Doğurmadan tanıştık tşk.Tahmini dogum 2 Aralik ama takvime gore 16 aralik. Kızım olacak. Yaşım 31. Muğla 'da yasiyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorummerve
Söyledim kuzu da arada kaynadı son adet 15 mart 3.cocuk Yaş 40 Antalya kese 5.hafta kalp atışı 6 hafta cinsiyet erkekSöyleyin bilgileri ekleyelim ayol. Niye yok demek ki söylememişiniz.
O zaman kusuruma bakma yaSöyledim kuzu da arada kaynadı son adet 15 mart 3.cocuk Yaş 40 Antalya kese 5.hafta kalp atışı 6 hafta cinsiyet erkek
Tahmini doğum 20 aralik ama daha erken olacakDoğurmadan tanıştık tşk.
O kadar detaylı mi yazıyor tablodaSöyledim kuzu da arada kaynadı son adet 15 mart 3.cocuk Yaş 40 Antalya kese 5.hafta kalp atışı 6 hafta cinsiyet erkek
Onu doğurunca yazcaz hayırlısıylaTahmini doğum 20 aralik ama daha erken olacak
O kadar yazmıyorO kadar detaylı mi yazıyor tablodave sen hepsini hatırlıyor musun
Sıkıntı yok dert etmeO zaman kusuruma bakma ya
Şaşırdım ben de önceki tabloda yoktuO kadar yazmıyor
Dur daha çok kişi var bakalım hangimiz aralığa kalcaxSezeryan da yine de sona kalırım baksana teker teker doğacak bebeler belliSimdi bile benim haftalara denk bikaç kişi var galiba onlar da çok aktif değil, kendimi çaylak gibi hissediyorum
Ben bugün kabullendim ya. Tamam dedim. Herkes doğursun gitsin ben aralıkta doğururum napiim dedim.Dur daha çok kişi var bakalım hangimiz aralığa kalcaxsenin bebe de aceleci olmazsa
Aralık analarından sayılırsın gari
Biran yarışıyoruz sandımTahmini dogum 2 Aralik ama takvime gore 16 aralik. Kızım olacak. Yaşım 31. Muğla 'da yasiyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorummerve
Sükiit geym yapcam sizeBiran yarışıyoruz sandım
Ayy kıyamamBen bugün kabullendim ya. Tamam dedim. Herkes doğursun gitsin ben aralıkta doğururum napiim dedim.
Oyy maşallah kuzuyaDün 3200 g ölçtü doktorum yani 33+6'da. Cumartesi perinatolog bir profesöre görüneceğim. O zaman 34+2 olacağız. Bakalım o ne diyecek.
O son oyun. Ilk önce en çok çişe giden kaybetsin.Hadi başlayalımdoğum yapan mı elencek
Kasımda doğuranlar Kasım anası olsun o zaman karistirmasinlarDur daha çok kişi var bakalım hangimiz aralığa kalcaxsenin bebe de aceleci olmazsa
Aralık analarından sayılırsın gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?