- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
E tutamadım işte
Hmm bi gitsen mi o zmn bilemedim ki dr sor istersenE tutamadım işte
İç çamaşırımı geçtim pijamam ıslandı epey
Ben de şaşırdım nasıl geldi o kadar diye
Tam adamına söyledinYa eşime anlattım şimdi su mudur acaba diye
Diyor ki su nerden gelecrek
Göbeğimden fırlamayacak dedim
Tamam işte ondan utanıyorumHmm bi gitsen mi o zmn bilemedim ki dr sor istersen
Oğlumda Bnde bi kere öyle gitmiştim dr yok bişi altına kaçırmışsın demişti rezil oldum geldim
Evdeki cehalet seviyesi arşa dayandı resmenTam adamına söyledinağzımdan çıkıcak de
Aman onlar her gün neler görüyordur , kafana takılacağına bence de doktora git ne olur ne olmazTamam işte ondan utanıyorum
Nasıl kadınsın sen altına mı yaptın suyun mu geldi nasıl anlamazeın diyecek diye
Evdeki cehalet seviyesi arşa dayandı resmen
Dur bekleyeyim yaAman onlar her gün neler görüyordur , kafana takılacağına bence de doktora git ne olur ne olmaz
Suyu tutamazsin ki. Akmaya devam eder öhö dedim oda aktı. Sonra durdu. Su olsa önünü alamazdımNasıl anladın su olup olmadığını
Direkt kokuyor mu idrar?
Biraz bekleyeyim belki sonra kokar
Bi şey kokmuyordu sanki
Ay o her ne kağıdıysa kesin burra yoktur
Bi yerden getireceklerdir
Ben her türlü doğururum o kağıda ulaşana kadar
Neyse suysa devamında sancım filan olması lazım herhalde
Bekleyeyim bari
Böyle gidecekse ben kullanayım bari
Evin olur olmqz yerlerine yapacağım gibi duruyor
Bi de çocuk altta da değil ha
Yok hiçbiri tanımlayıcı değilSuyu tutamazsin ki. Akmaya devam eder öhö dedim oda aktı. Sonra durdu. Su olsa önünü alamazdım
Beni hastaneden aradılar yarın dı randevum bugün gel dediler gidim tosbikim nasıp olmuş senin içinde sorayım olursa nasıl anlıcam suyum diyeTamam işte ondan utanıyorum
Nasıl kadınsın sen altına mı yaptın suyun mu geldi nasıl anlamazeın diyecek diye
Evdeki cehalet seviyesi arşa dayandı resmen
Ebet sor lütfenBeni hastaneden aradılar yarın dı randevum bugün gel dediler gidim tosbikim nasıp olmuş senin içinde sorayım olursa nasıl anlıcam suyum diye
Senin ne sık randevun geliyor yaBeni hastaneden aradılar yarın dı randevum bugün gel dediler gidim tosbikim nasıp olmuş senin içinde sorayım olursa nasıl anlıcam suyum diye
Ne kuzeni direk kendim için bizzatEbet sor lütfen
Kuzenim için soruyorum dersin
Pazartesiydi perşembeye aldımSenin ne sık randevun geliyor ya
Aa pardon senin doğumuna çok az kaldı
O zaman bi kadın altına yapmış anlamamış gibi detaylar verme bariNe kuzeni direk kendim için bizzat
Sen bn ne farkeder
Kocamı aradım dr gitçem bana diyo ki bn de 15 gün fazla uzaklara gitmim o da doğurcak benimle arabayla dikkatli git açık otoparka bırak dedim ordan yürüme var olsun ferah yer diyo
Her hafta mı gidiyorsun artıkPazartesiydi perşembeye aldım
Haftaya tatil okul haftaya da oğlanla giderim kontrole
3 hafta oldukaldı 20 gün ne diyon
Gülmekten karnıma ağrılar girdi, Allah da seni güldürsün e miAy çok utanarak bi şey yazacağım
Biraz önce karnım ağrıyordu
Gaz çıkarmaya çalışırken bayağı altıma yaptım sanırım
Suyum gelmiş olamaz di mi
Hiç beklemiyordum çünkü
İnşallah altıma yapmışımdır
Altıma yapmak için de dua edeceğim aklıma gelmezdi
Çok utandım
Iyi ki kocam evde yok
Aynen bende kızımla kiyaslayinca bu hamilelik çok zorladı beni diye düşünüyorumGünaydın kızlar. Kasilmalardan bahsedilmiş. Bende gece uyuyamadım sürekli uzun süreli toplandı bebem. Heralde yalancı sancilar bunlar. Allahım hep kızımla kiyasliyorum ama bu bebe farklı mafetti beni. Neyse artık doğumlar olabilir içimizi ferah tutalım kızlar şükür bu günlere geldik. Bugun de nst var hayırlısıylagününüz güzel gecsin
Su degildir yaBayağı yapmışım
Öyle damla mamla değil
Ben de şaşırdım zaten nasıl anlamadım diye
Mantıken bi iki damla olunca anlamam lazım sonuçta
Nasıl anlayacağım su mu değil mi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?