- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Gunaydin delirmeme ramak kaldi iki arkadas bana gelecekmis kendimi kaldiramiyorum ben bide misafir cikti basima
Normal kramp girmiş gibi oluyo kendiliğinden geçiyor şu ara hepimiz böyleyiz kemikler doğuma hazırlanıyorKızlar gece dönerken sağ kasığım yırtılır gibi ağrıdı, hareket edemedim sonra baktım geçmiyor can havliyle soluma döndüm ve orayı biraz sıvazlayınca geçti tekrar da olmadı ama hani hamileliğin başlarında hapşırınca ani keskin bir sancı girerdi aynısından. Aklımı aldı gece gece korktum ters bir şeyler mi oluyor diye, siz böyle bir şey yaşadınız mı???
Valla pazar günü zar zor bir temizlik yapmıştım karı koca eşimi arayıp gelelimmi demişler o da disardaydi gelmeyin diyememis beni aradı şaka mı yapıyon ben çok yorgunum daha karnımı doyuramadim onlara hic bişey yapamam dedim, tamam ben halledicem dedi gelirken yemek yaptırıp da geldiler ve o gün temizlikten sonra yatıp dinlenemedim ya akşamina felçli gibiydim insanlar çok anlayışsız hadi kocası anlamaz da karısı da demiyor kızın son haftalari ne işimiz var diye 3 4 kez misafirliğe geldiler daha bizi cagiracaklarGunaydin delirmeme ramak kaldi iki arkadas bana gelecekmis kendimi kaldiramiyorum ben bide misafir cikti basima
Öyle insanları da hić sevmem. Çikarcı gibi ne öyle hep biz gelelim.Normal kramp girmiş gibi oluyo kendiliğinden geçiyor şu ara hepimiz böyleyiz kemikler doğuma hazırlanıyor
Valla pazar günü zar zor bir temizlik yapmıştım karı koca eşimi arayıp gelelimmi demişler o da disardaydi gelmeyin diyememis beni aradı şaka mı yapıyon ben çok yorgunum daha karnımı doyuramadim onlara hic bişey yapamam dedim, tamam ben halledicem dedi gelirken yemek yaptırıp da geldiler ve o gün temizlikten sonra yatıp dinlenemedim ya akşamina felçli gibiydim insanlar çok anlayışsız hadi kocası anlamaz da karısı da demiyor kızın son haftalari ne işimiz var diye 3 4 kez misafirliğe geldiler daha bizi cagiracaklar
Bende yeni yeni tanıştım mesafemi koyarım artık, ben servis hazırlarken falan bide kadın sigara içmeye falan kaciyo hatta yaninada bide çay koyup da gidiyo, bende eşimi çağırıyorum gel yardım et diye işimiz bitmesine yakın gelip ay yardım ediyimmi götürülecek bişey varmı diyo çok fena,ama benim eşim de çok fenadir dan diye söyler kadına hadi ordan işi bitince soruyon dimi dedi kaç kere bozdu o gün kadınıÖyle insanları da hić sevmem. Çikarcı gibi ne öyle hep biz gelelim.
ah ah ne tatlıs telaşlarAaay bi doğursaydık diyoz
Bence o kısım gergindir dönmeye calışınca daha da gerilmiş öyle olmuştur. Ama sen yine de ciddiye al doktoruna ulaş.
Benim kalçam bitikdoğurayım artık diye dualar ettim yatakta sağa sola dönerken acı çektikçe.
Ağrı geçmez gibi olursa mutlaka test ver canım.
Biz şu an da uyuyamama dönemlerindeyiz ya artık ha içerde ha dışarda farketmezah ah ne tatlıs telaşlarbazen diyorumki keske geri iceri sokabilsem uyumuyooooor
Buyuk kizimla 3 6 arasi nobetteydik beybim uykuyu sever insallah ablasina cekmesnBiz şu an da uyuyamama dönemlerindeyiz ya artık ha içerde ha dışarda farketmez
InşallahBuyuk kizimla 3 6 arasi nobetteydik beybim uykuyu sever insallah ablasina cekmesn
Birkaç ay dolapta bekliyor diye biliyorum canım. Ben de yaptım duruyor dolapta. Nemlendirici alacağım bir de burun tıkanıklığı için ben dahil geceleri burnumuz tıkanıyor havanın kuruluğundan. Bebişe de iyi gelir diye düşünüyorum. Alıp memnun olan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur karar veremedim bir sürü ürün var. Cok gecmis olsun bu sene öyle surekli tekrarlıyor hastalıklar maalesefbenim oglan da 5 aydir sasmiyo her ay basi hastahatta hep 8inde basliyo kafayi yicem resmen
31 aylık ve eskiden hic ates ne bilmezdim cok emdi hastalanmayisini ona falan yorardim.. korkar oldum her ayin ilk haftasindan. gecen ay sarimsakli yag yapmıştım. onun bi bekleme süresi var mi sakincasi olur mu dolapta uzun bekleyenin?
gece 1 gibi uyuyunca sürmüştüm ayaklarinin altina? uyuyana kadar bisey yoktu 1 gibi cok hafif ates hissettim azonce reflü geldi sanirim bogulur gibi oksurerek kalkti simdi yeni sakinledi. bebeler keske hic hasta olmasa
Kontrol ne zmn cnm varmi belirtilerin:)Inşallah
Çıkıyor da o yorgunluk yaklaşık 2 seneyi buluyor. Uyku diye deliren anneler olarak yazicaz az kaldıBebe çıkıcak ya sonuçta yük var göbekte
Yarın.Kontrol ne zmn cnm varmi belirtilerin:)
Cok heyecanli nst sonucun nasil olcak bakalimYarın.Ben anlamıyom kasılma filan valla Dün akşam bence otururken de 3 5 kez sertleşti karnım. Sonra da diyorum acaba kız mı saçpasapan bi şekle giriyo da ben kasılma sanıyorum. Bakalım yarın ne durumda olacak.
Bakalım ya valla sonuncuda sıfırdı hakikatenCok heyecanli nst sonucun nasil olcak bakalim
Kötüyü düşünme. Daha var gelmesine.Kızlar şimdi ben gece uyuyamadım çünkü bı konudan beni uyku tutmadı, eşimin abisi kendi yurt dışında, memlekette bı alacak verecek meselesi var eşimi bu hafta sonu memlekete yollamak istiyor yoksa dolandirilma ihtimali var, şuan onlar icin önemli bı mesele ama ben de tereddutteyim ya doğurursam eşimin yoklugunda aksilik bu ya olacağı tutar bı riskim yok ama 36 inci haftaya giricem o zaman kafamda bir sürü senaryo canlandı gece, üstelik burda hiç akrabam da yok sizce engel olmalimiyim eşimin gitmesine o da tedirgin oldu ya bişey olursa diye diğer taraftan da abisi sıkıştırıyo 2 3 günlük işi var, bilemiyorum, kendi kendime doğurursam heralde depresyona girerim ben
Sancı varsa dr sordun muB BitterCikilataeymentaa ve diğer tecrübeli anneler bir sorum olacak
Sabah 6 gibi sancıyla uyandım, adet dönemi krampı gibi, saydım bir dakika civarı sürdü geçti. Birkaç dakika geçti onun kadar şiddetli olmayan kısa 5 10 saniyelik üç sancı girdi. Biraz daha geçince bu sefer yaklaşık 30 saniye orta şiddetli sancı girdi. Daha sonra hiç olmadı. Acaba doğum sancısı mı oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?