- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Dün yazacaktım kaynadıBen de berbat gecirdim geceyi. Fenaydı.
Imza alanındaki bebemin tipi değişmiş. Son şekli almış.
Ohh ohh ne güzel uyu uyu sonra zor uyursun2 de uyudum 5.30da uyandım
Sonra 7de uyudum şimdi uyandım
Biri daha yazmıştı dr söyle bnce tahlil yapar önlem alınması gerekirse erken alınır geçmiş olsunKızlar 5 6 gün kadardır kaşıntılarım oluyor, her an değil ama bir başladımı da kaşındıkça kaşınıyorum. Kollarım koltuk altım el üstlerim bileklerim boynum ve sırtım özellikle. Günde 1 2 kez oluyor sürekli değil. Sanırım gebelik kolestazı diye birşey varmış.Ben hamilelikte normaldir diye düşünerek dün konteolde de sormadım doktora ama şimdi netten bir bakayım deyünce çıktı karşıma. Sizce günde 1 2 defa gelen bu kaşıntı normal midir ya da bu kolestaz denen şeyi yaşayan var mı aranızda?
Sence bu uyumak mı?Ohh ohh ne güzel uyu uyu sonra zor uyursun
Bn evi toparladım kahve içiyorum
Sonra yemek hazırlığına girişcem
Beni de alerji ilacı uyutuyor bi tık yoksa ruh gibi dolanıyorum.Sence bu uyumak mı?
Uykular haram oldu gençliğim talan oldu modundayın
Üstelik daha doğurmadım
Bari doğurunca geçseydim bu moda
Alerjim de hiç tutmuyor maske taktığımızdan beriBeni de alerji ilacı uyutuyor bi tık yoksa ruh gibi dolanıyorum.
Kolestaz da durmaksizin kasinirsin ben yasadim. Kanatana kadar kasindim. Bu aralar ayak bileklerimde oluyor benimde. Ama cogalmadi su anKızlar 5 6 gün kadardır kaşıntılarım oluyor, her an değil ama bir başladımı da kaşındıkça kaşınıyorum. Kollarım koltuk altım el üstlerim bileklerim boynum ve sırtım özellikle. Günde 1 2 kez oluyor sürekli değil. Sanırım gebelik kolestazı diye birşey varmış.Ben hamilelikte normaldir diye düşünerek dün konteolde de sormadım doktora ama şimdi netten bir bakayım deyünce çıktı karşıma. Sizce günde 1 2 defa gelen bu kaşıntı normal midir ya da bu kolestaz denen şeyi yaşayan var mı aranızda?
Durmaksızın değil, acaba sadece hormonlarla mı alakalı.Kolestaz da durmaksizin kasinirsin ben yasadim. Kanatana kadar kasindim. Bu aralar ayak bileklerimde oluyor benimde. Ama cogalmadi su an
Yinede karaciger enzimlerine baktirmani tavsiye ederim. Nolur nolmazDurmaksızın değil, acaba sadece hormonlarla mı alakalı.
Benim kaşınma soyulma oldu o zaman başladım, minik minik yaralar çıkmıştı sürdükçe geçti yara da kaşıntı da. Acıyorsa bekleme hiç canımKızlar günaydın benimde meme uçları çok acımaya başladı artık baslasammi meme ucu kremine siz başladınız mı
Hadi gozunaydinBen artık taburcu oluyorum.Dr um artık doğur sıkıntılı haftalar geçti dedi. Bundan snra evimde beklicem ama korkyrum da neyi bekleyeceğimi bilemyrum su kanama vs beklcem sanrm
Basliyim o zaman bakalimBenim kaşınma soyulma oldu o zaman başladım, minik minik yaralar çıkmıştı sürdükçe geçti yara da kaşıntı da. Acıyorsa bekleme hiç canım
O zaman bende bisey anlatayım geçenlerde banyodayim kargocu geldi zile bastı kızım soruyo kim o kargo demiş kızıma dedim kapıyı açma annem banyoda biz gelir alırız de dedim adam ben çıkana kadar kapıda beklemişBen tam bi lohusayım ya artık
Üstelik daha çok var
Kargocularla cebelleşmekten sinirim bozuldu
Şimdi de sözde zilim çalışmıyor diye yine teslim etmediler kargomu
Herkes çalınca çalışan zilim kargocu çalınca çalışmamış
Artık sinirim bozuldu oturdum ağladım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?