- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Okey az bekle.merve Lcw'dan aldıgın kenarı dantelli emzirme sütyeninin gögüs altını ölçebilir misin? İkisinin bedenini farklı almışsın ya kafam karıstı ölçülerde bende ona göre alıyım
merve Lcw'dan aldıgın kenarı dantelli emzirme sütyeninin gögüs altını ölçebilir misin? İkisinin bedenini farklı almışsın ya kafam karıstı ölçülerde bende ona göre alıyım
Ben de bazen diyorum eski zamanlarda mı yaşasaydım bebeğin göbeğini dahi evde kesiyorlarmış bişeycik olmuyor şimdi küvezdeki bebeklerin çoğu enfeksiyondan yatıyor gerçekten enteresanAcaba yedigimiz ictigimiz seylerde hormon gun gectikcd artiyor da bizler bu kadar dayaniksisiz yaeskiler ne guzelmis kayinvalidem suni sanci verdiler bana oyleyken sanci cekmedim diyo
Çok haklısın 37 de doğum yaptım tam 3 ay kolik çektik ağlıyordu her akşam 7-10 arası kabus gibiydi 7 gün kaka yapamadığı oluyordu bi gazı bi kakayı bekler mi insan bekliyosun hala da öyle 4 yaşına girecek yeni düzene girdi gününü doldurmuş bebekler de pek rastlanmıyor bu tarz şeyler ne kadar kalsa o kadar iyiAnnişler genelde erken gelsin yeter diyenler var cok bi arkadasimi anlatacagim size aciklik vardi zaten 3 cm ama o artik cok yorulmustu dogsun istiyordu evi 5.kat merdivenden cik in yapti aciklik 6 cm oldu cök kalk harektleri yapiyordu sirf artik dogum baslasin diye ki basladida gece 2 gibi suyu geldi tam 38de dogum yapti normal dogum...simdi bebegi dun 1 aylik oldu ve tek dedigi "ben napmisim 1 gunde karmış bagirsaklari hazir degilmis bebegin" yani ne kalsa o kar acele etmeyelim icerdeki 1 gunu disardaki 1 haftadan daha karlı
Cok az kaldi saglikla gelsin insallah minnosunMeraba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sadece okumakla kaldımcumartesi kontrolüm vardı bebeğim 49 cm 2800 gr olmuş suyumuz 32. Haftadan beri azdı sık kontrol lerle bu haftaya geldik idare eder şekilde ama azalmaya meyilli dedi doktorum 22 Kasım günü 38+4 de sezaryen tarihi verdi öncesinde acil Bi durum olmazsa 13 gün sonra kavuşacağız inşallah. Aralık diye başlayıp Kasım annesi olmak da varmış. Aslında ben normal doğum istiyordum doktorum da destekliyor du ama nasip kısmet bu işler en önemlisi sağlıkla kavuşmaktı bebeğimize inşallah hepimiz en sağlıklı şekilde kolayıyla bebeğimize kavuşuruz.
Evet kesinlikle oyle birsey olmasini istemez kimse cok dikkat edelim Rabbim korusunKızlar size misafir gelenler filan varmış, ben aylardır ne birine gittim ne biri geldi. Çıktığım yer açık hava sahil ya da market en fazla. Doğuma yakın bari dikkat edin ortam baya salgın şu an. Allah korusun doğuma pozitif girince bazı hastaneler kabul etmiyor. Pandemi hastanesine yönlendiriyor ya da bebeği vermiyorlar 15 gün.
Benim annemde hepimizi 10 aylik dogurmus muhtemelen gec dollenmedir eskiden sanci bekleniyormusyaKendi doğumunu söylemiş sanirim bebeğinin değil arkadaşı.
Cok sukur cnm dikkat et insallah kendineBen hastanedeyim kızlar. Sanciya baktı iyi dedi. Ebe alttan muayene etti ağırlık vs kaldırma dedi. Açıklık görmedi. Doktorum da şimdi ultrasonla bakacak.
Çınarlı benimki ilk dogumu da orada yapmıştım.Hangi hastane canim bende karataş a gidiyorum 4700 istiyorlar epidurallimi diye sormayı da unuttum normal sezeryan aynı fiyat ama
Teşekkür ederim
Benim de düz olan 85bTeşekkür ederim85b aldım bakalım sırtım baya genişlemiş
Buarada owli'nin korsesi var Lcw indirimde şimdi aldım ben M-L beden
Dün indirim vardı 47 TL di bende beklettim bedenine karar veremeyince meğerse saatlikmiş bugün indirimi kaldırmışlar 60 bayıldım neyse sağlık olsunBenim de düz olan 85b
Ben de Egepol e gidiyorum.Doktorum dışardan gelecek.Her şey dahil 6bin liraHangi hastane canim bende karataş a gidiyorum 4700 istiyorlar epidurallimi diye sormayı da unuttum normal sezeryan aynı fiyat ama
Bi doktoruna sor istersen, ben bu gidişimde bulantı için ilaç isteyeceğim ama bende düzenli bir ağrı yok sadece bulantıBen hatrlamiorm hamileligim boyunca boyle bir bulanti ozellikle sabah kalkinca karnimda da agri oluyor adet agrisi gbi ama belim de yok
Bana da ay bahceden seni gorup gidelim dediler siz buraya kadar geleceksiniz bahceden gorup gonderecem ben de.geri bi arkadasim var Allah ondan bin razi olsun bana yardim etti herseyi hallettik Allah var onlarda caylarini falan aldilarNormal kramp girmiş gibi oluyo kendiliğinden geçiyor şu ara hepimiz böyleyiz kemikler doğuma hazırlanıyor
Valla pazar günü zar zor bir temizlik yapmıştım karı koca eşimi arayıp gelelimmi demişler o da disardaydi gelmeyin diyememis beni aradı şaka mı yapıyon ben çok yorgunum daha karnımı doyuramadim onlara hic bişey yapamam dedim, tamam ben halledicem dedi gelirken yemek yaptırıp da geldiler ve o gün temizlikten sonra yatıp dinlenemedim ya akşamina felçli gibiydim insanlar çok anlayışsız hadi kocası anlamaz da karısı da demiyor kızın son haftalari ne işimiz var diye 3 4 kez misafirliğe geldiler daha bizi cagiracaklar
Cocuk kakasini yapamiyormus gaz cikartamiyormus surekli kipkirmizi oluyormusBagirsaklarinin hazir olmadigini nasil anlamislar?
Erken dogum riskim oldugu icin bu ara cok fazla makale okuyorum, okudukca da endiselerim azaldi acikcasi benim. Bebeklerde gecikmis kaka diye bir durum gorulebiliyormus ve normalmis. 10 gune kadar kaka yapmayip sonra gayet normal yapabiliyorlarmis. Gaz olayi da bagirsaklar dogduktan 3 ay sonrasina kadar gelistigi icin beklenen bi durummus. Yani bikac gun erken dogmakla butun bunlar olmuyor, icimizi ferah tutalimCocuk kakasini yapamiyormus gaz cikartamiyormus surekli kipkirmizi oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?