2021 Aralık Anneleri

Olabilir ayni haftadayiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi de unuturuz bugunleri

Canım geçmiş olsun acaba sen başka bir doktor görüşü daha mı alsan? Bu 2. Oluyor senin doktor pek bi sebep bulamadı gibi. En azından için rahat ederdi başka doktor da sorun yok derse.
Sağol canım Geçen hafta yatıran benim doktorum degildi canım ama birkaç gün sonra kendi doktoruma gittim sorun görmemişti. Bugün gel derse enine boyuna soracağım ama aradım açmadı da bekliyorum hala Kendi doktoruma güveniyorum aslında ama bakalım ne diyecek ona göre olmadı öyle yapacağım.

Doktor nasıl o kadar beklemiş ki çoğu 41 de de gelmeyince alıyor

Bence tam da yenmesi gerwken seyler kuru ekmek disinda ama et de yemwye calis bence ben hamileligim boyunca sut icmedim yogurt peynir hep
Ben kirmizi et çok yedim protein düşük çıktı Bana doktor kırmızı etten ziyade beyaz et ye dedi hatta hindi eti al dedi şimdi tavuğa ağırlık verdim

Hangi hastane canim bende karataş a gidiyorum 4700 istiyorlar epidurallimi diye sormayı da unuttum normal sezeryan aynı fiyat ama

Kuzenime hep 11 aylık doğdu derler hatta doğduğunda buruş buruşmuş her yeri tabi 30 yıl öncesi o zaman sezeryan yaygın da değil sürekli eve yollamışlar doğmayınca en son sezeryanla almışlar hafta hesabı demiyorlar belki de var böyle doğumlar ama günümüzde ben de hiç duymamıştım

öyle mi demek nadir de olsa olmuş
Bende bu yaşıma dek ilkkez duydum 43+5 nedir ya resmen 44 haftalık

Kesinlikle piyasa olmuş pazarlığa falan oturuyorsun ama sezeryanla normal doğumun aynı olmasına şaşırdım genelde bi tık üstü oluyor sezeryanda ama yine de fiyat olarak iyi ben bebek için iyi bi hastane olsun istiyorum doğum bi şekilde oluyor sonrasında bebek için yoğun bakım iyi bi çocuk doktoru önemli ilk doğumumda bu konuda sıkıntı yaşamıştık inşallah yaşanmaz ama yine de riske atmak istemiyor insan

Annişler genelde erken gelsin yeter diyenler var cok bi arkadasimi anlatacagim size aciklik vardi zaten 3 cm ama o artik cok yorulmustu dogsun istiyordu evi 5.kat merdivenden cik in yapti aciklik 6 cm oldu cök kalk harektleri yapiyordu sirf artik dogum baslasin diye ki basladida gece 2 gibi suyu geldi tam 38de dogum yapti normal dogum...simdi bebegi dun 1 aylik oldu ve tek dedigi "ben napmisim 1 gunde karmış bagirsaklari hazir degilmis bebegin" yani ne kalsa o kar acele etmeyelim icerdeki 1 gunu disardaki 1 haftadan daha karlı

Bagirsaklarinin hazir olmadigini nasil anlamislar?

Benim de aynı cinsiyet ama 2. İnanılmaz zorlandım her şey de çok farklı geçiyor yani o tez biz de tutmadı
Acaba yedigimiz ictigimiz seylerde hormon gun gectikcd artiyor da bizler bu kadar dayaniksisiz ya eskiler ne guzelmis kayinvalidem suni sanci verdiler bana oyleyken sanci cekmedim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…