2021 Aralık Anneleri

Ağlatacak kadar kötü bi ağrıysa ciddiye alınmalı bence, telefonla ulaşabiliyorsan o şekilde anlat derdini önce istersen doktorun gerek görürse muayeneye çağırır

Normal normal Bnm de bi bacağım kasıklarım çok kötü adım atamıyorum kasılma olsa karnında olur hissedersin
Magnezyum kullanıyormusun eğer kötüysen dr bi ara

Sezeryan sonrası omuz ağrısı mı oluyor
Bnde Bnm kollardan tutup yatağa kaldırdılar kolllarım fenaydı

Ters harekette bana da oldu bikaç kere ya hatta dün gece de oldu bir süre sonra geçti ben pek önemsemedim durduk yere aynı sancı girse endişelenirdim
Aynen öyle valla, şimdi de ara ara aynı yer sızlıyor, artık ne olduysa dönerken, teşekkür ederim canım tedirgin olmuştum

Kabul etme ve durumunu söyle ne gerek var ya . Hiç o toplara girmem. Sende iptal ettir kafalarına göre oh ne güzel
Bu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorum

Bu hamileligim bi yogun gectiki artik sinirlerim bozuldu demiyorlar hani son ayindasin.ayaklarimi uzatip yatmak istiyorum keske edebilsemde mumkunu yok gibi insanlarin anlayissizligina sinir oluyorum
Kabul etme yani onlar anlayissizlarsa sende soylemelisin bence ,hamileliğimin en zor dönemindeyim yorgunum vs diye .Ben kabul etmem hatta bundan 2 ay önce 3 senedir evliyim ev görmeye gelmek istediklerini ilettiler , başka isim yok Allah aşkına var yok tek gün iznim var onu da ancak kendi evimin ihtiyaclarina harcıyorum . Ki evde de olsaydım yine kabul etmezdim , hizmeti senden bekleyecekler yorulacaksin son ayimizdayiz artık .

Onların seni çağırması laZım sen bu halde hizmet etcen

Bende de oluyordu canım tuvaletim gelince olduğunu farkettim tuvalete girdikten sonra azalarak bitiyordu yine de kendimi çok yormamaya gayret ettim şükür geçti
Benim tuvaletle ilgili değil ya şu an yok mesela ama ayağa kalkarken destek alıp 2-3 dkda anca kalkabiliyorum
Normal normal Bnm de bi bacağım kasıklarım çok kötü adım atamıyorum kasılma olsa karnında olur hissedersin
Magnezyum kullanıyormusun eğer kötüysen dr bi ara
Magnezyum ishal yaptığı için kullanamıyorum resmen felçli gibi yattım kaldım kalkamıyorum

Benim tuvaletle ilgili değil ya şu an yok mesela ama ayağa kalkarken destek alıp 2-3 dkda anca kalkabiliyorum

Magnezyum ishal yaptığı için kullanamıyorum resmen felçli gibi yattım kaldım kalkamıyorum
İlk zamanlar yapıyor sonra vucüt alışıyor
Aslında bu dönem WC sorunu varken kullan istersen ağrılar hafifler

Evet magnezyum kullanınca geçiyor. Günde 1 içerken 2 ye çıkartmıştım geçti.

Sezeryan sonrası omuz ağrısı mı oluyor
Bnde Bnm kollardan tutup yatağa kaldırdılar kolllarım fenaydı
Bende olmuştu. Sezeryanda verilen gazdan dediler, spinal anestezi olmuştum ben, ne gazı bilmiyorum Sezeryandan 3 ay sonra da safra kesesi ameliyatı olmuştum genel anestezi ile, ondada omzum ağrımıştı. Ondada doktor kullanılan gazdan demişti.

Yasadim ben de hatta dun geve de yasadim kramp mi oluyor o ben de anlamaki cok kötü birsey

Benim esimde dun esi dogum yapan arkadasini aradi. Hayirli olsun diye aradi.1 hafta oldu dogum olali.
Gelin oturalim abi demiş.
Kadini düşünen yok. Bende gidemeyiz. Daha kadin kendine gelmemistir dedim.
Eşler bile düşünemiyor emin ol

napıyorsunuz minik anneler
Aaay bi doğursaydık diyoz
Bence o kısım gergindir dönmeye calışınca daha da gerilmiş öyle olmuştur. Ama sen yine de ciddiye al doktoruna ulaş.
Benim kalçam bitik doğurayım artık diye dualar ettim yatakta sağa sola dönerken acı çektikçe.
Ağrı geçmez gibi olursa mutlaka test ver canım.

Safra kesesinde karni şişiriyorlar ameliyattan önce eger kapali olduysan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…