2021 Aralık Anneleri

Ben raaat 5 kilo doğurdu diye ekstra bir şey yazarım en alta sen üzülme
Ay sesli güldüm ya ahahahah
Ben şeyi merak ediyorum aslında. Bebeği 4 kilonun üstünde doğup da 36 haftayı geçiren var mı? Yani 40 haftaya kadar dayanır mı şişko bebek, aşırı meraktayım

Kızlar hamilelikten beri göğsümün biri öbüründen daha büyük oldu. Bugünlerde daha net hissediyorum doktora sordum normal dedi ama siz de var mi böyle bir durum?

Ay sesli güldüm ya ahahahah
Ben şeyi merak ediyorum aslında. Bebeği 4 kilonun üstünde doğup da 36 haftayı geçiren var mı? Yani 40 haftaya kadar dayanır mı şişko bebek, aşırı meraktayım
Çocuğu rahat bırak kadın ne zaman isterse doğsun. 40a kadar tutma içinde sen de.

merve listede benim düzeltilecek yerlerim varmış. Biri, yaşım 31 oldu hamileliğin başından bu yana. Diğeri de tahmini doğum tarihim 16 Aralık'a çekildi perinatoloğum ayrıntılı ultrasonda baktığı zaman. Dondurulmuş embriyo transferinde böyle hesaplanıyormuş. Hoş ben kasımın ortasından bile ümitliyim ya, o da ayrı mesele

Bnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum
Uyudun galiba ama yine de yazayım 2den önce uyuyamıyorum, sabah da 11den önce uyanamıyorum. Allahtan benim kızlar da benim gibi. Eşimin umudu oğlanda

Maşallah bu 3. Gebeliğim benim. İlk kızım 2760 doğdu. İkincisi 2200 doğdu. Bu da 2500 olursa yarabbi şükür dicem
Benim de 3. Büyük kızım 3500 doğmuştu, küçük tam 3 kg. Bu nasıl olacak bilmiyorum cinsiyeti de farklı. Sağlıkla gelsin tek derdim bu şu an 2500-4500 aralığı normalmiş dün öyle bir video izledim. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Yaş düzeltmiyoz çünkü ben de 30 oldum. 16 aralık yaparım tahmini tarihi

Maşallah cnm benimde bu cinsiyet farklı. Ama küçük kilosu az. 1870 çıktı dün gittim daha. Az kilo alıyor.

Bnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum
Ben gece 2 de uyuyabilip sabah da 7-8 gibi kalkıyorum
Farkındaysanız hep burdayım zaten
Gün içinde uyuyorum sonra mecburen

Sürekli gece çişe kalkanlara da üzülüyorum
Ben hamile değilken de yüz kere kalktığım için em sorun yaşamadığım olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…