- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Bu haftalarda çok alıyormuş ama. Bence 3 olur en az bebişMaşallah cnm benimde bu cinsiyet farklı. Ama küçük kilosu az. 1870 çıktı dün gittim daha. Az kilo alıyor.
Kucuk seyleri bize ver barim 6 ayliklari giydirirsn dogunca senAy deme deme amaaan
Ayy İnş yaa:)Bu haftalarda çok alıyormuş ama. Bence 3 olur en az bebişBizimki de ufak tefek duruyor gelecek haftalqr nasıl olur bilmiyorum ama.
Ben de wc kalktikca uyaniyorum zaten bakiyorum yazan olmusmu diye buraya da hahaBen gece 2 de uyuyabilip sabah da 7-8 gibi kalkıyorum
Farkındaysanız hep burdayım zaten
Gün içinde uyuyorum sonra mecburen
Sürekli gece çişe kalkanlara da üzülüyorum
Ben hamile değilken de yüz kere kalktığım için em sorun yaşamadığım olay bu
Bence yavaşlıuolar benimki yavaşladı yaBu haftalarda çok alıyormuş ama. Bence 3 olur en az bebişBizimki de ufak tefek duruyor gelecek haftalqr nasıl olur bilmiyorum ama.
Ben gündüz uyuyamıyorum. Normalde de gündüz uyumam için ya hasta ya da aşırı yorgun olmam lazımdı. Hamileliğin başlarında kısa bi dönem uyudum gündüz, sonra yine eski moduma döndüm. Bugün 1 saat uyumak için çok çaba harcadım ama uyuyamadımBen gece 2 de uyuyabilip sabah da 7-8 gibi kalkıyorum
Farkındaysanız hep burdayım zaten
Gün içinde uyuyorum sonra mecburen
Sürekli gece çişe kalkanlara da üzülüyorum
Ben hamile değilken de yüz kere kalktığım için em sorun yaşamadığım olay bu
Bide doğurmaya başlayanlar olunca daha heyecanlı oldu burasıBen de wc kalktikca uyaniyorum zaten bakiyorum yazan olmusmu diye buraya da haha
Gündüz de uyumazsam uykusuzluktan kafayı yerim yaBen gündüz uyuyamıyorum. Normalde de gündüz uyumam için ya hasta ya da aşırı yorgun olmam lazımdı. Hamileliğin başlarında kısa bi dönem uyudum gündüz, sonra yine eski moduma döndüm. Bugün 1 saat uyumak için çok çaba harcadım ama uyuyamadım
Zaten giyilmeden dağıtırım hepsini ama isimli olanı napsın millet. UffKucuk seyleri bize ver barim 6 ayliklari giydirirsn dogunca sen
32-36 arası mı ne demişti dün biri en fazla kilo alımı olan dönem diye. Sen geçmişsin ondanBence yavaşlıuolar benimki yavaşladı ya
Erken kalkıyorsan kaldıramazsın ben geç kalkıyorum ondan.Gündüz de uyumazsam uykusuzluktan kafayı yerim ya
Uyutmuyor içerdeki beyefendi geceden sabaha kadarErken kalkıyorsan kaldıramazsın ben geç kalkıyorum ondan.
Geçmiş olsun. Korkutucu olmuş yav.Kizlar ben bugun baya olayli bi gun gecirdim sabah 5 te tuvalete kalkinca elime baya bi islaklik geldi avucum tamamen islandi berrak kokusuz bi suydu. Saat 8 e kadar takip ettim hafif hafif sizma var sadece elimi koyunca elim islaniyodu doktoruma yazdim hastaneye gel dedi dogum basladi heralde diye dusundum butun cantalari herşeyi toplayıp gittik ama sancı agri hicbisey yoktu. Doktor bakti bebegin suyu iyi dedi 1 cm aciklik var dedi kayda deger bisey yok dedi turnusol kagidi koyduk kuloduma eger gelen sivi amniyon sivisiysa pembe kagit mor olacakmis yarim saat yuru dedi bide nst yaptik. Nst de bisey cikmadi kagitlarda islandi ama renk degisimi olmamis ayni renk hepsi. Rahim kisaligi icin kullandigim progesteron fitili mantar yapmis ve mantarda ilk basta ayni su gelmesi gibi berrak sivi akinti yapiyomus cok sasirdim kasinti vardi zaten ama mantarin boyle su gibi akinti yapmasi cok garip yani bilginiz olsun basiniza gelirse sizinde:) cok sukur erken gelmemesine sevindim en azindan 34 haftayi dolduralim :)
Geçmiş olsun canımKizlar ben bugun baya olayli bi gun gecirdim sabah 5 te tuvalete kalkinca elime baya bi islaklik geldi avucum tamamen islandi berrak kokusuz bi suydu. Saat 8 e kadar takip ettim hafif hafif sizma var sadece elimi koyunca elim islaniyodu doktoruma yazdim hastaneye gel dedi dogum basladi heralde diye dusundum butun cantalari herşeyi toplayıp gittik ama sancı agri hicbisey yoktu. Doktor bakti bebegin suyu iyi dedi 1 cm aciklik var dedi kayda deger bisey yok dedi turnusol kagidi koyduk kuloduma eger gelen sivi amniyon sivisiysa pembe kagit mor olacakmis yarim saat yuru dedi bide nst yaptik. Nst de bisey cikmadi kagitlarda islandi ama renk degisimi olmamis ayni renk hepsi. Rahim kisaligi icin kullandigim progesteron fitili mantar yapmis ve mantarda ilk basta ayni su gelmesi gibi berrak sivi akinti yapiyomus cok sasirdim kasinti vardi zaten ama mantarin boyle su gibi akinti yapmasi cok garip yani bilginiz olsun basiniza gelirse sizinde:) cok sukur erken gelmemesine sevindim en azindan 34 haftayi dolduralim :)
Bizimki gündüz daha hareketli. Insallah doğunca da öyle olurUyutmuyor içerdeki beyefendi geceden sabaha kadar
Gün içinse daha sakinken uyuyorum mecbur
O su gibi akıntı bende hamileliğin başından beri var gunde uc defa camasir değiştiriyorum ozellikle disarda ve hareketliysem artıyor pantolonuma bile islaklik geciyorKizlar ben bugun baya olayli bi gun gecirdim sabah 5 te tuvalete kalkinca elime baya bi islaklik geldi avucum tamamen islandi berrak kokusuz bi suydu. Saat 8 e kadar takip ettim hafif hafif sizma var sadece elimi koyunca elim islaniyodu doktoruma yazdim hastaneye gel dedi dogum basladi heralde diye dusundum butun cantalari herşeyi toplayıp gittik ama sancı agri hicbisey yoktu. Doktor bakti bebegin suyu iyi dedi 1 cm aciklik var dedi kayda deger bisey yok dedi turnusol kagidi koyduk kuloduma eger gelen sivi amniyon sivisiysa pembe kagit mor olacakmis yarim saat yuru dedi bide nst yaptik. Nst de bisey cikmadi kagitlarda islandi ama renk degisimi olmamis ayni renk hepsi. Rahim kisaligi icin kullandigim progesteron fitili mantar yapmis ve mantarda ilk basta ayni su gelmesi gibi berrak sivi akinti yapiyomus cok sasirdim kasinti vardi zaten ama mantarin boyle su gibi akinti yapmasi cok garip yani bilginiz olsun basiniza gelirse sizinde:) cok sukur erken gelmemesine sevindim en azindan 34 haftayi dolduralim :)
O su gibi akıntı bende hamileliğin başından beri var gunde uc defa camasir değiştiriyorum ozellikle disarda ve hareketliysem artıyor pantolonuma bile islaklik geciyorne idrar yolu enfeksiyonu ne mantr geçirdim
Bebeğin suyu hep iyi çıktı
Doktorun dediği bazı insanlarda bu durum olabilir normal bişey sadece kuru kalmaya bakacaksin eğer sıvı rengi degisirse kokulu ve sarı yeşil olursa bekleme hemen gel...berbat bir durum ama çiş kaçırmış gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?