28 yazmışım. 29 yaşa yazmışım. Ben sana 2 gün daha öngörmüşüm sen 2 gün daha tutacaksın benim için napalım.
Bu bn olabilirimO son oyun. Ilk önce en çok çişe giden kaybetsin.
Ama gerçekten çok gidiyorum çişe
Şeyyyy sanki Bnm şişmiş sabahları çok farkediyorumBurnu şişen var mı
Ben komple yanlis okuyup ocak anasi olacaktim niye duzeltiyosun28 yazmışım. 29 yaşa yazmışım. Ben sana 2 gün daha öngörmüşüm sen 2 gün daha tutacaksın benim için napalım.
Bu bn olabilirimiyi mi kötü mü bilemedim
3 litreye tabi çok gidersinAma gerçekten çok gidiyorum çişeyakında WC ye yatak atcam
Tabi bi de 3 litre su içince kimse çıkamaz
Doğurunca yazacaz onu bakalım.Ben komple yanlis okuyup ocak anasi olacaktim niye duzeltiyosunyok yok tovbe sezeryanla 20-21 aralikta alir bence
Ay yok şişse düşer bayılırım kocaman burnum zaten.Burnu şişen var mı
Bnde gece kalkıyorum bi de su içip yatıyorum yine kalkıyorum git gel yapmaktan uyuyamıyorum3 litreye tabi çok gidersinBen eskiden gece hiç kalkmazdim sabaha kadar. En çok bu zoruma gidiyor kaç defa uyanıyorum
Ay yok şişse düşer bayılırım kocaman burnum zaten.
Wcye kalkmasam da çocuklardan bi ses geliyor bakmaya kalkıyorum. Kalkınca mutlaka çişim de geliyor. Nasıl üşeniyorum wcye gitmeye anlatamamBnde gece kalkıyorum bi de su içip yatıyorum yine kalkıyorum git gel yapmaktan uyuyamıyorum
Dr 3 litre dedi Bnde içiyom
Dengeyi o kadar değiştirir diyosunAy yok şişse düşer bayılırım kocaman burnum zaten.
Bnde valla bebeye nasıl kalkıcaz onu kara kara düşünüyorumWcye kalkmasam da çocuklardan bi ses geliyor bakmaya kalkıyorum. Kalkınca mutlaka çişim de geliyor. Nasıl üşeniyorum wcye gitmeye anlatamam
Bizim ofistekilerde oyle diyor.Şeyyyy sanki Bnm şişmiş sabahları çok farkediyorum
Yaaa acaba yakın mı Bnm doğurmam eşim diyo 15 güne doğurcak gibisindün de bi abla dedi
Görmek istememGörmek istermisinçok fena
Öyle bişiy mi var ☹Bnm doğum yakın Bnm şişmiş
Kıskan bn önce doğurcamÖyle bişiy mi var ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?