Ya ben gerçekten nefret ettim artıkO zaman bende bisey anlatayım geçenlerde banyodayim kargocu geldi zile bastı kızım soruyo kim o kargo demiş kızıma dedim kapıyı açma annem banyoda biz gelir alırız de dedim adam ben çıkana kadar kapıda beklemişçıktım kızım anne amca bekliyor dedi giyindim aldım kargoyu bir kerede sağlık ocağından
İyi hadi gözünaydınBen artık taburcu oluyorum.Dr um artık doğur sıkıntılı haftalar geçti dedi. Bundan snra evimde beklicem ama korkyrum da neyi bekleyeceğimi bilemyrum su kanama vs beklcem sanrm
Hayret nasıl beklemiş demek işi yoktuO zaman bende bisey anlatayım geçenlerde banyodayim kargocu geldi zile bastı kızım soruyo kim o kargo demiş kızıma dedim kapıyı açma annem banyoda biz gelir alırız de dedim adam ben çıkana kadar kapıda beklemişçıktım kızım anne amca bekliyor dedi giyindim aldım kargoyu bir kerede sağlık ocağından
Aynen gidecek durumun olsa zaten gider mağazadan alırsın aldığınız site ye trendyol gibi biryerse şikayet edin kargo şubesini de genel merkezlerini arayıp şikayet edin.Tutumlari değişecektir.Ya ben gerçekten nefret ettim artık
İnsanlar uğraşmamak için internetten alır bizde internetten almak uğraştıran asıl
Bi kargo şirketi asla getirmiyor zayen hep bahaneleri var, bi tanesi sözde 2 kere gelmiş evde yokmuşum ki hep evdeyim, bu sonuncu da çalmış sözde aşağıdan zil çalışmamış
Bu lanet kargoyu sürekli şubesinden alasım olsa zaten gider mağazadan alırım ben
İnternetten almanın anlamı ne oluyor
Gerçekten sok geçirdim kapıda anahtar yok kızım kapıyı açmadan söyledi ama adam ben bekliyorum demişHayret nasıl beklemiş demek işi yoktu
Hep bi bahaneleri varAynen gidecek durumun olsa zaten gider mağazadan alırsın aldığınız site ye trendyol gibi biryerse şikayet edin kargo şubesini de genel merkezlerini arayıp şikayet edin.Tutumlari değişecektir.
Ben 1. Kattayim balkona ativerin diyorum hepYa ben gerçekten nefret ettim artık
İnsanlar uğraşmamak için internetten alır bizde internetten almak uğraştıran asıl
Bi kargo şirketi asla getirmiyor zayen hep bahaneleri var, bi tanesi sözde 2 kere gelmiş evde yokmuşum ki hep evdeyim, bu sonuncu da çalmış sözde aşağıdan zil çalışmamış
Bu lanet kargoyu sürekli şubesinden alasım olsa zaten gider mağazadan alırım ben
Hangi kargo?Ya ben gerçekten nefret ettim artık
Konu açtım şimdi sinirimdenHangi kargo?
Çok tatlısın beKonu açtım şimdi sinirimden
Resmen sinirimi atamıyorum
Ups var yurtiçi var ott var
Her türlü kargoyla sorun yaşanıyor
Bende de aynısı vardı canım önemli bir şeymiş bu, gidip hemen kan vermelisin karaciğerde bir enzimden kaynaklı ise tehlikeli oluyormuş o yüzden takip etmek gerekli. Şükür benim karaciğer enzimlerim normal çıktı. Benim kaşıntımın sebebi Demir ilacına alerji oluşturmuş vücudum anında onu kestik doktorumla, Demir’i serum şeklinde almaya başladım şükür şimdi kaşıntım yok, sana da geçmiş olsun inşallah bir ann evvel biter zira kaşıntı çok zorKızlar 5 6 gün kadardır kaşıntılarım oluyor, her an değil ama bir başladımı da kaşındıkça kaşınıyorum. Kollarım koltuk altım el üstlerim bileklerim boynum ve sırtım özellikle. Günde 1 2 kez oluyor sürekli değil. Sanırım gebelik kolestazı diye birşey varmış.Ben hamilelikte normaldir diye düşünerek dün konteolde de sormadım doktora ama şimdi netten bir bakayım deyünce çıktı karşıma. Sizce günde 1 2 defa gelen bu kaşıntı normal midir ya da bu kolestaz denen şeyi yaşayan var mı aranızda?
Onlara gidip diyeceksin ki korona şüphesiyle evde karantinadaydım sizin yüzünüzden çıkmak zorunda kaldım maskeni açıp bağıracaksın şubedeKonu açtım şimdi sinirimden
Resmen sinirimi atamıyorum
Ups var yurtiçi var ott var
Her türlü kargoyla sorun yaşanıyor
Şu hafta da dolsun başlatalım.
Senle uyku düzenimiz de kocalar da benziyo gigglesBen gece 2 de uyuyabilip sabah da 7-8 gibi kalkıyorum
Farkındaysanız hep burdayım zaten
Gün içinde uyuyorum sonra mecburen
Sürekli gece çişe kalkanlara da üzülüyorum
Ben hamile değilken de yüz kere kalktığım için em sorun yaşamadığım olay bu
Bi gittiğimde temaalıydım zatenOnlara gidip diyeceksin ki korona şüphesiyle evde karantinadaydım sizin yüzünüzden çıkmak zorunda kaldım maskeni açıp bağıracaksın şubede
Mide koruyucu iç canım yoksa işkenceKizlar bende refluden mahvoldum bu sonzamanlarda basladi gece asla uyuyamaz oldum bogazimi o kadar yakiyoki cok kotu oluyorum
Bana 32de fitil verdi ama aman 10 günden fazla kullanma dedi doğumu geciktirmemek için sanırım. 35i gördük mü akışa bırakıcaz baskılamayalım dedi. İlk kez duydum 37 e kadar kullananKızlar şimdi muayene oldum bebek tersmiş midedeki baskı kafasıymış 36 haftaya kadar dönebilir dedi. Nst deyim şuan. Artık 10 günde 1 gelecekmişim. Bu arada progestan kullanan var mı ? 37. Haftaya kadar devam et dedi2580gram olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?