- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
42 duydum da 43 duymadım az daha tutsaydı okula yollamaya yakın doğururduKızlar biraz önce bir arkadaşımla karşılaştım iş yerinde ,kendisi yeni doğum yaptı bu sene . Ve şok oldum neyse haftami filan sordu , söyledim. Kendisi bana , "ben 43+5 de doğdum "dedi. Şok oldum diyorum nasıl o hafta doğdun ,diyor sancım gelmedi napiyim . Ay şok oldum gerçekten böyle bu kadar fazla bekleyen olmuş mudur ve bebeği kız .
Evet cocuk olunca zor canim haklisim insallah birsey olmayacak icini ferah tut haber et buradan daYatamıyorum galiba sıkıntı orda benim. Çocuklar olunca yatılmıyor kiEşim geldi şimdi haber gelene kadar uzanayım bakalım. 1 saate falan cevap gelmezse arayacağım. Evet kahverengi olunca genelde problem olmuyormuş ama şu aşamaya kadar gelip bir aksilik çıkacak diye de korkuyor insan
Zaten dedim ki 10 aylık olmuş oluyor diyo valla böyle doğdum 10 aylık tam42 duydum da 43 duymadım az daha tutsaydı okula yollamaya yakın doğururdu10 aylık doğurmuş
Kuru ekmek yemezsem hiçbirini yiyip içemiyorum peynir süt hepsi tek başına bulantı sebebi benim bebek kafası yukarıda bulantı yi buna bağlıyorum sizin bebeğin pozisyonu nasıl?Bence tam da yenmesi gerwken seyler kuru ekmek disindaama et de yemwye calis bence ben hamileligim boyunca sut icmedim yogurt peynir hep
Benimki en son asagidaydi kafasi ama suan nasil bilmiyorum doktor doner daha dmwisti ama sanki capraz duruyorKuru ekmek yemezsem hiçbirini yiyip içemiyorum peynir süt hepsi tek başına bulantı sebebi benim bebek kafası yukarıda bulantı yi buna bağlıyorum sizin bebeğin pozisyonu nasıl?
Geçecek inşallah, bende bazen doğursam da kurtulsam diyorum. Bu ikinci hamileliğim, bu daha çok yordu beni.Ben adet zamanim nasilsa oyle ayni karnim agrir ve midem bulanirdi konusuyorum az daha dayan kizim diye ama insallah 2haftayi daha atlatiriz
Kiz ve erkek farkli olur diyorlar sizin cinsiyeti neGeçecek inşallah, bende bazen doğursam da kurtulsam diyorum. Bu ikinci hamileliğim, bu daha çok yordu beni.
Dun nst ye beraber girdiğimiz bir gebe de ilk aylarda olmayan bulanti bir aydır oluyor dedi. İstifar filan etti. Galiba normal.Hamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Öncekide şimdikide kız. Belkide yaşla alakalıdır. Büyük kızım 6 yaşında o zaman 28dim, şimdi 34. Bir de bu bebek çok hareketli, büyük kızım ona hamileyken çok sakindi gerçi şimdide öyle. Dün doktora gittim nst ye de girdim. Doktor bile çok hareketli dedi değerlendirirken. Belki onun çok hareketli olması da beni yoruyordurKiz ve erkek farkli olur diyorlar sizin cinsiyeti ne
Canım geçmiş olsun acaba sen başka bir doktor görüşü daha mı alsan? Bu 2. Oluyor senin doktor pek bi sebep bulamadı gibi. En azından için rahat ederdi başka doktor da sorun yok derse.Yatamıyorum galiba sıkıntı orda benim. Çocuklar olunca yatılmıyor kiEşim geldi şimdi haber gelene kadar uzanayım bakalım. 1 saate falan cevap gelmezse arayacağım. Evet kahverengi olunca genelde problem olmuyormuş ama şu aşamaya kadar gelip bir aksilik çıkacak diye de korkuyor insan
Ben izmir de yaşıyorum epidural dahil ister normal ister sezeryan toplam 3650. Dogum sonrası kan tetkikleri bebeğin işitme testi vs içinde. O kadar cok arastirdim ki hastaneleri resmen bir piyasa olmuş hastaneler ne tutturursa belirli bir ücreti yok.İstanbul’da doğumlar çok pahalı biz de düşünüyoruz kara kara nasıl yapıcaz özel sandık karşılamıyor mu sizin ben sgklıyım iyi bi hastanede sgk geçmiyor maalesef ama şöyleki epidural bu kadar pahalı değil 1.500 max doğumlar 8 bin civarı tabi her şeye de ücret isteniyor covid testi vs. Sonunuz hayrolsun bakalım kaça çıkıcaz hastaneden
Canım bence o yumt gününü bilmiyor, Türkiyede hiçbir doktor 43 ü beklemez inanmıyorum. Yurtdışında normal doğuma takıntılılar belki orda beklenir yumurtlama yanlış hesaplanmış gibisinden ama burda hiçbir doktor o riski göze almaz. 40 dedi mi yatış suni sancı veriyorlarKızlar biraz önce bir arkadaşımla karşılaştım iş yerinde ,kendisi yeni doğum yaptı bu sene . Ve şok oldum neyse haftami filan sordu , söyledim. Kendisi bana , "ben 43+5 de doğdum "dedi. Şok oldum diyorum nasıl o hafta doğdun ,diyor sancım gelmedi napiyim . Ay şok oldum gerçekten böyle bu kadar fazla bekleyen olmuş mudur ve bebeği kız .
Normal doğumda epidurali 4 cm açılmadan sonra yapıyorlar, yani doğuma girmedenAnladım canım. Epidural hakkında da pek bilgim yok. Pahalıymış gerçekten. Geçen bi tanıdık normal doğum yaptı. Doğumun ortasında dayanamıyorum diye epidural istemiş. Yaptıktan sonra 15 dakika kımıldamamam gerekiyor demişler, doğum ortası olduğu için yapılamamış. Baştan mı karar vermek gerekiyor pek anlamadım.
Yani bende aynı şeyi düşünüyorum da garip geldi bir arkadaşı yanında idi o dedi hayır 42+5 de doğdun , kendisi dedi 43+5 idim doğru biliyorum dedi . Şok oldum valla ne yalan söyleyeyim ilkez bunu duydum 40 lar bile bana göre çok uzunCanım bence o yumt gününü bilmiyor, Türkiyede hiçbir doktor 43 ü beklemez inanmıyorum. Yurtdışında normal doğuma takıntılılar belki orda beklenir yumurtlama yanlış hesaplanmış gibisinden ama burda hiçbir doktor o riski göze almaz. 40 dedi mi yatış suni sancı veriyorlar
Eşim olsaydı gitmezdi, bir şey diyemiyorum abisine onun düşünmesi lazım. Gidecek başka kimse yok mu?Kızlar şimdi ben gece uyuyamadım çünkü bı konudan beni uyku tutmadı, eşimin abisi kendi yurt dışında, memlekette bı alacak verecek meselesi var eşimi bu hafta sonu memlekete yollamak istiyor yoksa dolandirilma ihtimali var, şuan onlar icin önemli bı mesele ama ben de tereddutteyim ya doğurursam eşimin yoklugunda aksilik bu ya olacağı tutar bı riskim yok ama 36 inci haftaya giricem o zaman kafamda bir sürü senaryo canlandı gece, üstelik burda hiç akrabam da yok sizce engel olmalimiyim eşimin gitmesine o da tedirgin oldu ya bişey olursa diye diğer taraftan da abisi sıkıştırıyo 2 3 günlük işi var, bilemiyorum, kendi kendime doğurursam heralde depresyona girerim ben
Nadir doktor 41 i de bekliyor, riske girmek istemiyorlar haklı olarak.Yani bende aynı şeyi düşünüyorum da garip geldi bir arkadaşı yanında idi o dedi hayır 42+5 de doğdun , kendisi dedi 43+5 idim doğru biliyorum dedi . Şok oldum valla ne yalan söyleyeyim ilkez bunu duydum 40 lar bile bana göre çok uzun
Olması gereken bu zaten canım . Ne kadar rahatlar ya anlamadımNadir doktor 41 i de bekliyor, riske girmek istemiyorlar haklı olarak.
Eşimde bırakmak istemiyor ama maalesef başka kimse yok yurt dışında olduğu için oda kardeşinden yardım istiyor zorda kaldığındanEşim olsaydı gitmezdi, bir şey diyemiyorum abisine onun düşünmesi lazım. Gidecek başka kimse yok mu?
Sormayı unuttum acaba kaç kg doğdu bebeğiNadir doktor 41 i de bekliyor, riske girmek istemiyorlar haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?