? Pedi yapistirmak icin sutyen sart mi? Yoksaaaaa ilk gunler oyle sut gelmiyor mu
Valla ben emzirme sütyeni aldım ama sutyenle uyuyamam zaten evde salık gezmekten iyice alışmışım, emzirme atleti aldım hastanede evde onlardan kullanicam rahat üst kısmı toparlıyor da ,bide aldığım sütyen dar geldi 1 beden büyük almistim ustelik doğumdan sonra hiç olmucak heralde o yüzden atlet almak daha mantıklı sütyen doğumdan sonra dışarısı için bedene göre alınmalı bencee

Selam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yok kilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Tosbik 4e doğru gidiyor bakalım hangi günü vercek

Ben doktora aç gidiyorum
Az kilo çıkayım diye

Sonra tüm şehri yiyesim geliyor
Zaten sık gitmiyoruz
Karnımdan ödün veremem
Biri olsun olmasın yemeğimi yer öyle dönerim

Bilip napıcam
Sevmiyorum ben doktorların orama burama sürekli bi şeyler sokmasını

Selam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yok kilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Senin bebiş olmuş artık maşallah şu 3 kiloları görmeyi Allah bana da nasip etsin

Aç gidince bebiş yüzünü göstermiyor bak
Bnm canım doktorum beni tartmıyor

Kim sever ki o muayeneyi

Aç gidince bebiş yüzünü göstermiyor bak
Bnm canım doktorum beni tartmıyor

Kim sever ki o muayeneyi
Tokken de göstermiyor ki
Gece 1de gitsem görürüz
Bizim oğlanın mesaisi o zaman başlıyor
Uyutmuyor geceleri aklına ne geliyorsa gümbür gümbür vuruyor

Benim tartıyor hep ya
Çocuk da mesela normalde 33 olması gerek karnı 34 çıktı hemen yediklerine dikkat et diyor
Sonra boyu suyu da 34 çıkınca yapısı büyük demek ki dedi

Aman bu dr lar da fazla çıksa dikkat et az çıksa dikkat et ne etcez tontiş olsun nolcak ki
Bn tontiş bebe Severim diyorum

450ye tamamlıyorlar
Bnde nst ye girersem eşit sayılır 425₺ yapıyor 10 ₺de otopark parası 15 kalıyor ona da bişi yersem eşitiz
Ayy tamam siz gitmeyin ben 150 veriyorum nst ile birlikte arayı uzatın uzatabildiğiniz kadar
Olmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsa sonra sosyal mecrada paylaşamassss
instamom olmak bunu gerektirir haha

Ayy tamam siz gitmeyin ben 150 veriyorum nst ile birlikte arayı uzatın uzatabildiğiniz kadar

Boşuna mı kontrole bahane uydurup gidiyom param boşa gitmesin Bnm ki saolsun uzun süre çağırmıyor

Aman bu dr lar da fazla çıksa dikkat et az çıksa dikkat et ne etcez tontiş olsun nolcak ki
Bn tontiş bebe Severim diyorum
Bi an oğlumu şeker bebeği sandı
Sonra neyse bu iriymiş dedi
Bence erken döllenme bebeği zaten oğlum
İlk kan tahlilinde de hamilelik değerim bayağı yüksekti ortalama değere göre
Ondan ilerde

Ay 150 olsa kapısında yatarım herhalde
Hatta 200e de yatabilirim

Bi de doktor diyor ki boşa masraf olmasın 3 haftada gel. Olsun diyorum sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…