2021 Aralık Anneleri

Kabızlık başlı başına çılgın bi sorun
Gaz, sancı, ağrı her şeyi yapıyor
Belki ondandır
Aynen yaa karnım öyle bir geriliyor ki anlatamam kesin gaz sancısı anlıyorum
Viks de iyi geliyormuş ayak altına sürüp yatınca canım.aman diyim bizde hastalık felan yok şuanda zaten okul açıldı acılalı iki kere antibiyotik tedavisi oldu doğuma kadar bari hasta olmasin

benim oglan da 5 aydir sasmiyo her ay basi hastahatta hep 8inde basliyo kafayi yicem resmen
31 aylık ve eskiden hic ates ne bilmezdim cok emdi hastalanmayisini ona falan yorardim.. korkar oldum her ayin ilk haftasindan. gecen ay sarimsakli yag yapmıştım. onun bi bekleme süresi var mi sakincasi olur mu dolapta uzun bekleyenin?
gece 1 gibi uyuyunca sürmüştüm ayaklarinin altina? uyuyana kadar bisey yoktu 1 gibi cok hafif ates hissettim azonce reflü geldi sanirim bogulur gibi oksurerek kalkti simdi yeni sakinledi. bebeler keske hic hasta olmasa

ben bunda da normalden yanayim ama durum ne gosterir bilemem bide şöyle saçma bi durum var , sgkli olmadığım icin ozel sandıktan yararlandığım için hastane resmen giydiriyo fiyatta. ilkindeki gibi epidural almadan normal doğurma derdindeyim ama bugun fiyati duyunca bi korktum. 4500 dogum+ 4500 epidural +500 oda ücreti dediler. busefer epiduralsiz istiyorum diye hava atiyodum ama ya dayanamazsam bu fiyata nasıl kabul etcem diye karalar bağladım bugün

Tam 38 icime sinmiyor ee biraz gecsin dedim ya bide beni korku sariyo bu 37 den sonra kaksini falan yapma durumu olur diye korkuyorum aklima oyle seyler geliyo yoksa ben 39 u beklim diyordum
Kakayi ben de hic duymadım etrafımda 40tan once. arkadasim 40+6da kakasını yaptigi icin zorunlu sezaryen oldu. ben 42de normal. cok değişken bi durum sanirim o

Az önce eşim kalk kalk diye beni uyandırdı noldu dedim telaşla bişi oldu sandım 21 gün kaldı 4 kişi olcaz yanında bebek olcak dedi beni aldı gülme bunun için mi uyandırdın dedim adam hiç bişi olmamış gibi evet diyor

Bu erkeklerin sonradan aydınlanması beni öldürecek
Benim eşim de dün bikaç hafta sonra biri daha gelecek 3 kişi olucaz diyor günaydın bebeyiim dedim

Bu erkeklerin sonradan aydınlanması beni öldürecek
Benim eşim de dün bikaç hafta sonra biri daha gelecek 3 kişi olucaz diyor günaydın bebeyiim dedim
Biz bilmiyoz ya hatırlatma yapıyorlar zaten zar zor uyuyoz bi de uyandırmasalar dedim kızı da böyle uyandırırsan seni eve almam Bnm ki sabah hepimizi uyandırır

napıyorsunuz minik anneler

Kızlar gece dönerken sağ kasığım yırtılır gibi ağrıdı, hareket edemedim sonra baktım geçmiyor can havliyle soluma döndüm ve orayı biraz sıvazlayınca geçti tekrar da olmadı ama hani hamileliğin başlarında hapşırınca ani keskin bir sancı girerdi aynısından. Aklımı aldı gece gece korktum ters bir şeyler mi oluyor diye, siz böyle bir şey yaşadınız mı???

Kızlar günaydın. Dün geceden beri inanılmaz kasık ve popo ağrım var tuvalete kalkarken ağladım artık çok kötü durumdayım kasılmam falan olsa doktora koşacağım ama kasılmam da yok. Bu haftalarda normal mi artık bu ya yoksa yine de gitsem mi doktora

Kızlar günaydın bugün göğsüme vuran bir omuz ağrısıyla uyandım korona mıyım dedim ama hiç dışarı çıkmıyorum ki bide dün evin sıcaklığına güvenip kısa kollularla ütü yapmıştım sırtım çok terlemişti dolandım öyle sanırım ondan oldu, sezeryan sonrası omuz ağrısı da böyle göğse vuruyor mu ya? Nasıl doğuracaz benim aklım çıkıyor canım çok tatlı sanki

Bende de oluyordu canım tuvaletim gelince olduğunu farkettim tuvalete girdikten sonra azalarak bitiyordu yine de kendimi çok yormamaya gayret ettim şükür geçti

Ters harekette bana da oldu bikaç kere ya hatta dün gece de oldu bir süre sonra geçti ben pek önemsemedim durduk yere aynı sancı girse endişelenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…