2021 Aralık Anneleri

Meraba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sadece okumakla kaldım cumartesi kontrolüm vardı bebeğim 49 cm 2800 gr olmuş suyumuz 32. Haftadan beri azdı sık kontrol lerle bu haftaya geldik idare eder şekilde ama azalmaya meyilli dedi doktorum 22 Kasım günü 38+4 de sezaryen tarihi verdi öncesinde acil Bi durum olmazsa 13 gün sonra kavuşacağız inşallah. Aralık diye başlayıp Kasım annesi olmak da varmış. Aslında ben normal doğum istiyordum doktorum da destekliyor du ama nasip kısmet bu işler en önemlisi sağlıkla kavuşmaktı bebeğimize inşallah hepimiz en sağlıklı şekilde kolayıyla bebeğimize kavuşuruz.

Sağlıcakla gelsin

Çok az kalmış inşallah sağ salim gelsin

İstanbul’da doğumlar çok pahalı biz de düşünüyoruz kara kara nasıl yapıcaz özel sandık karşılamıyor mu sizin ben sgklıyım iyi bi hastanede sgk geçmiyor maalesef ama şöyleki epidural bu kadar pahalı değil 1.500 max doğumlar 8 bin civarı tabi her şeye de ücret isteniyor covid testi vs. Sonunuz hayrolsun bakalım kaça çıkıcaz hastaneden

Bendede 32. haftadan beri bazen oluyor. Doktoruma sormadım ama internete baktığımda normal olduğu yazıyor. Bebek büyüdükçe ve pozisyona göre mideye baskı yapabiliyormuş.
Ben adet zamanim nasilsa oyle ayni karnim agrir ve midem bulanirdi konusuyorum az daha dayan kizim diye ama insallah 2haftayi daha atlatiriz

Ben butun hamileligim boyunca cerezi severek yedim hatta ceviz en sevdigim cerezlerden onda bile oluyor agrilarin var mi cnm
Ya sorma ben de size onu yazacaktım. Benim gecen haftaki kahverengi akıntı mi desem kanama mi desem daha fazla şekilde az önce yine oldu Kasık kısmında da dünden beri ağrı var zaten. Doktoruma mesaj attım geleyim mi diye cevap bekliyorum.

Valla kasık ağrısı ve kanama iyi değil inşallah da bişi yoktur gidersin gel derse

Valla kasık ağrısı ve kanama iyi değil inşallah da bişi yoktur gidersin gel derse
Insallah canim. Gecen defaki gibi rahimden kaynaklı bebekle alakalı bisey değildir inşallah. Kırmızı bi kanama da değil ama bayagi koyu renk eski kan derler ya öyle bişey. Zaten her lavaboda korkuyordum tekrar olacak diye oldu yani

Canim benm doktorum kahverengi kanamadan korkma diyo biz acik pembe ve kirmizi kanda bir acaba deriz diyor ama ben her durumda doktora gitmeyi twrcih ediyorum cunku iceride ne oluyor bilmiyoruz fakat doktorun yazana kadar yat min. Haraket et bunu da doktorum soylemisti bana boyle birsey oldugunda panik yapmadan yatacaksin benden haber gelene kadar diye ama cok da zaman gecerse ara doktorunu

Kızlar biraz önce bir arkadaşımla karşılaştım iş yerinde ,kendisi yeni doğum yaptı bu sene . Ve şok oldum neyse haftami filan sordu , söyledim. Kendisi bana , "ben 43+5 de doğdum "dedi. Şok oldum diyorum nasıl o hafta doğdun ,diyor sancım gelmedi napiyim . Ay şok oldum gerçekten böyle bu kadar fazla bekleyen olmuş mudur ve bebeği kız .

Yatamıyorum galiba sıkıntı orda benim. Çocuklar olunca yatılmıyor ki Eşim geldi şimdi haber gelene kadar uzanayım bakalım. 1 saate falan cevap gelmezse arayacağım. Evet kahverengi olunca genelde problem olmuyormuş ama şu aşamaya kadar gelip bir aksilik çıkacak diye de korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…