2021 Aralık Anneleri

Ben de Egepol e gidiyorum.Doktorum dışardan gelecek.Her şey dahil 6bin lira
Egopolu de iyi diyorlar benim ki nin içinde 10lu fotoğraf çekimi var 5 i dogumhanede olucakmis, doğum sonrası bebek ve anne muayeneleri ve 1 gece yatıs oda süsleme için ayrı ücret isteniyor ama benim burda akrabam olmadığı için zaten düşünmüyordum

Nst ye bakıldı mi o nasıl çıktı peki

Bana da ay bahceden seni gorup gidelim dediler siz buraya kadar geleceksiniz bahceden gorup gonderecem ben de.geri bi arkadasim var Allah ondan bin razi olsun bana yardim etti herseyi hallettik Allah var onlarda caylarini falan aldilar
Yok canım yardım nerede kız ben servis yapacağım zaman keyif yapmaya kaciyo işim bittikten sonra ay yardım ediyim götürülecek bişey varmı diyo, öyle yakın dostlarım olsa zaten cekinmem kapım hep açık ama onlar memlekette kaldılar hatta annem gelemiycek gibi arkadaşım gelmeyi düşünüyor yardıma Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin

Oyle olan bi arkadasim var ay sen kalkma diyo bi formaliteden ama bu gelenler kendiler aldilar ettiler hep

Dün indirim vardı 47 TL di bende beklettim bedenine karar veremeyince meğerse saatlikmiş bugün indirimi kaldırmışlar 60 bayıldım neyse sağlık olsun
Arada çark indirimi oluyor takip ederseniz uygulamayı. Dün bana 100 liraya 30 lira indirim çıkmıştı ama harcayamadim. Size atarim çıkarsa öyle bişey.

Ben de çok tedirgin oldum bugün alttan muayene yapıldı ilk kez bu hamileliğimde. Ebeydi bakan ama ay gözünü de dikti bakmadan bari yapsaydı

Arada çark indirimi oluyor takip ederseniz uygulamayı. Dün bana 100 liraya 30 lira indirim çıkmıştı ama harcayamadim. Size atarim çıkarsa öyle bişey.
İşte dün çarktan 100 tl ye 20 tl cıkmıştı aslında kodu kopyaladım bir yere kaydetmemişim
sonra unuttum başka bişeylere bakıyodum tekrar başka kopyalama işlemi yapınca kodun kopyası gitti bekledim bekledim bidaha çarkta çıkmadı amaaan dedim en son bugün onu beklerken korsenin indirimi bitecek diye alışverişi tamamladım

Tüh bilsem verirdim benimkini. Son 2 defadır 30 lira çıkıyor ama sürekli de bisey mi alayım Geçen kızlara bikac bisey aldım yine çıkmıştı. Suresi gece bitiyor bide oydu buydu derken zamanı geçiyor.

Ayın 2sine 23 gün kalmış
Bugünü saymasak 22
Ağlayabilirim sanırım yaklaştıkça
Benim her gidişimde ultrason kagidinda geriye gidiyor doğum tarihi. Gecen cumartesi 3 ocak yazıyordu, bugün 31 Aralık. Size yetişecegim az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…