2021 Aralık Anneleri

42 duydum da 43 duymadım az daha tutsaydı okula yollamaya yakın doğururdu 10 aylık doğurmuş

Evet cocuk olunca zor canim haklisim insallah birsey olmayacak icini ferah tut haber et buradan da

Bence tam da yenmesi gerwken seyler kuru ekmek disinda ama et de yemwye calis bence ben hamileligim boyunca sut icmedim yogurt peynir hep
Kuru ekmek yemezsem hiçbirini yiyip içemiyorum peynir süt hepsi tek başına bulantı sebebi benim bebek kafası yukarıda bulantı yi buna bağlıyorum sizin bebeğin pozisyonu nasıl?

Kuru ekmek yemezsem hiçbirini yiyip içemiyorum peynir süt hepsi tek başına bulantı sebebi benim bebek kafası yukarıda bulantı yi buna bağlıyorum sizin bebeğin pozisyonu nasıl?
Benimki en son asagidaydi kafasi ama suan nasil bilmiyorum doktor doner daha dmwisti ama sanki capraz duruyor

Kızlar size misafir gelenler filan varmış, ben aylardır ne birine gittim ne biri geldi. Çıktığım yer açık hava sahil ya da market en fazla. Doğuma yakın bari dikkat edin ortam baya salgın şu an. Allah korusun doğuma pozitif girince bazı hastaneler kabul etmiyor. Pandemi hastanesine yönlendiriyor ya da bebeği vermiyorlar 15 gün.

Kiz ve erkek farkli olur diyorlar sizin cinsiyeti ne
Öncekide şimdikide kız. Belkide yaşla alakalıdır. Büyük kızım 6 yaşında o zaman 28dim, şimdi 34. Bir de bu bebek çok hareketli, büyük kızım ona hamileyken çok sakindi gerçi şimdide öyle. Dün doktora gittim nst ye de girdim. Doktor bile çok hareketli dedi değerlendirirken. Belki onun çok hareketli olması da beni yoruyordur

Canım geçmiş olsun acaba sen başka bir doktor görüşü daha mı alsan? Bu 2. Oluyor senin doktor pek bi sebep bulamadı gibi. En azından için rahat ederdi başka doktor da sorun yok derse.

Ben izmir de yaşıyorum epidural dahil ister normal ister sezeryan toplam 3650. Dogum sonrası kan tetkikleri bebeğin işitme testi vs içinde. O kadar cok arastirdim ki hastaneleri resmen bir piyasa olmuş hastaneler ne tutturursa belirli bir ücreti yok.

Canım bence o yumt gününü bilmiyor, Türkiyede hiçbir doktor 43 ü beklemez inanmıyorum. Yurtdışında normal doğuma takıntılılar belki orda beklenir yumurtlama yanlış hesaplanmış gibisinden ama burda hiçbir doktor o riski göze almaz. 40 dedi mi yatış suni sancı veriyorlar

Normal doğumda epidurali 4 cm açılmadan sonra yapıyorlar, yani doğuma girmeden

Yani bende aynı şeyi düşünüyorum da garip geldi bir arkadaşı yanında idi o dedi hayır 42+5 de doğdun , kendisi dedi 43+5 idim doğru biliyorum dedi . Şok oldum valla ne yalan söyleyeyim ilkez bunu duydum 40 lar bile bana göre çok uzun

Eşim olsaydı gitmezdi, bir şey diyemiyorum abisine onun düşünmesi lazım. Gidecek başka kimse yok mu?

Nadir doktor 41 i de bekliyor, riske girmek istemiyorlar haklı olarak.

Eşim olsaydı gitmezdi, bir şey diyemiyorum abisine onun düşünmesi lazım. Gidecek başka kimse yok mu?
Eşimde bırakmak istemiyor ama maalesef başka kimse yok yurt dışında olduğu için oda kardeşinden yardım istiyor zorda kaldığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…