- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Evet bn de çoook derinden aşağılarda hissediyorumHıçkırığını yakalıyor musun? Benim sol kasığımda hissediyorum hepOradan da çıkarabilirsin belki kafası nerede
İnşallah bişeycik çıkmayacak içini ferah tutDiğer konularda endişem gecerse ve unutmazsam cumartesi sorayim onu ben de neresi nerdeymiş
Bana da çok tatlı geliyor makas alıyorum ordanEvet bn de çoook derinden aşağılarda hissediyorum
Doğunca da bol bol alırsınBana da çok tatlı geliyor makas alıyorum ordan
Benm her gitmemde inceliyor normal mi acaba yaEn son 3,5 hafta once gittim kontrole unuttum yaama atiyorum normali 4 ise benim 6 cikmisti 2 puan fark vardi yani, kisalma yok hatta uzun bile gayet iyi demisti. Hic de degismedi son iki muayenedir
Dün 3200 g ölçtü doktorum yani 33+6'da. Cumartesi perinatolog bir profesöre görüneceğim. O zaman 34+2 olacağız. Bakalım o ne diyecek.Suan bebis kaç Kilo canım merak ettim
5 kilo doğacakDün 3200 g ölçtü doktorum yani 33+6'da. Cumartesi perinatolog bir profesöre görüneceğim. O zaman 34+2 olacağız. Bakalım o ne diyecek.
Tırsacak bişi değilÇati Muayenesi olan varmi aranızda
Cumartesi kontrolum var doktorum hem nst hemde çatı muayenesi yapilcak demisti... Ben tırsıyorum da azcık .. olan varsa nasil bisey bilgi verebilirmi ?
Erken değil mi ya? Benim kafa tam yerleşmiş olsaydı ben olacaktım bugün.Çati Muayenesi olan varmi aranızda
Cumartesi kontrolum var doktorum hem nst hemde çatı muayenesi yapilcak demisti... Ben tırsıyorum da azcık .. olan varsa nasil bisey bilgi verebilirmi ?
Bi iki haftaya olursun senErken değil mi ya? Benim kafa tam yerleşmiş olsaydı ben olacaktım bugün.
34 haftada hem nst hem cati muayenesi basliyor demisti doktorum bana cumarteside tam 34+0 oluyoruz... benim veletin kafasi hep asagıdaydı hala da asagidaErken değil mi ya? Benim kafa tam yerleşmiş olsaydı ben olacaktım bugün.
Nişanı gelenler olmuş oyuzden de korkuyorum bi yandanTırsacak bişi değilnormal vajinal muayene gibi
Bence doğum tarihi yeterli olur Aralık bebeleri tontiş bebişlerimize nazar değmesinBu aradaa tablomuza bi sütun daha eklettim yönetimden rica edip. Sadece doğum tarihi mi yazalım içine? Kilo filan da yazalım mı?
Tarih ve kaç artı kaç olduğunu mu yazsakBence doğum tarihi yeterli olur Aralık bebeleri tontiş bebişlerimize nazar değmesin
Olur planlanan mi yazcaz dogum yapincami:))Tarih ve kaç artı kaç olduğunu mu yazsak
Aa bak o daha iyi olur bence .Tarih ve kaç artı kaç olduğunu mu yazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?