2021 Aralık Anneleri

Aynı benimde 23.00 yatış 6.00 kalkış kızı okula gönderiyorum bidaha asla uyku yok gündüz de uyuyamıyorum 10 12 saat uyurdum eskiden

Ay sesli güldüm ya ahahahah
Ben şeyi merak ediyorum aslında. Bebeği 4 kilonun üstünde doğup da 36 haftayı geçiren var mı? Yani 40 haftaya kadar dayanır mı şişko bebek, aşırı meraktayım
Sayılır mı bilmem 39 küsür de 4.070 gr doğurdum

Gündüz bazen uyuyorum bi bakıyorum dalmışım
Evde sessiz olunca tak diye gidiyorum
Bnde gündüz aktif gece pasif

Uyudun galiba ama yine de yazayım 2den önce uyuyamıyorum, sabah da 11den önce uyanamıyorum. Allahtan benim kızlar da benim gibi. Eşimin umudu oğlanda
Evet uyudum bn max 23 görüyorum sonrası yok 22 de genelde yattığımdan okula gidiyoruz mecburen erken gerçi hafta sonu da aynıyım

Ben Bi gidiyorum geliyorum. 5 dk sonra yeniden gidiyorum sıkışmış gibi bakıyorum 1 damla. Bu sefer söylene söylene geri dönüyorum. Bunun için mi kalkıp gittim diye
Aynı Bnde idrar yolu enfeksiyonu olur da sık sık gidilir ya o ayardayım gece gidiyorum su içip yatıyorum susuyorum

Abartısız 16 şişe gaviskon bitirdim bu hamilelğimde. Hala devam ediyor. Su bile yakar mı? Valla bahfediyor.
Ben daha ilac kullanmadim ama gel bana sor dun komsum tacid diye bi tablet verdi tedirgin oldum kullanmadim ama kendimi zor tuttum nasil yaniyo bogazim gogsume de baski yapiyo mahvoldum

Ben daha ilac kullanmadim ama gel bana sor dun komsum tacid diye bi tablet verdi tedirgin oldum kullanmadim ama kendimi zor tuttum nasil yaniyo bogazim gogsume de baski yapiyo mahvoldum
GAviscon kullaniliyor yine de doktoruna sor ben en cok yatmadan once aksamlari kullaniyorum ozmn yanma oluyr

Ben geceleri hep ayaktayım yaa midem çok yanıyor sağa sola dönerken rahatsız oluyorum 3 muydu neydi uyudum üç kere wc ye kalktım sabah 9.30 da uyandım kızım olmasa uyurum aslında öğlene kadar :)))gündüzdé uyumuyorum ama aksam yemekten sonra bazen uyuyakaloyorum...uykulaaaaaarrr haraaaam olduuuuuu:))

Kızlar şimdi muayene oldum bebek tersmiş midedeki baskı kafasıymış 36 haftaya kadar dönebilir dedi. Nst deyim şuan. Artık 10 günde 1 gelecekmişim. Bu arada progestan kullanan var mı ? 37. Haftaya kadar devam et dedi 2580gram olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…