Bu benBnde valla bebeye nasıl kalkıcaz onu kara kara düşünüyorum
Bnde Bnde BndeBu benwc ye bile gözü kapalı gidiyorum geceleri bu günleri ararsın diye diye
Ben yarın doğurabilirim o zamanKıskan bn önce doğurcam
Öyle derler son zamanlar şişer ya
En son doğurabilene para ödülü olsunHadi başlayalımdoğum yapan mı elencek
Hurafelerden bildiğim bi şey varsa burnu şişen doğururBurnu şişen var mı
Yok yaaa sıranı bekleBen yarın doğurabilirim o zaman
Allah güç kuvvet versin diye dua grubu açarız 1den fazla cocuklular olarakBnde valla bebeye nasıl kalkıcaz onu kara kara düşünüyorum
Ya ben otururken ya da yatarken çiş ihtiyacım olduğunu ayaktaki kadar net anlamıyorumBnde gece kalkıyorum bi de su içip yatıyorum yine kalkıyorum git gel yapmaktan uyuyamıyorum
Dr 3 litre dedi Bnde içiyom
Süper fikirAllah güç kuvvet versin diye dua grubu açarız 1den fazla cocuklular olarak
Ben wcden kalkınca kalanı da ayakta tamamlayacak gibi oluyorum baskıyla.Ya ben otururken ya da yatarken çiş ihtiyacım olduğunu ayaktaki kadar net anlamıyorum
Oturuyorum ya da yatıyorum mesela karnımda bi sıkışma hissi oluyor galiba tuvaletim gelmiş diyorum bi kalkıyorum sıkışmaktan yürüyemeyecek hale gelmişim meğer
Ödül konusuna katılıyorum. Muhtemelen ben sona kalıcamEn son doğurabilene para ödülü olsun
Hurafelerden bildiğim bi şey varsa burnu şişen doğurur
Bnm her türlü geliyor şuan bile kıvranıyorum gitmemek için oysaki yarım saat oldu gideliYa ben otururken ya da yatarken çiş ihtiyacım olduğunu ayaktaki kadar net anlamıyorum
Oturuyorum ya da yatıyorum mesela karnımda bi sıkışma hissi oluyor galiba tuvaletim gelmiş diyorum bi kalkıyorum sıkışmaktan yürüyemeyecek hale gelmişim meğer
Onu düşünürken kaçırmaYa ben otururken ya da yatarken çiş ihtiyacım olduğunu ayaktaki kadar net anlamıyorum
Ama en geç 31 aralık 23:59a kadar doğurma hakkın varÖdül konusuna katılıyorum. Muhtemelen ben sona kalıcam
Ödül iyiymiş de kim vercekEn son doğurabilene para ödülü olsun
Hurafelerden bildiğim bi şey varsa burnu şişen doğurur
Kız git tutma prostat olursunBnm her türlü geliyor şuan bile kıvranıyorum gitmemek için oysaki yarım saat oldu gideli
Tamam hallederiz o kadarını doktorla anlaşırımAma en geç 31 aralık 23:59a kadar doğurma hakkın var
Ocağa geçersen hakkın yanar valla kusura bakma
Yarın saycam kaç kez gidiyorum diyeKız git tutma prostat olursun
O kadar konuştuk ki konulunca geldiKız git tutma prostat olursun
E MerveÖdül iyiymiş de kim vercek
Say bakalım ben de merak ettimYarın saycam kaç kez gidiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?