- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ay benim de öyle ya kadından aferin kapınca rahatlıyorum resmen bazen de ooh maşallah diyor moralim bozuluyorBeni ilk gunden beri tartiyor45 kg ile hamile kaldim, bi ay fazla kacirsam hemen laf soyluyor oh oh gebem de hic durmamis yemis diye instagramdan da takip ediyor beni, yiyecek paylastigimda hemen yaziyor yeme bunlari diye hepi topu 6,5 kg aldm smdiye kadar ama hala kontrol altindayim
Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?
Bende minyonum ve devlete gidiyorum ama hamile olsun olmasın herkes muayeneye girmeden önce tansiyon-kilo ölçtürmek zorunda sisteme giriş yapılıyorBende de devlete gidiyorum benide hiç tartmadılar
Süperr hadi sen önden bi normal doğur güzelse ben de yaparımVeee çocuuuum dönmüş.
Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.
3029 gram 49 50 cm.
Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Canim masallahh 34 haftalikmisin 37 mi:)dogum tarihi bellimiSelam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yokkilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
İlk gün foşur foşur süt gelmiyo ama sızan süt yağlı ve benim geceligin üstünden belli oluyordu. Ben bunu sorun etmemiştim lakin sütyen yada emzirme atleti kullanılabilir.Hem ilk günler öyle foşur foşur süt gelmez bence hem de emzirme sütyeni takılabilir rahat olur hem. Bir de göğüs pedi ben de aldım ama bir arkadaşım göğüslerini çok fena yaptığını söyledi o pamukların ben ilk etapta kullanmayacağım
Aventin göğüs kalkanlarından almıştım hem göğüs ucuna kıyafet temasını önlüyor hem de süt akarsa onu topluyor
Ben de onu diyecektimAynen çok şüşkolaşmamış 5 gün önde çıktı sadece. Ben bunu normal çıkarırım.
Yok canım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum bitek sadece tansiyon ölçülüyorBende minyonum ve devlete gidiyorum ama hamile olsun olmasın herkes muayeneye girmeden önce tansiyon-kilo ölçtürmek zorunda sisteme giriş yapılıyor
Bebeğinizin dönmesini hissetinzmi bu haftalarda, ağrı sızı filan yaşadınız mi diğer haftalardan farklı olarak? Benim bebeğimde daha dönmediyse merak ettimVeee çocuuuum dönmüş.
3029 gram 49 50 cm.
Tabi hemşireler önemliAminay atlet hic giyemem zaten yangin ayseyim emzirirken de hepten ates basiyormus
Kiz gecelikle foti paylasmam sabahligimi giyerim gorunmez ama hemsirelere de guzel goruneyim dedim
Beni ilk gunden beri tartiyor45 kg ile hamile kaldim, bi ay fazla kacirsam hemen laf soyluyor oh oh gebem de hic durmamis yemis diye instagramdan da takip ediyor beni, yiyecek paylastigimda hemen yaziyor yeme bunlari diye hepi topu 6,5 kg aldm smdiye kadar ama hala kontrol altindayim
Gözün AydınVeee çocuuuum dönmüş.
3029 gram 49 50 cm.
Ağrı olmuyor da güçlü bi hareket eder hissi var Bnm ki döndüğünde öyle oldu yani bn öyle hissettimBebeğinizin dönmesini hissetinzmi bu haftalarda, ağrı sızı filan yaşadınız mi diğer haftalardan farklı olarak? Benim bebeğimde daha dönmediyse merak ettim
Dr sordum burda sertlik var kasılma mı oluyor diye yok kız sırtı dediSırtı olduğunu nasıl bildin?
Geçenlerde baya sertti hareketleri dedim dönüyor sonunda. Sonra gittik doktora yine dönmemişti.Ağrı olmuyor da güçlü bi hareket eder hissi var Bnm ki döndüğünde öyle oldu yani bn öyle hissettim
Heryerde farklı galibaBende minyonum ve devlete gidiyorum ama hamile olsun olmasın herkes muayeneye girmeden önce tansiyon-kilo ölçtürmek zorunda sisteme giriş yapılıyor
Benim de içimde bayağı bi hareketlenme olmuştuAğrı olmuyor da güçlü bi hareket eder hissi var Bnm ki döndüğünde öyle oldu yani bn öyle hissettim
O anda yapması lazım onu sormak için deDr sordum burda sertlik var kasılma mı oluyor diye yok kız sırtı dedi
Hissetmedim. Çok hareketliydi zaten. Hep. Muhtemelen yatarken göbeği kenara devirmişken döndü o ara daha çok tepişiyo.Bebeğinizin dönmesini hissetinzmi bu haftalarda, ağrı sızı filan yaşadınız mi diğer haftalardan farklı olarak? Benim bebeğimde daha dönmediyse merak ettim
Sanıyooorum ki görebilirim.Gözün Aydın40 haftayı görücen desene
Soldan çıkıyolar benim orda bi şey yukarı aşağı geziyo. Sırtı sağ taraftaymış. Yüzü de arkaya dönüktü göremedik. Tuhaf birazmerve madem dönmus bir beben var bize anlat simdi en cok hareketlerini nerende hissediyosun? Ayak mayak nerenden cikiyor benim hala ayak gibi kucuk bisey sag boslugumdan ckiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?