2021 Aralık Anneleri

Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Bana şişman mı dedin

Bilmiyorum valla genel takip ediyor herhalde
Her seferinde kilo, tansiyon ölçüyor ve de şeker için filan da tahlil istiyor her ay zaten

Ay çok şükür hayırlı uğurlu olsun, ilk bebik gelmiş bile en kısa sürede tamamiyle kavuşursunuz inşallah
Nasıl geçti ? Doktorlarınız hiç bir sorun yokken nst e mi yönlendiriyor? Benim ki sadece bir şikayet olursa yönlendiriyor sanırım Hangisi doğru bilemedim

Kızlar bebişin organlarını hissedebiliyor musunuz? Herkes soruyor bana ben hiç hissedemiyorum totosu nerde başı nerde anlayamıyorum biraz şişkoyum ondan mı ki

Ben hala nst ye girmedim henüz. Burda girenleri okuyunca ben de girerim diye düşünüyordum ama, pazartesi kontrole gittiğimde dedi bana, artık her hafta gel kontrole diye. Bundan sonra nst ye de gireceksin dedi

Bebek organı kısmında da göğsümün altında hep bi sertlik geliyordu arada bir de hep o kısımda hareket ettiği için ayakları diyordum kendi kendime ama o poposu çıktı

Sırtı olduğunu nasıl bildin?

Senin 2 hadi benim 3 Olmayanları da saysak 7

O da abartmış ya Ben de 48 le kaldım, küçük kızımda da 46 ile kalmıştım. Ama bir defa bile sormadı. Ben kendim evde bakıyorum kac kilo aldım diye. Ben 11 kilo aldım seninki hicbirsey daha neyine laf ediyor bosver ya

Bana şişman mı dedin

Bilmiyorum valla genel takip ediyor herhalde
Her seferinde kilo, tansiyon ölçüyor ve de şeker için filan da tahlil istiyor her ay zaten
Yok guzum der miyim sana hiç öyle şeyler Ben normalin altındayım ondan öyle dedim

Bende de devlete gidiyorum benide hiç tartmadılar
Belki de drdan doktora değişiyor. Aslında tartmaları lazım bence. Tansiyon kilo bunlara bakılmalı. Ben her gidişimde kan verirken tansiyonuma da baktırıyorum. Doktor demiyor arada elim ayağım titriyor ondan mı diye Ben kendim meraktan baktiriyorum

Benimki tepikliyor hiç durmuyor ama neresiyle vuruyor bende anlamıyorum kafamı el mi kolmu nasıl anlayalım ki
Eskiden aşağılarda ayağını hissediyordum şimdi göğsümü sıkıştıran bişeyler var yarın göreyim bakalım neresi

Tansiyon muhakkak bakıyorlar ondan yana sıkıntı yok ama kiloya bakmıyorlar anca ben söylersem

Aminn inş zamanında gelsinler inşallah canım benim biran önce bebişide alırsın inş
AMiiin inşallah canım inşallah
Gözünüz aydın maşallah Eşinle birlikte sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah zor kısmı gecmiş bundan sonrası kolaylaşsın bian önce bebeginizle kavusursunuz inşallah
Çok sağol, şimdi bekleme zamanı inşallah kavuşuruz bir an önce
Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah İkiniz de sağlıkla evinize dönün tez zamanda ❤
Amiin inşallah, inşallah Rabbim kavuşturmayı da nasip etsin
Ay çok şükür hayırlı uğurlu olsun, ilk bebik gelmiş bile en kısa sürede tamamiyle kavuşursunuz inşallah

İnşallah canım inşallah Rabbim inşallah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Veee çocuuuum dönmüş.

Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.

3029 gram 49 50 cm.

Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Ohh maşallah maşallah hadi bakalım sıra sende hayırlısı ile gelsin canım sağlıkla inşallah

Cok sevindim gozunuz aydin op kokla minigi yerimize de

Veee çocuuuum dönmüş.

Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.

3029 gram 49 50 cm.

Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Hadi gözün aydın Doğmalık olmuş senin kuzu da Ne diyecek dr yaz yine

Maşallah gözünüz aydin. Allah güzel ömürler nasip etsin anne babasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…