- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Senin iç mekan geniş ya ondan mı hissetmiyorsun acepBenim de içimde bayağı bi hareketlenme olmuştu
Bu arada ben hareketleri kendi avelliğimden hissetmiyormuşum ha
Doktor siyor ki ay ne hareketli ultrasonda
Bende hiç his yok
Bi gece hareketlerini hissediyorum
Onda da bayağı dışarı çıkacak gibi oluyor zaten
Yok yok hep sert göbeğin üstü alan kısıtlı sırtı totoyu dayıyor napsınO anda yapması lazım onu sormak için de
Bencr yağ kaplı diyeSenin iç mekan geniş ya ondan mı hissetmiyorsun acep
Kolu da olabilir yatay konumda değilse bebişmerve madem dönmus bir beben var bize anlat simdi en cok hareketlerini nerende hissediyosun? Ayak mayak nerenden cikiyor benim hala ayak gibi kucuk bisey sag boslugumdan ckiyor
Yağ olsa bnmki olurdu deliBencr yağ kaplı diye
Doktor kibar kadın öyle diyemiyor tabi
E daha ne kadar geniş olacak bu içerisiYağ olsa bnmki olurdu deli
Eee geniş işte daha ne istinE daha ne kadar geniş olacak bu içerisi
Hem yağlar hem çocuk
Dışarı çıkan kısım da yok
Noel baba çantası gibi ne koysan yok oluyır içerde
Bence hala öyle çok hareketli değilEee geniş işte daha ne istin
Bak bizim ki taşımakta zorlanıyorum Adıyaman karpuzu taşıyorum gibiyim
Bn hafif hareketleri hissetmiyorum zıplamaları tek hissediyorum
Çikilata gibi tatlı yiyince nasıl hareketleri
O zaman benimki de döndu bence. Seninkinin tam simetrigini hissediyorum cnkuSoldan çıkıyolar benim orda bi şey yukarı aşağı geziyo. Sırtı sağ taraftaymış. Yüzü de arkaya dönüktü göremedik. Tuhaf biraz
Yatay konumda sigamaz ki benim karnima, minnakim benKolu da olabilir yatay konumda değilse bebiş
Yok canim 34 haftaliğiz. Dogum tarihi 2 hafta sonra belli olacak insallahCanim masallahh 34 haftalikmisin 37 mi:)dogum tarihi bellimi
Kafası aşagıda olduğundan ayırt ediyordumEliyle ayağini hareket ederken ayırt edebilen var mı
Bence o solda aşağı yukarı gezdirdiği şey ayakEliyle ayağini hareket ederken ayırt edebilen var mı
Su an basi asagida degil mi ?Kafası aşagıda olduğundan ayırt ediyordumdr göstertmişti
Evet ben ayirt edebiliyorum.Bence o solda aşağı yukarı gezdirdiği şey ayaksipsivri kocaman çıkartıyo
Düz insan mantığı yapıyorumEliyle ayağini hareket ederken ayırt edebilen var mı
Evet aşagıdaSu an basi asagida degil mi ?
Evet ben ayirt edebiliyorum.daha gıdıklama tarzinda oldugunda elleri
Diğer konularda endişem gecerse ve unutmazsam cumartesi sorayim onu ben de neresi nerdeymişYok yok hep sert göbeğin üstü alan kısıtlı sırtı totoyu dayıyor napsın
Geçer inşallah tüm endişelerimiz de sağlıkla doğar tüm miniklerDiğer konularda endişem gecerse ve unutmazsam cumartesi sorayim onu ben de neresi nerdeymiş
Hıçkırığını yakalıyor musun? Benim sol kasığımda hissediyorum hepO zaman benimki de döndu bence. Seninkinin tam simetrigini hissediyorum cnku
Benimki de hep sol kasığımdaHıçkırığını yakalıyor musun? Benim sol kasığımda hissediyorum hepOradan da çıkarabilirsin belki kafası nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?