- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ara sıra bu topiğe bakıyorum, şimdi endişeni de görünce yazmak istedim. Tabii her bebek her doğum kendine özgüdür haftasında doğar küveze girer bazıları, bazıları da erken doğar girmez. Allah bilir olacağına varır yakın zamanda ablam doğum yaptı 35+6 küveze girmedi mesela. Bu örneği vermek istedimDaha 36+3 olduk bugun . Ya gün içinde de saatte 1 fln toplanıyor zaten mesela bugun 9 da kalktım 3 e kadar 12 defa kasılmam olmuş . Ama 12 den beri hep 10 dk arayla toplandı bıraktı o korktu beni hiç böyle olmamıştım
Sizi suçlayan kim? Erken doğum riski olan kişileri de düşünerek dikkatli bir şekilde cevap verdiğimi düşünüyorum. Üslubunuzu düzeltinYa ben siz 35te dogurmak istiyorsunuz mu dedim allah askina...arkadasim dedim istemis erken olsun cabalamista bunun icin biseylerde yapmis pisman olmus...nerden dedim keske demeseydim...burda kim saka yaziyor kim ne yaziyor gorebiliyorum...arkadasim gayet ciddiye almis meseleyi yapmis basina geleni soyledim soylemez olaydim ya
Aynı canım eşim benden yorgun benden uykusuz benden daha hamile bende diyorum benimki şu kadarlık senin bebek ne kadarlıkKızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.
Ara sıra bu topiğe bakıyorum, şimdi endişeni de görünce yazmak istedim. Tabii her bebek her doğum kendine özgüdür haftasında doğar küveze girer bazıları, bazıları da erken doğar girmez. Allah bilir olacağına varır yakın zamanda ablam doğum yaptı 35+6 küveze girmedi mesela. Bu örneği vermek istedimBu saatten sonra doğsa da Allahın izni ile ters birsey olmaz gönlünü ferahlat doğum sancısı bambaşka bir olay gelse yerinde duramazsın ayrıca doğuracaksan bile güç kuvvet enerji lazım dinlenmelisin
Artık normal ya doğum yaklaştıkça vücut kendini iyice hazırlıyor. Benim de özellikle akşamları sık oluyor yani inşallah normaldirGünaydın kızlar. Kasilmalardan bahsedilmiş. Bende gece uyuyamadım sürekli uzun süreli toplandı bebem. Heralde yalancı sancilar bunlar. Allahım hep kızımla kiyasliyorum ama bu bebe farklı mafetti beni. Neyse artık doğumlar olabilir içimizi ferah tutalım kızlar şükür bu günlere geldik. Bugun de nst var hayırlısıylagününüz güzel gecsin
Benm saat 00.00 dan 3 e kadar 10 dk 1 olduArtık normal ya doğum yaklaştıkça vücut kendini iyice hazırlıyor. Benim de özellikle akşamları sık oluyor yani inşallah normaldir
Doktorum 1 saat boyunca 5 dkda bir 10dkda bir kasılman sürekli devam etmediği sürece endişe edecek bir durum yok dedi
Bnmde kasılma değilde vajinaya olan baskı öldürcek korkuyorum fırt diye çıkıcak adım atamıyorumArtık normal ya doğum yaklaştıkça vücut kendini iyice hazırlıyor. Benim de özellikle akşamları sık oluyor yani inşallah normaldir
Doktorum 1 saat boyunca 5 dkda bir 10dkda bir kasılman sürekli devam etmediği sürece endişe edecek bir durum yok dedi
Mesela neyi duzelteyim uslubumdan gercekten hangi kelimeyi duzelteyim neyi yanlis yazmisim ben??????Sizi suçlayan kim? Erken doğum riski olan kişileri de düşünerek dikkatli bir şekilde cevap verdiğimi düşünüyorum. Üslubunuzu düzeltin
Bizimkine de suram agriyor desem.. Ee normal askim artik iyice agirlastin diyor.. Aslinda soyledigi dogru ama ben ayri ilgi bekliyorumKızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.
Aaa o bende de var. Bildigin kukumun dudağı agriyor baskidanBnmde kasılma değilde vajinaya olan baskı öldürcek korkuyorum fırt diye çıkıcak adım atamıyorum
Biraaaak hic cevap verme, benim de yazdigim gayet normal biseydi kafasina gore anlamis arkadas. Heralde zor gunler geciriyor ve hormonlAri vucudunu istila etmis ya da kendine aksiyon ariyor bosverSizi suçlayan kim? Erken doğum riski olan kişileri de düşünerek dikkatli bir şekilde cevap verdiğimi düşünüyorum. Üslubunuzu düzeltin
Sorma gerçekten doğursalar bari kardeş olurduAynı canım eşim benden yorgun benden uykusuz benden daha hamile bende diyorum benimki şu kadarlık senin bebek ne kadarlık
Batıyo galiba ne deselerBizimkine de suram agriyor desem.. Ee normal askim artik iyice agirlastin diyor.. Aslinda soyledigi dogru ama ben ayri ilgi bekliyorum
Ya allah askina ben size ne dedim bu sekilde davranacaginiz bunu yazacaginiz durumu yazdim nolmus dediniz acikladim bu ondan degil dediniz ben bilemem neyden oldugunu bu sekilde anlatti 1 aydir bunu yasiyormus dedim allah askina ne dedim ben size ki bana bu sekilde davraniyorsunuz vucudumu istila eden bisey yok zor gunlerde gecirmiyorum nasil benim hakkimda bu sekilde konusabiliyorsunuz siz biseyleri yazip gecebilrisiniz ama ben insanlarin fikirlerine onem veririm suan yaptiginiz sey hic hos degil biliyormusunuz insana kendini nasil hissettiriyorsunuz ya bisey soyledim soyledigime pisman ettiniz cok sukur ki ben bilemem boyleymis diyede anlattim ama bu kadari fazla ne demek ya hormondan vucudum istila olmus insani kiriyorsunuz....Biraaaak hic cevap verme, benim de yazdigim gayet normal biseydi kafasina gore anlamis arkadas. Heralde zor gunler geciriyor ve hormonlAri vucudunu istila etmis ya da kendine aksiyon ariyor bosver
Olur öyle yaoy cok pardon kimle karistirdim benneyse bebek nasil cikti mi kuvozden
Insallah bir an once saglikla kavusursunuz canimOlur öyle yaçok şükür durumu iyi. Daha emme için kasları gelişmediği için tutuyorlar. Emmeyi öğrenince verecekler bize. Bu hafta denemelere başlayacağız haftaya çıkartabiliriz dediler sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Ya uyudu ya dogurdu
Yok yok doğurmadm ama gece geç yaptığımdan randevuma da geç kaldım yoldayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?