Olabilir ayni haftadayiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi de unuturuz bugunleriÖncekide şimdikide kız. Belkide yaşla alakalıdır. Büyük kızım 6 yaşında o zaman 28dim, şimdi 34. Bir de bu bebek çok hareketli, büyük kızım ona hamileyken çok sakindi gerçi şimdide öyle. Dün doktora gittim nst ye de girdim. Doktor bile çok hareketli dedi değerlendirirken. Belki onun çok hareketli olması da beni yoruyordur
Sağol canımCanım geçmiş olsun acaba sen başka bir doktor görüşü daha mı alsan? Bu 2. Oluyor senin doktor pek bi sebep bulamadı gibi. En azından için rahat ederdi başka doktor da sorun yok derse.
Doktor nasıl o kadar beklemiş ki çoğu 41 de de gelmeyince alıyorKızlar biraz önce bir arkadaşımla karşılaştım iş yerinde ,kendisi yeni doğum yaptı bu sene . Ve şok oldum neyse haftami filan sordu , söyledim. Kendisi bana , "ben 43+5 de doğdum "dedi. Şok oldum diyorum nasıl o hafta doğdun ,diyor sancım gelmedi napiyim . Ay şok oldum gerçekten böyle bu kadar fazla bekleyen olmuş mudur ve bebeği kız .
Kendi doğumunu söylemiş sanirim bebeğinin değil arkadaşı.Olması gereken bu zaten canım . Ne kadar rahatlar ya anlamadım
Yani bayağı şaşırdım bana saçma geldiDoktor nasıl o kadar beklemiş ki çoğu 41 de de gelmeyince alıyor
Ben kirmizi et çok yedim protein düşük çıktı Bana doktor kırmızı etten ziyade beyaz et ye dedi hatta hindi eti al dedi şimdi tavuğa ağırlık verdimBence tam da yenmesi gerwken seyler kuru ekmek disindaama et de yemwye calis bence ben hamileligim boyunca sut icmedim yogurt peynir hep
Bunlar gelin görümce idiKendi doğumunu söylemiş sanirim bebeğinin değil arkadaşı.
Hangi hastane canim bende karataş a gidiyorum 4700 istiyorlar epidurallimi diye sormayı da unuttum normal sezeryan aynı fiyat amaBen izmir de yaşıyorum epidural dahil ister normal ister sezeryan toplam 3650. Dogum sonrası kan tetkikleri bebeğin işitme testi vs içinde. O kadar cok arastirdim ki hastaneleri resmen bir piyasa olmuş hastaneler ne tutturursa belirli bir ücreti yok.
Anladım canım teşekkürlerNormal doğumda epidurali 4 cm açılmadan sonra yapıyorlar, yani doğuma girmeden
amin canım inşallahOlabilir ayni haftadayiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi de unuturuz bugunleri
Kuzenime hep 11 aylık doğdu derler hatta doğduğunda buruş buruşmuş her yeri tabi 30 yıl öncesi o zaman sezeryan yaygın da değil sürekli eve yollamışlar doğmayınca en son sezeryanla almışlar hafta hesabı demiyorlar belki de var böyle doğumlar ama günümüzde ben de hiç duymamıştımKızlar biraz önce bir arkadaşımla karşılaştım iş yerinde ,kendisi yeni doğum yaptı bu sene . Ve şok oldum neyse haftami filan sordu , söyledim. Kendisi bana , "ben 43+5 de doğdum "dedi. Şok oldum diyorum nasıl o hafta doğdun ,diyor sancım gelmedi napiyim . Ay şok oldum gerçekten böyle bu kadar fazla bekleyen olmuş mudur ve bebeği kız .
öyle miKuzenime hep 11 aylık doğdu derler hatta doğduğunda buruş buruşmuş her yeri tabi 30 yıl öncesi o zaman sezeryan yaygın da değil sürekli eve yollamışlar doğmayınca en son sezeryanla almışlar hafta hesabı demiyorlar belki de var böyle doğumlar ama günümüzde ben de hiç duymamıştım
Benim de aynı cinsiyet ama 2. İnanılmaz zorlandım her şey de çok farklı geçiyor yani o tez biz de tutmadıKiz ve erkek farkli olur diyorlar sizin cinsiyeti ne
Kesinlikle piyasa olmuş pazarlığa falan oturuyorsun ama sezeryanla normal doğumun aynı olmasına şaşırdım genelde bi tık üstü oluyor sezeryanda ama yine de fiyat olarak iyi ben bebek için iyi bi hastane olsun istiyorum doğum bi şekilde oluyor sonrasında bebek için yoğun bakım iyi bi çocuk doktoru önemli ilk doğumumda bu konuda sıkıntı yaşamıştık inşallah yaşanmaz ama yine de riske atmak istemiyor insanBen izmir de yaşıyorum epidural dahil ister normal ister sezeryan toplam 3650. Dogum sonrası kan tetkikleri bebeğin işitme testi vs içinde. O kadar cok arastirdim ki hastaneleri resmen bir piyasa olmuş hastaneler ne tutturursa belirli bir ücreti yok.
He ben yanlış anlamışımBunlar gelin görümce idigorumcesi dedi ki hayır 42+5 de dogurdun ,arkadaşımda hayır net 43+5 de dogurdum dedi hani cahil vs de değiller şok oldum.
Aaa bunu bilmiyordum tesekkurler ben de dikkat edeyim onaBen kirmizi et çok yedim protein düşük çıktı Bana doktor kırmızı etten ziyade beyaz et ye dedi hatta hindi eti al dedi şimdi tavuğa ağırlık verdim
Bagirsaklarinin hazir olmadigini nasil anlamislar?Annişler genelde erken gelsin yeter diyenler var cok bi arkadasimi anlatacagim size aciklik vardi zaten 3 cm ama o artik cok yorulmustu dogsun istiyordu evi 5.kat merdivenden cik in yapti aciklik 6 cm oldu cök kalk harektleri yapiyordu sirf artik dogum baslasin diye ki basladida gece 2 gibi suyu geldi tam 38de dogum yapti normal dogum...simdi bebegi dun 1 aylik oldu ve tek dedigi "ben napmisim 1 gunde karmış bagirsaklari hazir degilmis bebegin" yani ne kalsa o kar acele etmeyelim icerdeki 1 gunu disardaki 1 haftadan daha karlı
Acaba yedigimiz ictigimiz seylerde hormon gun gectikcd artiyor da bizler bu kadar dayaniksisiz yaBenim de aynı cinsiyet ama 2. İnanılmaz zorlandım her şey de çok farklı geçiyor yani o tez biz de tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?