2sinde kaç artı kaç oluyon?Ay senin de 22ymiş
Ben kendime de ayın 2sini seçmiştim ya
Kendime sayaç yaptım telefona ordan takip ediyordum
Nehse beraber ağlarız
Valla ben de anlamadım. Nst bağlıyken kasılma diye hissettiğim hep öyle bildiğim şeyi yaşadım 25i gördü, sonra bir şey hissetmezken 40a çıktı hiç anlamadımAllah Allah bu nst sancı yi değilde başka bişey mi ölçüyor acaba , geçende benimde biraz ağrım vardı yansımadı nst ye
Bari 3ü olsun da tam 39. Haftadayım diyebil.38+0
Bence ideal
Sence?
03.12 hiç sembolik değil yaBari 3ü olsun da tam 39. Haftadayım diyebil.
O zamana kadar tutarım inşallah odulden de geçtim31 aralığı tutturursan merve ödül verecek ha gayret
En en son 31 aralık tarihi ya kesin olır dedimO zamana kadar tutarım inşallah odulden de geçtimAma sona ben kalırım olağanüstü bir durum olmazsa. Sona kalana verecekti 31 Aralık nerden çıktı
Neyse en azından ocak grubuna gecmeme gerek kalmadı. Bana ebe normal doğum yapamazsın sen dedi. Neden demedim saf gibi, zaten sezeryan olacağım dedimEn en son 31 aralık tarihi ya kesin olır dedim
Elini soktuysa çatıya bakmıştır yaNeyse en azından ocak grubuna gecmeme gerek kalmadı. Bana ebe normal doğum yapamazsın sen dedi. Neden demedim saf gibi, zaten sezeryan olacağım dedimÇatıya da mı baktı ki parmağı sokmusken
Acilma var mı diye bakacağım demişti bakmadan önce. Nişan değil dedi. Ay iyi mideleri kaldırıyor incik cincik hem soruyor hem bakıyorlar. Çamaşırına bakayim nasıl lekelenme dedi de ben lavaboya gittikçe oluyor dedim. Suyu gelmiş demişler bide. Bakmasın diye uğraştım ama elim hafif falan fişman diye yatırdı beniElini soktuysa çatıya bakmıştır ya
Baika neye bakacak elle
Ben bi kere alttan muayene oldum 28. HaftadaAcilma var mı diye bakacağım demişti bakmadan önce. Nişan değil dedi. Ay iyi mideleri kaldırıyor incik cincik hem soruyor hem bakıyorlar. Çamaşırına bakayim nasıl lekelenme dedi de ben lavaboya gittikçe oluyor dedim. Suyu gelmiş demişler bide. Bakmasın diye uğraştım ama elim hafif falan fişman diye yatırdı beniÇatıysa eğer cidden ağrısı falan yok. Daha önce iki kızımda da yapılmadı cati muayenesi bana.
hayır o değil@Bitter cikilata @eymentaa ve diğer tecrübeli anneler bir sorum olacak
Sabah 6 gibi sancıyla uyandım, adet dönemi krampı gibi, saydım bir dakika civarı sürdü geçti. Birkaç dakika geçti onun kadar şiddetli olmayan kısa 5 10 saniyelik üç sancı girdi. Biraz daha geçince bu sefer yaklaşık 30 saniye orta şiddetli sancı girdi. Daha sonra hiç olmadı. Acaba doğum sancısı mı oluyor bu?
Benim de ilk girdiğim de iyi olduğum halde 50 leri görmüştü bir kaç kez ikincide sancım olduğu halde çok iyi çıkmıştıValla ben de anlamadım. Nst bağlıyken kasılma diye hissettiğim hep öyle bildiğim şeyi yaşadım 25i gördü, sonra bir şey hissetmezken 40a çıktı hiç anlamadım
o alet enfeksiyon varmi diye vajinal muaneymiş ☺ çati kontrolunde parmagini vajina duvarlarına bastıriyor. acıma yok inan banaBen bi kere alttan muayene oldum 28. Haftada
Doktorum elle bakmadı
Her zamanki aletle bakmıştı
Çatı bakmaz diye umuyorum
Sezaryen olduğu kesin sonuçta
İstemiyorum çatı matı kontrolü
Rahim bi şeyi kısaldı mı diye bakmıştı sanırım o aletle ve de açılma var mo diyeo alet enfeksiyon varmi diye vajinal muaneymiş ☺ çati kontrolunde parmagini vajina duvarlarına bastıriyor. acıma yok inan bana
benim nst hic sancim cikmadi 0 sanciydi. ama sancim vardi :/ kac defa hastaneye gittim sancim var diye o gun sonra eve geri yolladilar 4 cm acikligim vardi eve geldim suyum geldi geri gittim.hastaneye gene sancin yok dedilerBenim de ilk girdiğim de iyi olduğum halde 50 leri görmüştü bir kaç kez ikincide sancım olduğu halde çok iyi çıkmıştı
Aynen bende aynı durumdayım, hatta geçen gün dr 37'de alalım dedim 8aydir kusmaktan gına geldi artikbende doktor bugün alayım gel dese hemen kes beni kes beni modundayim o kadar yoruldum hamilelikte 35+6 dayım bir hafta daha dayansam yeter
Senin haftan küçük biraz daha beklesin bebis
Demek bizim kasılma sandığımız değil öff kafam karışıyor böyle olunca daBenim de ilk girdiğim de iyi olduğum halde 50 leri görmüştü bir kaç kez ikincide sancım olduğu halde çok iyi çıkmıştı
Kac haftalik dogdu ki cnm20sine sezaryen günü olan 2 hafta benden geride olan kuzenimin karısı doğurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?