- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Yaa biri beni rahatlatsin istiyorum çok sağol hemen içim ferahladiKötüyü düşünme. Daha var gelmesine.
Bu zamanlar normal bişi olmaz bi belirti de yok olursa da eşin yetişir telaş yapmaYaa biri beni rahatlatsin istiyorum çok sağol hemen içim ferahladiiyice duygusallastim ben ya
Daha sonra olmayınca doktora sormadım. İki gün sonra randevum var o zaman söylerim artık. Teşekkür ederim cevabın içinSancı varsa dr sordun mu
Bn hiç sancı çekmedimama anlattıkların yalancı sancı 5 dk bi olursa doğum sanırımm tekrarlarsa bi gidersin dr nst çekilir
Rica ederim ne demek birbirimize destek oluyoruzDaha sonra olmayınca doktora sormadım. İki gün sonra randevum var o zaman söylerim artık. Teşekkür ederim cevabın için
Bi kaç kişide daha olmuştuHamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Yok zaten cuma günü doktor randevumuz var ondan sonra çıkar yola bişey varsa söyler doktorumuz heraldeBu zamanlar normal bişi olmaz bi belirti de yok olursa da eşin yetişir telaş yapma
BenHamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Telaş muhakkak oluyor. Eşimin işe göreve gittiği yerler 10 dk eve. Ama o bile telaşta. Ben yokken bi şey olmasın diyo hep tabi ki. Allaha emanetiz canım her şeyden önce.Yaa biri beni rahatlatsin istiyorum çok sağol hemen içim ferahladiiyice duygusallastim ben ya
Anladım canım. Epidural hakkında da pek bilgim yok. Pahalıymış gerçekten. Geçen bi tanıdık normal doğum yaptı. Doğumun ortasında dayanamıyorum diye epidural istemiş. Yaptıktan sonra 15 dakika kımıldamamam gerekiyor demişler, doğum ortası olduğu için yapılamamış. Baştan mı karar vermek gerekiyor pek anlamadım.ben bunda da normalden yanayim ama durum ne gosterir bilemembide şöyle saçma bi durum var , sgkli olmadığım icin ozel sandıktan yararlandığım için hastane resmen giydiriyo fiyatta. ilkindeki gibi epidural almadan normal doğurma derdindeyim ama bugun fiyati duyunca bi korktum. 4500 dogum+ 4500 epidural +500 oda ücreti dediler. busefer epiduralsiz istiyorum diye hava atiyodum ama ya dayanamazsam bu fiyata nasıl kabul etcem diye karalar bağladım bugün
Benim de oluyor. 3. ayda falan 1 ay kadar olmuştu şimdi 1 aydır yeniden başladı. Hatta arada kusma oluyor tek tükHamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Bence de endişe etme. Halleder gelir işini. Doktor da zaten belirti varsa der dediğin gibi.Yok zaten cuma günü doktor randevumuz var ondan sonra çıkar yola bişey varsa söyler doktorumuz heralde
Evet sürekli birşeyler cikiyo zaten hep yalnız kaliyorum gerçekten Allah a emanetizTelaş muhakkak oluyor. Eşimin işe göreve gittiği yerler 10 dk eve. Ama o bile telaşta. Ben yokken bi şey olmasın diyo hep tabi ki. Allaha emanetiz canım her şeyden önce.
Sağol canım ya bütün kötü senaryolar gitti kafamdan sayenizde ferahladimBence de endişe etme. Halleder gelir işini. Doktor da zaten belirti varsa der dediğin gibi.
31 32. haftalarda ilaçla zor durdurduk, şimdi de gelmek bilmeyecek diyordum ama sabahki sancı umut oldu birazRica ederim ne demek birbirimize destek oluyoruzsenin doğum yakın heran gelebilir gibi bebiş
Amin inşallah hayırlı vakitte sağlıkla gelsin annesi31 32. haftalarda ilaçla zor durdurduk, şimdi de gelmek bilmeyecek diyordum ama sabahki sancı umut oldu birazgerçi halimden asla şikayetçi değilim, bu günleri o kadar çok bekledik ki .. ama insan yine de yavrusunu bir an önce kucağına almak istiyor .. hepimiz doğru zamanda sağlıkla alalım inşallah
Evet aynen kapalı olmuştum, bende de öyle olmuştur muhtemelen.Safra kesesinde karni şişiriyorlar ameliyattan önce eger kapali olduysan.
Ay ben senin nst fotini bulamadim bi ekler misin bi dahaYarın.Ben anlamıyom kasılma filan valla Dün akşam bence otururken de 3 5 kez sertleşti karnım. Sonra da diyorum acaba kız mı saçpasapan bi şekle giriyo da ben kasılma sanıyorum. Bakalım yarın ne durumda olacak.
Bendede 32. haftadan beri bazen oluyor. Doktoruma sormadım ama internete baktığımda normal olduğu yazıyor. Bebek büyüdükçe ve pozisyona göre mideye baskı yapabiliyormuş.Hamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?