2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki

Kızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
Baş mi totomu hangisi ayırt edemiyorum ama elime geliyor canim ayagi zaten minik olduğu için hemen anlıyorum dışardan da görülüyor, iç karnın da geniş olabilir belki senin herkes aynı olmaz heralde sağlıklı olduktan sonra bosver

Nasıl geçti ? Doktorlarınız hiç bir sorun yokken nst e mi yönlendiriyor? Benim ki sadece bir şikayet olursa yönlendiriyor sanırım Hangisi doğru bilemedim
Valla benimde gariplik odu. Esim sira alirken 35. Hafta demiş sekretere o yuzden nstye girmisimNormalde 35 den once sikinti yoksa Nst ye girmiyoruz

Elbette önce sağlık inşallah bende anlayabilirim bir miktar kıskanmış olabilirim şuan
Valla benimde gariplik odu. Esim sira alirken 35. Hafta demiş sekretere o yuzden nstye girmisimNormalde 35 den once sikinti yoksa Nst ye girmiyoruz
Deneyimlemiş oldun

Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?

Ben kilolu değilim ama ben de anlayamıyorum. İniş çıkış hareket çok fazla gün boyu. Bayağı da görünüyor yusyuvarlak bişeyler ama neresi bilemiyorum. Ayak olsa iki tane görünmez mi? Poposuysa küçük değil mi falan diye düşünüyorum ben de Bi yerleri çıkıntılık yapıyor ama neresi bilemiyorum valla.

Ahh bende böyleyim aynen

Valla bnde biraz şişkoyumm ayaklarıyla göğsümü deştiğinfen ayakları anlamıştım o organlarını anlayanlar nasıl anlıyor bilmim de biraz sertlik var bn kasılma sanıyordum meğerse sırtıymış 2. Gebelik olmasına rağmen ne nerde anlayamıyorum

Allah başka dert vermesin jijicim bırak görünsün sütyen askıların nolacaaaak yeaaa
Ben emzirme atleti aldım onu giyeceğim
Aminay atlet hic giyemem zaten yangin ayseyim emzirirken de hepten ates basiyormus
Olmassss gözükemessss foto çekince ya kötü çıkarsa sonra sosyal mecrada paylaşamassss
Kiz gecelikle foti paylasmam sabahligimi giyerim gorunmez ama hemsirelere de guzel goruneyim dedim
Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Beni ilk gunden beri tartiyor 45 kg ile hamile kaldim, bi ay fazla kacirsam hemen laf soyluyor oh oh gebem de hic durmamis yemis diye instagramdan da takip ediyor beni, yiyecek paylastigimda hemen yaziyor yeme bunlari diye hepi topu 6,5 kg aldm smdiye kadar ama hala kontrol altindayim

Bende de bazen bi yerde toplanıyor sert oluyor ya kasılma ya totosu diyorum sırtı da olabilir tabi yarın doktora detaylı sorayım neresi nerde diye

Selam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yok kilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Hay maşallah maşallah sağlıkla gelsin canım

Benimki tepikliyor hiç durmuyor ama neresiyle vuruyor bende anlamıyorum kafamı el mi kolmu nasıl anlayalım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…