2021 Aralık Anneleri

Sancı varsa dr sordun mu
Bn hiç sancı çekmedim ama anlattıkların yalancı sancı 5 dk bi olursa doğum sanırımm tekrarlarsa bi gidersin dr nst çekilir
Daha sonra olmayınca doktora sormadım. İki gün sonra randevum var o zaman söylerim artık. Teşekkür ederim cevabın için

Daha sonra olmayınca doktora sormadım. İki gün sonra randevum var o zaman söylerim artık. Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim ne demek birbirimize destek oluyoruz senin doğum yakın heran gelebilir gibi bebiş

Yaa biri beni rahatlatsin istiyorum çok sağol hemen içim ferahladi iyice duygusallastim ben ya
Telaş muhakkak oluyor. Eşimin işe göreve gittiği yerler 10 dk eve. Ama o bile telaşta. Ben yokken bi şey olmasın diyo hep tabi ki. Allaha emanetiz canım her şeyden önce.

Anladım canım. Epidural hakkında da pek bilgim yok. Pahalıymış gerçekten. Geçen bi tanıdık normal doğum yaptı. Doğumun ortasında dayanamıyorum diye epidural istemiş. Yaptıktan sonra 15 dakika kımıldamamam gerekiyor demişler, doğum ortası olduğu için yapılamamış. Baştan mı karar vermek gerekiyor pek anlamadım.

Telaş muhakkak oluyor. Eşimin işe göreve gittiği yerler 10 dk eve. Ama o bile telaşta. Ben yokken bi şey olmasın diyo hep tabi ki. Allaha emanetiz canım her şeyden önce.
Evet sürekli birşeyler cikiyo zaten hep yalnız kaliyorum gerçekten Allah a emanetiz

Rica ederim ne demek birbirimize destek oluyoruz senin doğum yakın heran gelebilir gibi bebiş
31 32. haftalarda ilaçla zor durdurduk, şimdi de gelmek bilmeyecek diyordum ama sabahki sancı umut oldu biraz gerçi halimden asla şikayetçi değilim, bu günleri o kadar çok bekledik ki .. ama insan yine de yavrusunu bir an önce kucağına almak istiyor .. hepimiz doğru zamanda sağlıkla alalım inşallah

Amin inşallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin annesi

Ay ben senin nst fotini bulamadim bi ekler misin bi daha benimkiyle farkina bakiyim bi

Midem öyle bulanmıyor
Ama midem boğazımda duruyor gibi
Bi şey bulsam da midem bulansa gibi geziyorum ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…