2021 Aralık Anneleri

Allah Allah bu nst sancı yi değilde başka bişey mi ölçüyor acaba , geçende benimde biraz ağrım vardı yansımadı nst ye
Valla ben de anlamadım. Nst bağlıyken kasılma diye hissettiğim hep öyle bildiğim şeyi yaşadım 25i gördü, sonra bir şey hissetmezken 40a çıktı hiç anlamadım

Neyse en azından ocak grubuna gecmeme gerek kalmadı. Bana ebe normal doğum yapamazsın sen dedi. Neden demedim saf gibi, zaten sezeryan olacağım dedim Çatıya da mı baktı ki parmağı sokmusken
Elini soktuysa çatıya bakmıştır ya
Baika neye bakacak elle

Elini soktuysa çatıya bakmıştır ya
Baika neye bakacak elle
Acilma var mı diye bakacağım demişti bakmadan önce. Nişan değil dedi. Ay iyi mideleri kaldırıyor incik cincik hem soruyor hem bakıyorlar. Çamaşırına bakayim nasıl lekelenme dedi de ben lavaboya gittikçe oluyor dedim. Suyu gelmiş demişler bide. Bakmasın diye uğraştım ama elim hafif falan fişman diye yatırdı beni Çatıysa eğer cidden ağrısı falan yok. Daha önce iki kızımda da yapılmadı cati muayenesi bana.

Ben bi kere alttan muayene oldum 28. Haftada
Doktorum elle bakmadı
Her zamanki aletle bakmıştı
Çatı bakmaz diye umuyorum
Sezaryen olduğu kesin sonuçta

İstemiyorum çatı matı kontrolü

hayır o değil yasadım o dogum sancısını. sancı geldiğinde istemsizce ıkınma isteği geliyordu benim

Valla ben de anlamadım. Nst bağlıyken kasılma diye hissettiğim hep öyle bildiğim şeyi yaşadım 25i gördü, sonra bir şey hissetmezken 40a çıktı hiç anlamadım
Benim de ilk girdiğim de iyi olduğum halde 50 leri görmüştü bir kaç kez ikincide sancım olduğu halde çok iyi çıkmıştı

Ben bi kere alttan muayene oldum 28. Haftada
Doktorum elle bakmadı
Her zamanki aletle bakmıştı
Çatı bakmaz diye umuyorum
Sezaryen olduğu kesin sonuçta

İstemiyorum çatı matı kontrolü
o alet enfeksiyon varmi diye vajinal muaneymiş ☺ çati kontrolunde parmagini vajina duvarlarına bastıriyor. acıma yok inan bana

o alet enfeksiyon varmi diye vajinal muaneymiş ☺ çati kontrolunde parmagini vajina duvarlarına bastıriyor. acıma yok inan bana
Rahim bi şeyi kısaldı mı diye bakmıştı sanırım o aletle ve de açılma var mo diye
Çocuk çok aşağıda olduğu için karnımdan görememişti

Enfeksiyonla alakalı bi durumum yoktu o zaman
Ama belki hazır sokmuşken ona da bakmıştır
Onu bilemem

Benim de ilk girdiğim de iyi olduğum halde 50 leri görmüştü bir kaç kez ikincide sancım olduğu halde çok iyi çıkmıştı
benim nst hic sancim cikmadi 0 sanciydi. ama sancim vardi :/ kac defa hastaneye gittim sancim var diye o gun sonra eve geri yolladilar 4 cm acikligim vardi eve geldim suyum geldi geri gittim.hastaneye gene sancin yok dediler

bende doktor bugün alayım gel dese hemen kes beni kes beni modundayim o kadar yoruldum hamilelikte 35+6 dayım bir hafta daha dayansam yeter
Senin haftan küçük biraz daha beklesin bebis
Aynen bende aynı durumdayım, hatta geçen gün dr 37'de alalım dedim 8aydir kusmaktan gına geldi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…