Bende de devlete gidiyorum benide hiç tartmadılarBeni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Bana şişman mı dedinBeni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Nasıl geçti ? Doktorlarınız hiç bir sorun yokken nst e mi yönlendiriyor? Benim ki sadece bir şikayet olursa yönlendiriyor sanırımHangisi doğru bilemedim
Kızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki
Sırtı olduğunu nasıl bildin?Valla bnde biraz şişkoyumm ayaklarıyla göğsümü deştiğinfen ayakları anlamıştımo organlarını anlayanlar nasıl anlıyor bilmim de biraz sertlik var bn kasılma sanıyordum meğerse sırtıymış 2. Gebelik olmasına rağmen ne nerde anlayamıyorum
Senin 2 hadi benim 3Valla bnde biraz şişkoyumm ayaklarıyla göğsümü deştiğinfen ayakları anlamıştımo organlarını anlayanlar nasıl anlıyor bilmim de biraz sertlik var bn kasılma sanıyordum meğerse sırtıymış 2. Gebelik olmasına rağmen ne nerde anlayamıyorum
O da abartmış yaAminay atlet hic giyemem zaten yangin ayseyim emzirirken de hepten ates basiyormus
Kiz gecelikle foti paylasmam sabahligimi giyerim gorunmez ama hemsirelere de guzel goruneyim dedim
Beni ilk gunden beri tartiyor45 kg ile hamile kaldim, bi ay fazla kacirsam hemen laf soyluyor oh oh gebem de hic durmamis yemis diye instagramdan da takip ediyor beni, yiyecek paylastigimda hemen yaziyor yeme bunlari diye hepi topu 6,5 kg aldm smdiye kadar ama hala kontrol altindayim
Yok guzum der miyim sana hiç öyle şeylerBana şişman mı dedin
Bilmiyorum valla genel takip ediyor herhalde
Her seferinde kilo, tansiyon ölçüyor ve de şeker için filan da tahlil istiyor her ay zaten
Belki de drdan doktora değişiyor. Aslında tartmaları lazım bence. Tansiyon kilo bunlara bakılmalı. Ben her gidişimde kan verirken tansiyonuma da baktırıyorum. Doktor demiyor arada elim ayağım titriyor ondan mı diye Ben kendim meraktan baktiriyorumBende de devlete gidiyorum benide hiç tartmadılar
Benimki tepikliyor hiç durmuyor ama neresiyle vuruyor bende anlamıyorum kafamı el mi kolmu nasıl anlayalım ki
Eskiden aşağılarda ayağını hissediyordum şimdi göğsümü sıkıştıran bişeyler var yarın göreyim bakalım neresiAy çok şükür hayırlı uğurlu olsun, ilk bebik gelmiş bileen kısa sürede tamamiyle kavuşursunuz inşallah
Ben hala nst ye girmedim henüz. Burda girenleri okuyunca ben de girerim diye düşünüyordum ama, pazartesi kontrole gittiğimde dedi bana, artık her hafta gel kontrole diye. Bundan sonra nst ye de gireceksin dedi
Bebek organı kısmında da göğsümün altında hep bi sertlik geliyordu arada bir de hep o kısımda hareket ettiği için ayakları diyordum kendi kendime ama o poposu çıktı
Benimde miğdeme vuruyor sürekli orda sürekliEskiden aşağılarda ayağını hissediyordum şimdi göğsümü sıkıştıran bişeyler var yarın göreyim bakalım neresi
Tansiyon muhakkak bakıyorlar ondan yana sıkıntı yok ama kiloya bakmıyorlar anca ben söylersemBelki de drdan doktora değişiyor. Aslında tartmaları lazım bence. Tansiyon kilo bunlara bakılmalı. Ben her gidişimde kan verirken tansiyonuma da baktırıyorum. Doktor demiyor arada elim ayağım titriyor ondan mı diye Ben kendim meraktan baktiriyorum
AMiiin inşallah canım inşallahAminn inş zamanında gelsinler inşallah canım benim biran önce bebişide alırsın inş
Çok sağol, şimdi bekleme zamanı inşallah kavuşuruz bir an önceGözünüz aydın maşallahEşinle birlikte sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah zor kısmı gecmiş bundan sonrası kolaylaşsın bian önce bebeginizle kavusursunuz inşallah
Amiin inşallah, inşallahGözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallahİkiniz de sağlıkla evinize dönün tez zamanda ❤
Ay çok şükür hayırlı uğurlu olsun, ilk bebik gelmiş bileen kısa sürede tamamiyle kavuşursunuz inşallah
İnşallah canım inşallahRabbim inşallah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ohh maşallah maşallah hadi bakalım sıra sende hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla inşallahVeee çocuuuum dönmüş.
Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.
3029 gram 49 50 cm.
Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Cok sevindim gozunuz aydin op kokla minigi yerimize deArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Hadi gözün aydınVeee çocuuuum dönmüş.
3029 gram 49 50 cm.
Hadi gözün aydınVeee çocuuuum dönmüş.
3029 gram 49 50 cm.
Aynen çok şüşkolaşmamış 5 gün önde çıktı sadece. Ben bunu normal çıkarırım.Hadi gözün aydın
Normal doğum yükleniyor artık
Ablamda da öyle oldu herşeyini erkege göre ayarladi bebek bir doğdu kizzz24 yıl önce oluyor ama bu şimdiki teknolojide zor yanilmaları
+1 bende aynı durumdayım
29 kasımda bizim inşallah erken gelmezse
Evet bende de oluyor heryere arabayla gidiyorum uzun süre yürüyüş yapamıyorum sürekli wc hissi oluyor bebek aşağıya cekiyor sanki gobegimi nefesim de yetmiyor
Bebeğin çıkma kısmı 15 dk felan yarım saatte anneyi kapatıp ısıtıp odaya yolluyorlar benimki uzun sürmüştü iki saate yakın ama normalde kısa sürüyor
Çocuğu sana gösterip ağzını burnunu temizleyip gönderiyorlar yenidoğan odasında çocuk doktoru muayene ediyor giydirip aileye teslim ediyorlar burda öyle yani başka hastanelerde nasıl bilmem de sen tek kaliyorsun
Suan bebis kaç Kilo canım merak ett.
Maşallah gözünüz aydin. Allah güzel ömürler nasip etsin anne babasıyla.Çok ama çok sağolun hepiniz, dünyanın en güzel hissiymiş çok güzelmiş hepiniz sağlıcakla kavuşun inşallah.Kucağıma aldığımda daha da rahatlayacağım biraz uzun sancı çektim doğum 26 saat sürdü ama sancılarımı durdurmaya çalıştıkları için bu kadar uzun sürdü. Artık son düzlükte gelen sancılar biraz zorluyor ama o çatala yattığınız an o kadar kısa sürede geliyor ki inanamıyorsunuz. Ben doğru ıkınamadım çok yorulmuştum bu yüzden vakumla çekmek zorunda kaldılar. 15 dakika da doğum olup bitti doğar doğmaz da tık diye sancılarım kesildi zaten. O ilk ağlamayla birlikte bütün o yorgunluğum da gitti güç topladım birden sesini duymak bile güç veriyor insana. Çok, çok güzelmiş kızlar. Rabbim inşallah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?