- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Demi doğruE Merve
Öyle her şeyi bilmekle olmuyor bu işler
Gece 12 den sonra çizik atcamSay bakalım ben de merak ettim
Bana da kadının biri bebek erkek mi dedi dükkanda evet dedim, belli diyor ağzın burnun şişŞeyyyy sanki Bnm şişmiş sabahları çok farkediyorum
Yaaa acaba yakın mı Bnm doğurmam eşim diyo 15 güne doğurcak gibisindün de bi abla dedi
Ben hiç uyumuyorum gece 2 saat gündüz 2 saatBnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum
Ay sorma. 5 kilo doğan çocuğa yenidoğan takımlarını nasıl giydirecem ki. En çok da isimli hastane çıkışı var, 10'lu. Onları giydiremesem içim yanar. Artık battaniyesi ve yastığı vardı, onları kullanırım bol bol5 kilo doğacak
Erkekte mi şişiyormuşBana da kadının biri bebek erkek mi dedi dükkanda evet dedim, belli diyor ağzın burnun şişsağolasın abla
Daha iyi giydirir ilikleyemezsin daha muhteşör bi anı fotosu.Ay sorma. 5 kilo doğan çocuğa yenidoğan takımlarını nasıl giydirecem ki. En çok da isimli hastane çıkışı var, 10'lu. Onları giydiremesem içim yanar. Artık battaniyesi ve yastığı vardı, onları kullanırım bol bol
Bilmiyorum ki bana herkes yorum yapıyoErkekte mi şişiyormuş
Kız bebek olunca da anne çirkinleşir derler
Allahtan bana kimse bişi demedi derse cevabını vermeyi düşünüyorum
Yok kız Allaha şükür öyle şeyler olmuyor patlasam bile kaçırma durumu yokOnu düşünürken kaçırmaAlez falan ser altına yine de sen
Valla hiç takma içine atcana yapıştır cevabıBilmiyorum ki bana herkes yorum yapıyoyok karnım kız karnıymış doktorlar yanılabilirmiş, popom büyümüş, yüzüm şişmiş yoldan geçenin fikri var bana
Beklerim beklerim hiç merak etme. Benim bebem daha minnakYok yaaa sıranı bekle
Ben de 12yi geçirmiyorum uyumak için sabah da 8 gibi kalkıyorum genelde.Bnm çok erken uykum geliyor geç yatanlar kaçta kalkıyorsunuz
Bugün öğlen uyumuşum ondan ayaktayım
En geç 23e kadar durabiliyorum sabahta en geç 7:30 - 8 de uyanıyorum
Yüreğim tükeniyo hiç cevap vermiyom he olabilir diyorum napiimValla hiç takma içine atcana yapıştır cevabıpipisinin resmini verim mi de amannn Bn direk kiloyu basenden alırım oğlanda da aynıydım bunda da herkesin gebeliği farklı
Zaten çişe giderken uyku kaçıyorBen de 12yi geçirmiyorum uyumak için sabah da 8 gibi kalkıyorum genelde.
Bazen wcye kalktığımda 4 gibi falan uykum bitmiş oluyor uyumaktan sıkılıyorum sabah olsa diye dua ediyorum o zaman 1-2 saat uyanık yatıp sonra daha geç uyanıyorum
10 saat uyku bile yetmezdi bana ya insan ne hale geliyor
Ben Bi gidiyorum geliyorum. 5 dk sonra yeniden gidiyorum sıkışmış gibi bakıyorum 1 damla. Bu sefer söylene söylene geri dönüyorum. Bunun için mi kalkıp gittim diyeYarın saycam kaç kez gidiyorum diye
Kaç haftada ve kaç kilo doğdu yazalım bence. Hatta oluyorsa haftası ileri veya geridem geliyorsa onu da hafta olarak yazabilirizBu aradaa tablomuza bi sütun daha eklettim yönetimden rica edip. Sadece doğum tarihi mi yazalım içine? Kilo filan da yazalım mı?
Ben raaat 5 kilo doğurdu diye ekstra bir şey yazarım en alta sen üzülmeKaç haftada ve kaç kilo doğdu yazalım bence. Hatta oluyorsa haftası ileri veya geridem geliyorsa onu da hafta olarak yazabiliriz
Şey bi de istersen Manas Destanı ekleyelim diyorum ben.Kaç haftada ve kaç kilo doğdu yazalım bence. Hatta oluyorsa haftası ileri veya geridem geliyorsa onu da hafta olarak yazabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?