Şimdilik öyle yapalım bakalım. Dur hele bizim ilk anayı bulayım kaç artı kaçtı oAa bak o daha iyi olur bence .
Aaa benim de sol kasik pit pit atiyorHıçkırığını yakalıyor musun? Benim sol kasığımda hissediyorum hepOradan da çıkarabilirsin belki kafası nerede
Ayyy listemiz siftah yaptı bileŞimdilik öyle yapalım bakalım. Dur hele bizim ilk anayı bulayım kaç artı kaçtı o
Benim adim bile yok bea oradaTarih ve kaç artı kaç olduğunu mu yazsak
Vijdansız niye yoksun?Benim adim bile yok bea orada
Insallah canımm AminGeçer inşallah tüm endişelerimiz de sağlıkla doğar tüm minikler
İnşallah canımm❤İnşallah bişeycik çıkmayacak içini ferah tut
Eklememişsin vijdansızVijdansız niye yoksun?
Ekleyeyim dur.Eklememişsin vijdansız
Söyle bilhileriEklememişsin vijdansız
Bu aradaa tablomuza bi sütun daha eklettim yönetimden rica edip. Sadece doğum tarihi mi yazalım içine? Kilo filan da yazalım mı?
Bnce tarih ve hafta yazsak yeterliTarih ve kaç artı kaç olduğunu mu yazsak
Benimde yokBenim adim bile yok bea orada
Söyleyin bilgileri ekleyelim ayol. Niye yok demek ki söylememişiniz.Benimde yok
Liste nizami süper olmuş eline sağlıkSöyleyin bilgileri ekleyelim ayol. Niye yok demek ki söylememişiniz.
Sezeryan sa Aralık olur normalse beklersin arada kalmış oldun amaO değil de ben doğurana kadar sizin bebeler kocaman olacak. Ben ocak annelerinde mi aktif olsam ilk ben doğurmuş olurum orda
Sezeryan da yine de sona kalırım baksana teker teker doğacak bebeler belliSezeryan sa Aralık olur normalse beklersin arada kalmış oldun ama
Evet muhtemelen oradadırAaa benim de sol kasik pit pit atiyoro zaman kafasi orda mi demek
Bilgisayarım yok lan telden o kadar oluyodu. Sağolsun yönetici düzeltti.Liste nizami süper olmuş eline sağlık
Eskisi Bnm dolaptan beterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?