2021 Aralık Anneleri

Ay benim de öyle ya kadından aferin kapınca rahatlıyorum resmen bazen de ooh maşallah diyor moralim bozuluyor
Bu kadar sıkı tutmaya da gerek yok tabi ama bilinçli beslenmek güzel. Bir de kendileri zamanında 25 30 kilo almış marifet gibi bu yüzden erken doğum bile yapmış yakınlar tarafından kendini neden kısıtlıyorsun diye azar işittiğim de oluyor kafama bal kaymak dikmediğim için

Beni baştan beri hiç tartmadı kilo da sormuyor. Aslında sorması lazım şeker için falan önemli değil mi? Benim tipim minyon belki ondan zaten kilolu görünmediğim için mi acaba?

Bende de devlete gidiyorum benide hiç tartmadılar
Bende minyonum ve devlete gidiyorum ama hamile olsun olmasın herkes muayeneye girmeden önce tansiyon-kilo ölçtürmek zorunda sisteme giriş yapılıyor

Selam kizlar biz geldik doktordan çok sükur sıkıntımız yok kilomuz 3220 boyumuz 47 cm . Sadece boyumuz haftasiyla uyumlu. Diger ölçümler 37 haftayla uyumlu
Bir dahaki kontrolde sezeryan günümüz belli olacak
Canim masallahh 34 haftalikmisin 37 mi:)dogum tarihi bellimi

İlk gün foşur foşur süt gelmiyo ama sızan süt yağlı ve benim geceligin üstünden belli oluyordu. Ben bunu sorun etmemiştim lakin sütyen yada emzirme atleti kullanılabilir.

Aynen çok şüşkolaşmamış 5 gün önde çıktı sadece. Ben bunu normal çıkarırım.
Ben de onu diyecektim
Normal doğrulmayacak bi kiloya gelmeyecek herhalde
Bugün doktor bana 32-37 arası en hızlı kilo artışı oluyor dedi
Senin 37 oldu sayılır

Bende minyonum ve devlete gidiyorum ama hamile olsun olmasın herkes muayeneye girmeden önce tansiyon-kilo ölçtürmek zorunda sisteme giriş yapılıyor
Yok canım ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum bitek sadece tansiyon ölçülüyor

Veee çocuuuum dönmüş.

Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.

3029 gram 49 50 cm.

Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Bebeğinizin dönmesini hissetinzmi bu haftalarda, ağrı sızı filan yaşadınız mi diğer haftalardan farklı olarak? Benim bebeğimde daha dönmediyse merak ettim

Tabi hemşireler önemli
Yaaa senin dr da fenaymış desene bişi paylaşırken dr engelle

Veee çocuuuum dönmüş.

Tam kafayı yerleştirememiş ama bu da bi şey dedi doktor.

3029 gram 49 50 cm.

Nst çekildim doktor ortada yok şu an bekliyorum.
Gözün Aydın 40 haftayı görücen desene

Bebeğinizin dönmesini hissetinzmi bu haftalarda, ağrı sızı filan yaşadınız mi diğer haftalardan farklı olarak? Benim bebeğimde daha dönmediyse merak ettim
Ağrı olmuyor da güçlü bi hareket eder hissi var Bnm ki döndüğünde öyle oldu yani bn öyle hissettim

Ağrı olmuyor da güçlü bi hareket eder hissi var Bnm ki döndüğünde öyle oldu yani bn öyle hissettim
Benim de içimde bayağı bi hareketlenme olmuştu

Bu arada ben hareketleri kendi avelliğimden hissetmiyormuşum ha
Doktor siyor ki ay ne hareketli ultrasonda
Bende hiç his yok
Bi gece hareketlerini hissediyorum
Onda da bayağı dışarı çıkacak gibi oluyor zaten

Hissetmedim. Çok hareketliydi zaten. Hep. Muhtemelen yatarken göbeği kenara devirmişken döndü o ara daha çok tepişiyo.

merve madem dönmus bir beben var bize anlat simdi en cok hareketlerini nerende hissediyosun? Ayak mayak nerenden cikiyor benim hala ayak gibi kucuk bisey sag boslugumdan ckiyor

merve madem dönmus bir beben var bize anlat simdi en cok hareketlerini nerende hissediyosun? Ayak mayak nerenden cikiyor benim hala ayak gibi kucuk bisey sag boslugumdan ckiyor
Soldan çıkıyolar benim orda bi şey yukarı aşağı geziyo. Sırtı sağ taraftaymış. Yüzü de arkaya dönüktü göremedik. Tuhaf biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…