- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ağlatacak kadar kötü bi ağrıysa ciddiye alınmalı bence, telefonla ulaşabiliyorsan o şekilde anlat derdini önce istersen doktorun gerek görürse muayeneye çağırırKızlar günaydın. Dün geceden beri inanılmaz kasık ve popo ağrım var tuvalete kalkarken ağladım artık çok kötü durumdayım kasılmam falan olsa doktora koşacağım ama kasılmam da yok. Bu haftalarda normal mi artık bu ya yoksa yine de gitsem mi doktora
Normal normal Bnm de bi bacağım kasıklarım çok kötü adım atamıyorum kasılma olsa karnında olur hissedersinKızlar günaydın. Dün geceden beri inanılmaz kasık ve popo ağrım var tuvalete kalkarken ağladım artık çok kötü durumdayım kasılmam falan olsa doktora koşacağım ama kasılmam da yok. Bu haftalarda normal mi artık bu ya yoksa yine de gitsem mi doktora
Sezeryan sonrası omuz ağrısı mı oluyorKızlar günaydın bugün göğsüme vuran bir omuz ağrısıyla uyandımkorona mıyım dedim ama hiç dışarı çıkmıyorum ki bide dün evin sıcaklığına güvenip kısa kollularla ütü yapmıştım sırtım çok terlemişti dolandım öyle sanırım ondan oldu, sezeryan sonrası omuz ağrısı da böyle göğse vuruyor mu ya? Nasıl doğuracaz benim aklım çıkıyor canım çok tatlı sanki
Aynen öyle valla, şimdi de ara ara aynı yer sızlıyor, artık ne olduysa dönerken, teşekkür ederim canım tedirgin olmuştumTers harekette bana da oldu bikaç kere ya hatta dün gece de oldu bir süre sonra geçti ben pek önemsemedim durduk yere aynı sancı girse endişelenirdim
Kabul etme ve durumunu söyle ne gerek var ya . Hiç o toplara girmem. Sende iptal ettir kafalarına göre oh ne güzelGunaydin delirmeme ramak kaldi iki arkadas bana gelecekmis kendimi kaldiramiyorum ben bide misafir cikti basima
Bu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorumKabul etme ve durumunu söyle ne gerek var ya . Hiç o toplara girmem. Sende iptal ettir kafalarına göre oh ne güzel
Kabul etme yani onlar anlayissizlarsa sende soylemelisin bence ,hamileliğimin en zor dönemindeyim yorgunum vs diye .Ben kabul etmem hatta bundan 2 ay önce 3 senedir evliyim ev görmeye gelmek istediklerini ilettiler , başka isim yok Allah aşkına var yok tek gün iznim var onu da ancak kendi evimin ihtiyaclarina harcıyorum . Ki evde de olsaydım yine kabul etmezdim , hizmeti senden bekleyecekler yorulacaksin son ayimizdayiz artık .Bu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorum
Kabul etme yada tek kahveye gelsinlerGunaydin delirmeme ramak kaldi iki arkadas bana gelecekmis kendimi kaldiramiyorum ben bide misafir cikti basima
Onların seni çağırması laZım sen bu halde hizmet etcenBu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorum
Benim tuvaletle ilgili değil ya şu an yok mesela ama ayağa kalkarken destek alıp 2-3 dkda anca kalkabiliyorumBende de oluyordu canım tuvaletim gelince olduğunu farkettim tuvalete girdikten sonra azalarak bitiyordu yine de kendimi çok yormamaya gayret ettim şükür geçti
Magnezyum ishal yaptığı için kullanamıyorum resmen felçli gibi yattım kaldım kalkamıyorumNormal normal Bnm de bi bacağım kasıklarım çok kötü adım atamıyorum kasılma olsa karnında olur hissedersin
Magnezyum kullanıyormusun eğer kötüysen dr bi ara
İlk zamanlar yapıyor sonra vucüt alışıyorBenim tuvaletle ilgili değil ya şu an yok mesela ama ayağa kalkarken destek alıp 2-3 dkda anca kalkabiliyorum
Magnezyum ishal yaptığı için kullanamıyorum resmen felçli gibi yattım kaldım kalkamıyorum
Evet magnezyum kullanınca geçiyor. Günde 1 içerken 2 ye çıkartmıştım geçti.Kızlar gece dönerken sağ kasığım yırtılır gibi ağrıdı, hareket edemedim sonra baktım geçmiyor can havliyle soluma döndüm ve orayı biraz sıvazlayınca geçti tekrar da olmadı ama hani hamileliğin başlarında hapşırınca ani keskin bir sancı girerdi aynısından. Aklımı aldı gece gece korktum ters bir şeyler mi oluyor diye, siz böyle bir şey yaşadınız mı???
Bende olmuştu. Sezeryanda verilen gazdan dediler, spinal anestezi olmuştum ben, ne gazı bilmiyorumSezeryan sonrası omuz ağrısı mı oluyor
Bnde Bnm kollardan tutup yatağa kaldırdılar kolllarım fenaydı
Yasadim ben de hatta dun geve de yasadim kramp mi oluyor o ben de anlamaki cok kötü birseyKızlar gece dönerken sağ kasığım yırtılır gibi ağrıdı, hareket edemedim sonra baktım geçmiyor can havliyle soluma döndüm ve orayı biraz sıvazlayınca geçti tekrar da olmadı ama hani hamileliğin başlarında hapşırınca ani keskin bir sancı girerdi aynısından. Aklımı aldı gece gece korktum ters bir şeyler mi oluyor diye, siz böyle bir şey yaşadınız mı???
Aynen surekli wc:))Tuvalet için kalkıp bir saattir uyumak için zorluyorum kendimi. Cok sinir bozucu :)))
5de yattım. Simdi kalktımUyuyamayan anneler burda mi
Benim esimde dun esi dogum yapan arkadasini aradi. Hayirli olsun diye aradi.1 hafta oldu dogum olali.Bu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorum
Aaay bi doğursaydık diyoznapıyorsunuz minik anneler
Bence o kısım gergindir dönmeye calışınca daha da gerilmiş öyle olmuştur. Ama sen yine de ciddiye al doktoruna ulaş.Kızlar gece dönerken sağ kasığım yırtılır gibi ağrıdı, hareket edemedim sonra baktım geçmiyor can havliyle soluma döndüm ve orayı biraz sıvazlayınca geçti tekrar da olmadı ama hani hamileliğin başlarında hapşırınca ani keskin bir sancı girerdi aynısından. Aklımı aldı gece gece korktum ters bir şeyler mi oluyor diye, siz böyle bir şey yaşadınız mı???
Benim kalçam bitikKızlar günaydın. Dün geceden beri inanılmaz kasık ve popo ağrım var tuvalete kalkarken ağladım artık çok kötü durumdayım kasılmam falan olsa doktora koşacağım ama kasılmam da yok. Bu haftalarda normal mi artık bu ya yoksa yine de gitsem mi doktora
Ağrı geçmez gibi olursa mutlaka test ver canım.Kızlar günaydın bugün göğsüme vuran bir omuz ağrısıyla uyandımkorona mıyım dedim ama hiç dışarı çıkmıyorum ki bide dün evin sıcaklığına güvenip kısa kollularla ütü yapmıştım sırtım çok terlemişti dolandım öyle sanırım ondan oldu, sezeryan sonrası omuz ağrısı da böyle göğse vuruyor mu ya? Nasıl doğuracaz benim aklım çıkıyor canım çok tatlı sanki
Safra kesesinde karni şişiriyorlar ameliyattan önce eger kapali olduysan.Bende olmuştu. Sezeryanda verilen gazdan dediler, spinal anestezi olmuştum ben, ne gazı bilmiyorumSezeryandan 3 ay sonra da safra kesesi ameliyatı olmuştum genel anestezi ile, ondada omzum ağrımıştı. Ondada doktor kullanılan gazdan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?