2021 Aralık Anneleri

merve Lcw'dan aldıgın kenarı dantelli emzirme sütyeninin gögüs altını ölçebilir misin? İkisinin bedenini farklı almışsın ya kafam karıstı ölçülerde bende ona göre alıyım

Doktorum iğne yazdı simdi yaptıracağım. Arada yollayabilir böyle erken doğum görünüşü yok ama yine olursa hemen gel sorma bile dedi. Bebek çok hareketliyse de olurmuş. Burda bi arkadaşımız demişti bebek tekme atıp kanatmıştı. Yazabilir mi kimdi?

Acaba yedigimiz ictigimiz seylerde hormon gun gectikcd artiyor da bizler bu kadar dayaniksisiz ya eskiler ne guzelmis kayinvalidem suni sanci verdiler bana oyleyken sanci cekmedim diyo
Ben de bazen diyorum eski zamanlarda mı yaşasaydım bebeğin göbeğini dahi evde kesiyorlarmış bişeycik olmuyor şimdi küvezdeki bebeklerin çoğu enfeksiyondan yatıyor gerçekten enteresan

Çok haklısın 37 de doğum yaptım tam 3 ay kolik çektik ağlıyordu her akşam 7-10 arası kabus gibiydi 7 gün kaka yapamadığı oluyordu bi gazı bi kakayı bekler mi insan bekliyosun hala da öyle 4 yaşına girecek yeni düzene girdi gününü doldurmuş bebekler de pek rastlanmıyor bu tarz şeyler ne kadar kalsa o kadar iyi

Cok az kaldi saglikla gelsin insallah minnosun

Evet kesinlikle oyle birsey olmasini istemez kimse cok dikkat edelim Rabbim korusun

Ben hatrlamiorm hamileligim boyunca boyle bir bulanti ozellikle sabah kalkinca karnimda da agri oluyor adet agrisi gbi ama belim de yok
Bi doktoruna sor istersen, ben bu gidişimde bulantı için ilaç isteyeceğim ama bende düzenli bir ağrı yok sadece bulantı

Bana da ay bahceden seni gorup gidelim dediler siz buraya kadar geleceksiniz bahceden gorup gonderecem ben de.geri bi arkadasim var Allah ondan bin razi olsun bana yardim etti herseyi hallettik Allah var onlarda caylarini falan aldilar

Bende bugün ağrılar kötüleşince kasılma başlayınca doktora gittim. Alttan muayene etti açılma yok bebek doğum kanalına girmemiş dedi, rahim ağzı uzunluğu da normal dedi. Ağrı kesici serum taktı ama pek kesmedi ağrımı. Alttan muayene ederken çok fena oldum hamilelikten önce hiç sıkıntı etmezdim acımazdı bu sefer acıdı noldu anlamadım

Cocuk kakasini yapamiyormus gaz cikartamiyormus surekli kipkirmizi oluyormus
Erken dogum riskim oldugu icin bu ara cok fazla makale okuyorum, okudukca da endiselerim azaldi acikcasi benim. Bebeklerde gecikmis kaka diye bir durum gorulebiliyormus ve normalmis. 10 gune kadar kaka yapmayip sonra gayet normal yapabiliyorlarmis. Gaz olayi da bagirsaklar dogduktan 3 ay sonrasina kadar gelistigi icin beklenen bi durummus. Yani bikac gun erken dogmakla butun bunlar olmuyor, icimizi ferah tutalim Ama tabiki ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…