- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Bende oraya geçmek istiyorum ama son dk kabul ederlermi bilemiyorumÇınarlı benimki ilk dogumu da orada yapmıştım.
Egopolu de iyi diyorlar benim ki nin içinde 10lu fotoğraf çekimi var 5 i dogumhanede olucakmis, doğum sonrası bebek ve anne muayeneleri ve 1 gece yatıs oda süsleme için ayrı ücret isteniyor ama benim burda akrabam olmadığı için zaten düşünmüyordumBen de Egepol e gidiyorum.Doktorum dışardan gelecek.Her şey dahil 6bin lira
Nst ye bakıldı mi o nasıl çıktı pekiBende bugün ağrılar kötüleşince kasılma başlayınca doktora gittim. Alttan muayene etti açılma yok bebek doğum kanalına girmemiş dedi, rahim ağzı uzunluğu da normal dedi. Ağrı kesici serum taktı ama pek kesmedi ağrımı. Alttan muayene ederken çok fena oldum hamilelikten önce hiç sıkıntı etmezdim acımazdı bu sefer acıdı noldu anlamadım
Nst de bakıldı onda da bir şey çıkmadıNst ye bakıldı mi o nasıl çıktı peki
Yok canım yardım nerede kız ben servis yapacağım zaman keyif yapmaya kaciyo işim bittikten sonra ay yardım ediyim götürülecek bişey varmı diyo, öyle yakın dostlarım olsa zaten cekinmem kapım hep açık ama onlar memlekette kaldılar hatta annem gelemiycek gibi arkadaşım gelmeyi düşünüyor yardıma Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsinBana da ay bahceden seni gorup gidelim dediler siz buraya kadar geleceksiniz bahceden gorup gonderecem ben de.geri bi arkadasim var Allah ondan bin razi olsun bana yardim etti herseyi hallettik Allah var onlarda caylarini falan aldilar
Allah Allah bu nst sancı yi değilde başka bişey mi ölçüyor acaba , geçende benimde biraz ağrım vardı yansımadı nst yeNst de bakıldı onda da bir şey çıkmadı
Gülmüş bu kadınlar bana yaBenim annemde hepimizi 10 aylik dogurmus muhtemelen gec dollenmedir eskiden sanci bekleniyormusya
Oyle olan bi arkadasim var ay sen kalkma diyo bi formaliteden ama bu gelenler kendiler aldilar ettiler hepYok canım yardım nerede kız ben servis yapacağım zaman keyif yapmaya kaciyo işim bittikten sonra ay yardım ediyim götürülecek bişey varmı diyo, öyle yakın dostlarım olsa zaten cekinmem kapım hep açık ama onlar memlekette kaldılar hatta annem gelemiycek gibi arkadaşım gelmeyi düşünüyor yardıma Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin
Bence ederler.Bende oraya geçmek istiyorum ama son dk kabul ederlermi bilemiyorum
Arada çark indirimi oluyor takip ederseniz uygulamayı. Dün bana 100 liraya 30 lira indirim çıkmıştı ama harcayamadim. Size atarim çıkarsa öyle bişey.Dün indirim vardı 47 TL di bende beklettim bedenine karar veremeyince meğerse saatlikmiş bugün indirimi kaldırmışlar 60 bayıldım neyse sağlık olsun
Ben de çok tedirgin oldum bugün alttan muayene yapıldı ilk kez bu hamileliğimde. Ebeydi bakan ama ay gözünü de dikti bakmadan bari yapsaydıBende bugün ağrılar kötüleşince kasılma başlayınca doktora gittim. Alttan muayene etti açılma yok bebek doğum kanalına girmemiş dedi, rahim ağzı uzunluğu da normal dedi. Ağrı kesici serum taktı ama pek kesmedi ağrımı. Alttan muayene ederken çok fena oldum hamilelikten önce hiç sıkıntı etmezdim acımazdı bu sefer acıdı noldu anlamadım
İşte dün çarktan 100 tl ye 20 tl cıkmıştı aslında kodu kopyaladım bir yere kaydetmemişimArada çark indirimi oluyor takip ederseniz uygulamayı. Dün bana 100 liraya 30 lira indirim çıkmıştı ama harcayamadim. Size atarim çıkarsa öyle bişey.
Yine kaybettin20sine sezaryen günü olan 2 hafta benden geride olan kuzenimin karısı doğurmuş.
Tüh bilsem verirdim benimkini. Son 2 defadır 30 lira çıkıyor ama sürekli de bisey mi alayımİşte dün çarktan 100 tl ye 20 tl cıkmıştı aslında kodu kopyaladım bir yere kaydetmemişim
sonra unuttum başka bişeylere bakıyodum tekrar başka kopyalama işlemi yapınca kodun kopyası gittibekledim bekledim bidaha çarkta çıkmadı amaaan dedim en son bugün onu beklerken korsenin indirimi bitecek diye alışverişi tamamladım
Ben bu 22yi duvara çentik atacam galiba.Ayın 2sine 23 gün kalmış
Bugünü saymasak 22
Ağlayabilirim sanırım yaklaştıkça
Benim her gidişimde ultrason kagidinda geriye gidiyor doğum tarihi. Gecen cumartesi 3 ocak yazıyordu, bugün 31 Aralık. Size yetişecegim az kaldıAyın 2sine 23 gün kalmış
Bugünü saymasak 22
Ağlayabilirim sanırım yaklaştıkça
Ay senin de 22ymişBen bu 22yi duvara çentik atacam galiba.
31 aralığı tutturursan merve ödül verecek ha gayretBenim her gidişimde ultrason kagidinda geriye gidiyor doğum tarihi. Gecen cumartesi 3 ocak yazıyordu, bugün 31 Aralık. Size yetişecegim az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?