2021 Aralık Anneleri

Ya ben gerçekten nefret ettim artık
İnsanlar uğraşmamak için internetten alır bizde internetten almak uğraştıran asıl
Bi kargo şirketi asla getirmiyor zayen hep bahaneleri var, bi tanesi sözde 2 kere gelmiş evde yokmuşum ki hep evdeyim, bu sonuncu da çalmış sözde aşağıdan zil çalışmamış
Bu lanet kargoyu sürekli şubesinden alasım olsa zaten gider mağazadan alırım ben
İnternetten almanın anlamı ne oluyor

Hayret nasıl beklemiş demek işi yoktu

Aynen gidecek durumun olsa zaten gider mağazadan alırsın aldığınız site ye trendyol gibi biryerse şikayet edin kargo şubesini de genel merkezlerini arayıp şikayet edin.Tutumlari değişecektir.

Aynen gidecek durumun olsa zaten gider mağazadan alırsın aldığınız site ye trendyol gibi biryerse şikayet edin kargo şubesini de genel merkezlerini arayıp şikayet edin.Tutumlari değişecektir.
Hep bi bahaneleri var
Bu mesela zil çalışmadı dedi
Nasıl kanıtlayayım zilin çalıştığını o an?
Daha önceki kargom nerdeyse 10 gün şubede kaldı getirmediler
Arayıp şikayet ettim
Müşteri temsilcisi ama bina numarası yazmamışsınız dedi ki avuç içi kadar yerde yaşıyorum
Ve yaşadığım binanın adı burda en bilinen bina
Bulamamış olma ihtimali yok
Ki zaten hep kullandığım trendyol adresi ve aynı kargo şirketi daha önce aynı adrese bi milyon kargo getirdi
Ama herkesin bahanesi hazır
Sürekli kargo şubesine giden ben oluyorum

Ben 1. Kattayim balkona ativerin diyorum hep

Hangi kargo?

Kızlar ya benim dünden beri vajinama iğne batar gibi ağrı giriyor, kasılmam arada oluyor ama düzenli değil, bu ağrı o kadar rahatsız edici ki anlatamıyorum da nasıl bir his olduğunu bebeğim doğum pozisyonunda sanki eliyle orda bi yeri tutup çekiyor gibi oluyor çok fenayım

Kızlar merhaba bende bugün 34+2 de kontrole gittim çok şükür herşey normal gidiyor ,bebem uyanmak nedir bilmedi ve doktorum bebeği uyandırmak için eldivenleri taktı ve karnımda şekil değiştirmeye çalıştı, bu bile ters makat gelişi olan bebekleri döndürmeye çalışmalarını şimdi anlıyorum da ne kadar zormuş kaldı ki benim bebe eli yüzünde diye doktorum ellemeye çalıştı hafiften ve ağrım oldu ister istemez . Neyse uyanmadı zaten bayağı uğraştı . Yalnız doktorumla 2 Aralık diye doğumu kararlastirmisken erken bile.olabilir dedi bebeğin herseyi böyle normal giderse ,şaşırdım valla . Neyse biz 2 Aralık diye odaklandık

Bende de aynısı vardı canım önemli bir şeymiş bu, gidip hemen kan vermelisin karaciğerde bir enzimden kaynaklı ise tehlikeli oluyormuş o yüzden takip etmek gerekli. Şükür benim karaciğer enzimlerim normal çıktı. Benim kaşıntımın sebebi Demir ilacına alerji oluşturmuş vücudum anında onu kestik doktorumla, Demir’i serum şeklinde almaya başladım şükür şimdi kaşıntım yok, sana da geçmiş olsun inşallah bir ann evvel biter zira kaşıntı çok zor

Senle uyku düzenimiz de kocalar da benziyo giggles

Onlara gidip diyeceksin ki korona şüphesiyle evde karantinadaydım sizin yüzünüzden çıkmak zorunda kaldım maskeni açıp bağıracaksın şubede
Bi gittiğimde temaalıydım zaten
Aşısı olanlar çıkabiliyor diye mecnur gittim
Bulaşsaydı da acımazdım

Bana 32de fitil verdi ama aman 10 günden fazla kullanma dedi doğumu geciktirmemek için sanırım. 35i gördük mü akışa bırakıcaz baskılamayalım dedi. İlk kez duydum 37 e kadar kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…