Aynı benimde 23.00 yatış 6.00 kalkış kızı okula gönderiyorum bidaha asla uyku yok gündüz de uyuyamıyorum 10 12 saat uyurdum eskidenBen de 12yi geçirmiyorum uyumak için sabah da 8 gibi kalkıyorum genelde.
Bazen wcye kalktığımda 4 gibi falan uykum bitmiş oluyor uyumaktan sıkılıyorum sabah olsa diye dua ediyorum o zaman 1-2 saat uyanık yatıp sonra daha geç uyanıyorum
10 saat uyku bile yetmezdi bana ya insan ne hale geliyor
Sayılır mı bilmem 39 küsür de 4.070 gr doğurdumAy sesli güldüm ya ahahahah
Ben şeyi merak ediyorum aslında. Bebeği 4 kilonun üstünde doğup da 36 haftayı geçiren var mı? Yani 40 haftaya kadar dayanır mı şişko bebek, aşırı meraktayım
Gündüz bazen uyuyorum bi bakıyorum dalmışımBen gece 2 de uyuyabilip sabah da 7-8 gibi kalkıyorum
Farkındaysanız hep burdayım zaten
Gün içinde uyuyorum sonra mecburen
Sürekli gece çişe kalkanlara da üzülüyorum
Ben hamile değilken de yüz kere kalktığım için em sorun yaşamadığım olay bu
Evet uyudum bn max 23 görüyorum sonrası yok 22 de genelde yattığımdanUyudun galiba ama yine de yazayım2den önce uyuyamıyorum, sabah da 11den önce uyanamıyorum. Allahtan benim kızlar da benim gibi. Eşimin umudu oğlanda
Aynı Bnde idrar yolu enfeksiyonu olur da sık sık gidilir ya o ayardayımBen Bi gidiyorum geliyorum. 5 dk sonra yeniden gidiyorum sıkışmış gibi bakıyorum 1 damla. Bu sefer söylene söylene geri dönüyorum. Bunun için mi kalkıp gittim diye
Abartısız 16 şişe gaviskon bitirdim bu hamilelğimde. Hala devam ediyor. Su bile yakar mı? Valla bahfediyor.Kizlar bende refluden mahvoldum bu sonzamanlarda basladi gece asla uyuyamaz oldum bogazimi o kadar yakiyoki cok kotu oluyorum
Günaydın bugün ben de 7de uyandım bari 8i göreydimGündüz bazen uyuyorum bi bakıyorum dalmışım
Evde sessiz olunca tak diye gidiyorum
Bnde gündüz aktif gece pasif
GünaydınGünaydın bugün ben de 7de uyandım bari 8i göreydim
16 şişe mi doğuma kadar 20 olurAbartısız 16 şişe gaviskon bitirdim bu hamilelğimde. Hala devam ediyor. Su bile yakar mı? Valla bahfediyor.
Ben daha ilac kullanmadim ama gel bana sor dun komsum tacid diye bi tablet verdi tedirgin oldum kullanmadim ama kendimi zor tuttum nasil yaniyo bogazim gogsume de baski yapiyo mahvoldumAbartısız 16 şişe gaviskon bitirdim bu hamilelğimde. Hala devam ediyor. Su bile yakar mı? Valla bahfediyor.
O bende de var akşam 8 den sonra hicbirsey yiyip içmiyorum rahatladım biraz yoksa gece uykumdan uyandırıyor du öksürmek kzlkiyordumKizlar bende refluden mahvoldum bu sonzamanlarda basladi gece asla uyuyamaz oldum bogazimi o kadar yakiyoki cok kotu oluyorum
Bende oyle yapayim bakalim ise yarayacakmi cunku dayanacak halim kalmadiO bende de var akşam 8 den sonra hicbirsey yiyip içmiyorum rahatladım biraz yoksa gece uykumdan uyandırıyor du öksürmek kzlkiyordum
Maden suyunu da akşam yemekten sonra içebilirsiniz tecrübeyle sabitBende oyle yapayim bakalim ise yarayacakmi cunku dayanacak halim kalmadi
GAviscon kullaniliyor yine de doktoruna sor ben en cok yatmadan once aksamlari kullaniyorum ozmn yanma oluyrBen daha ilac kullanmadim ama gel bana sor dun komsum tacid diye bi tablet verdi tedirgin oldum kullanmadim ama kendimi zor tuttum nasil yaniyo bogazim gogsume de baski yapiyo mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?