2021 Aralık Anneleri

Bnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum

Şeyyyy sanki Bnm şişmiş sabahları çok farkediyorum
Yaaa acaba yakın mı Bnm doğurmam eşim diyo 15 güne doğurcak gibisin dün de bi abla dedi
Bana da kadının biri bebek erkek mi dedi dükkanda evet dedim, belli diyor ağzın burnun şiş sağolasın abla

Bana da kadının biri bebek erkek mi dedi dükkanda evet dedim, belli diyor ağzın burnun şiş sağolasın abla
Erkekte mi şişiyormuş
Kız bebek olunca da anne çirkinleşir derler
Allahtan bana kimse bişi demedi derse cevabını vermeyi düşünüyorum

Daha iyi giydirir ilikleyemezsin daha muhteşör bi anı fotosu.

Erkekte mi şişiyormuş
Kız bebek olunca da anne çirkinleşir derler
Allahtan bana kimse bişi demedi derse cevabını vermeyi düşünüyorum
Bilmiyorum ki bana herkes yorum yapıyo yok karnım kız karnıymış doktorlar yanılabilirmiş, popom büyümüş, yüzüm şişmiş yoldan geçenin fikri var bana

Bilmiyorum ki bana herkes yorum yapıyo yok karnım kız karnıymış doktorlar yanılabilirmiş, popom büyümüş, yüzüm şişmiş yoldan geçenin fikri var bana
Valla hiç takma içine atcana yapıştır cevabı pipisinin resmini verim mi de amannn Bn direk kiloyu basenden alırım oğlanda da aynıydım bunda da herkesin gebeliği farklı

Bnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum
Ben de 12yi geçirmiyorum uyumak için sabah da 8 gibi kalkıyorum genelde.
Bazen wcye kalktığımda 4 gibi falan uykum bitmiş oluyor uyumaktan sıkılıyorum sabah olsa diye dua ediyorum o zaman 1-2 saat uyanık yatıp sonra daha geç uyanıyorum
10 saat uyku bile yetmezdi bana ya insan ne hale geliyor

Zaten çişe giderken uyku kaçıyor
Bunlar iyi günlerimiz diyim fazla korkutmim
Dua edelim bebeler uyusun yoksa yandık
Bn diyorum inşallah abisine çeker oğlum kış uykusuna yatan ayı gibiydi uyudu mu uyanmazdı

Bu aradaa tablomuza bi sütun daha eklettim yönetimden rica edip. Sadece doğum tarihi mi yazalım içine? Kilo filan da yazalım mı?
Kaç haftada ve kaç kilo doğdu yazalım bence. Hatta oluyorsa haftası ileri veya geridem geliyorsa onu da hafta olarak yazabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…