2021 Aralık Anneleri

Ara sıra bu topiğe bakıyorum, şimdi endişeni de görünce yazmak istedim. Tabii her bebek her doğum kendine özgüdür haftasında doğar küveze girer bazıları, bazıları da erken doğar girmez. Allah bilir olacağına varır yakın zamanda ablam doğum yaptı 35+6 küveze girmedi mesela. Bu örneği vermek istedim Bu saatten sonra doğsa da Allahın izni ile ters birsey olmaz gönlünü ferahlat doğum sancısı bambaşka bir olay gelse yerinde duramazsın ayrıca doğuracaksan bile güç kuvvet enerji lazım dinlenmelisin

Sizi suçlayan kim? Erken doğum riski olan kişileri de düşünerek dikkatli bir şekilde cevap verdiğimi düşünüyorum. Üslubunuzu düzeltin

Aynı canım eşim benden yorgun benden uykusuz benden daha hamile bende diyorum benimki şu kadarlık senin bebek ne kadarlık

Teşekkür ederim inşallah sağsalim kucağıma alırm , alırız hepimiz

Günaydın kızlar. Kasilmalardan bahsedilmiş. Bende gece uyuyamadım sürekli uzun süreli toplandı bebem. Heralde yalancı sancilar bunlar. Allahım hep kızımla kiyasliyorum ama bu bebe farklı mafetti beni. Neyse artık doğumlar olabilir içimizi ferah tutalım kızlar şükür bu günlere geldik. Bugun de nst var hayırlısıyla gününüz güzel gecsin

Artık normal ya doğum yaklaştıkça vücut kendini iyice hazırlıyor. Benim de özellikle akşamları sık oluyor yani inşallah normaldir
Doktorum 1 saat boyunca 5 dkda bir 10dkda bir kasılman sürekli devam etmediği sürece endişe edecek bir durum yok dedi

Benm saat 00.00 dan 3 e kadar 10 dk 1 oldu ama ağrım olmadığı için dra yazmadım inşallah bi sorun çıkmaz

Bnmde kasılma değilde vajinaya olan baskı öldürcek korkuyorum fırt diye çıkıcak adım atamıyorum

Bizimkine de suram agriyor desem.. Ee normal askim artik iyice agirlastin diyor.. Aslinda soyledigi dogru ama ben ayri ilgi bekliyorum

Sizi suçlayan kim? Erken doğum riski olan kişileri de düşünerek dikkatli bir şekilde cevap verdiğimi düşünüyorum. Üslubunuzu düzeltin
Biraaaak hic cevap verme, benim de yazdigim gayet normal biseydi kafasina gore anlamis arkadas. Heralde zor gunler geciriyor ve hormonlAri vucudunu istila etmis ya da kendine aksiyon ariyor bosver

Biraaaak hic cevap verme, benim de yazdigim gayet normal biseydi kafasina gore anlamis arkadas. Heralde zor gunler geciriyor ve hormonlAri vucudunu istila etmis ya da kendine aksiyon ariyor bosver
Ya allah askina ben size ne dedim bu sekilde davranacaginiz bunu yazacaginiz durumu yazdim nolmus dediniz acikladim bu ondan degil dediniz ben bilemem neyden oldugunu bu sekilde anlatti 1 aydir bunu yasiyormus dedim allah askina ne dedim ben size ki bana bu sekilde davraniyorsunuz vucudumu istila eden bisey yok zor gunlerde gecirmiyorum nasil benim hakkimda bu sekilde konusabiliyorsunuz siz biseyleri yazip gecebilrisiniz ama ben insanlarin fikirlerine onem veririm suan yaptiginiz sey hic hos degil biliyormusunuz insana kendini nasil hissettiriyorsunuz ya bisey soyledim soyledigime pisman ettiniz cok sukur ki ben bilemem boyleymis diyede anlattim ama bu kadari fazla ne demek ya hormondan vucudum istila olmus insani kiriyorsunuz....

oy cok pardon kimle karistirdim ben neyse bebek nasil cikti mi kuvozden
Olur öyle ya çok şükür durumu iyi. Daha emme için kasları gelişmediği için tutuyorlar. Emmeyi öğrenince verecekler bize. Bu hafta denemelere başlayacağız haftaya çıkartabiliriz dediler sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

Insallah bir an once saglikla kavusursunuz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…