Ne masrafı ya millet ne paralar veriyormuş de bol bol git boşverBi de doktor diyor ki boşa masraf olmasın 3 haftada gel. Olsun diyorum sorun değil
Valla 2 hafta gerilik var diye her hafta cagiriyo her defasında nst doppler istiyo sorunda cikmiyo gitti paralarım hep bu gidişle zaten muayeneler doğum parasını bulucakBoşuna mı kontrole bahane uydurup gidiyomparam boşa gitmesin Bnm ki saolsun uzun süre çağırmıyor
Baş mi totomu hangisi ayırt edemiyorum ama elime geliyor canim ayagi zaten minik olduğu için hemen anlıyorum dışardan da görülüyor, iç karnın da geniş olabilir belki senin herkes aynı olmaz heralde sağlıklı olduktan sonra bosverKızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
Valla benimde gariplik odu. Esim sira alirken 35. Hafta demiş sekretere o yuzden nstye girmisimNasıl geçti ? Doktorlarınız hiç bir sorun yokken nst e mi yönlendiriyor? Benim ki sadece bir şikayet olursa yönlendiriyor sanırımHangisi doğru bilemedim
Hakikaten öyle oluyor yaTakarsın o zmn ilk zaman çok akmaz süt sonradan şarıl şarıl her yer ekşi kokmaya başlarsın
Gitme daha iyi işte zaten uzakmış. Hem daha az nst ve muayene ücreti ödemiş olursunE zayen 37de gideceğim sonra 39 oluyor
Aman neyse
Bi kere daha gider doğururum sonra işte
Gecen bana dr yatış verdiğinde gece yatsaydım 500 alacaklardı. Günübirlik olunca 190 aldılar. Ölümü görüp sıtmaya razı olduk bu şekilde olunca sevinçle evimize döndük450ye tamamlıyorlar
Elbette önce sağlık inşallah bende anlayabilirim bir miktar kıskanmış olabilirim şuanBaş mi totomu hangisi ayırt edemiyorum ama elime geliyor canim ayagi zaten minik olduğu için hemen anlıyorum dışardan da görülüyor, iç karnın da geniş olabilir belki senin herkes aynı olmaz heralde sağlıklı olduktan sonra bosver
Deneyimlemiş oldunValla benimde gariplik odu. Esim sira alirken 35. Hafta demiş sekretere o yuzden nstye girmisimNormalde 35 den once sikinti yoksa Nst ye girmiyoruz
Son haftalara doğru iyice çıkar ortaya sende görürsün merak etme sonuç olarak kucağımıza alicaz elinde sonundaElbette önce sağlık inşallah bende anlayabilirim bir miktar kıskanmış olabilirim şuan
Deneyimlemiş oldun
Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?Tokken de göstermiyor ki
Gece 1de gitsem görürüz
Bizim oğlanın mesaisi o zaman başlıyor
Uyutmuyor geceleri aklına ne geliyorsa gümbür gümbür vuruyor
Benim tartıyor hep ya
Çocuk da mesela normalde 33 olması gerek karnı 34 çıktı hemen yediklerine dikkat et diyor
Sonra boyu suyu da 34 çıkınca yapısı büyük demek ki dedi
Eveeet az kaldı hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallahSon haftalara doğru iyice çıkar ortaya sende görürsün merak etme sonuç olarak kucağımıza alicaz elinde sonunda
Ben kilolu değilim ama ben de anlayamıyorum. İniş çıkış hareket çok fazla gün boyu. Bayağı da görünüyor yusyuvarlak bişeyler ama neresi bilemiyorum. Ayak olsa iki tane görünmez mi? Poposuysa küçük değil mi falan diye düşünüyorum ben deKızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
Maşallah canım ya tontis gobus tam yemelikSelam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yokkilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Ahh bende böyleyim aynenBen kilolu değilim ama ben de anlayamıyorum. İniş çıkış hareket çok fazla gün boyu. Bayağı da görünüyor yusyuvarlak bişeyler ama neresi bilemiyorum. Ayak olsa iki tane görünmez mi? Poposuysa küçük değil mi falan diye düşünüyorum ben deBi yerleri çıkıntılık yapıyor ama neresi bilemiyorum valla.
Valla bnde biraz şişkoyumm ayaklarıyla göğsümü deştiğinfen ayakları anlamıştımKızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
AminAllah başka dert vermesin jijicimbırak görünsün sütyen askıların nolacaaaak yeaaa
Ben emzirme atleti aldım onu giyeceğim
Kiz gecelikle foti paylasmam sabahligimi giyerim gorunmez ama hemsirelere de guzel goruneyim dedimOlmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsasonra sosyal mecrada paylaşamassss
Beni ilk gunden beri tartiyorBeni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Bende de bazen bi yerde toplanıyor sert oluyor ya kasılma ya totosu diyorum sırtı da olabilir tabiValla bnde biraz şişkoyumm ayaklarıyla göğsümü deştiğinfen ayakları anlamıştımo organlarını anlayanlar nasıl anlıyor bilmim de biraz sertlik var bn kasılma sanıyordum meğerse sırtıymış 2. Gebelik olmasına rağmen ne nerde anlayamıyorum
Hay maşallah maşallah sağlıkla gelsin canımSelam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yokkilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Benimki tepikliyor hiç durmuyor ama neresiyle vuruyor bende anlamıyorum kafamı el mi kolmu nasıl anlayalım kiKızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?