Bu erkekler bazen çok saftirik oluyorlar yaYa eşime anlattım şimdi su mudur acaba diye
Diyor ki su nerden gelecrek
Göbeğimden fırlamayacak dedim
Biz çok rezil durumdaymışız yaBu erkekler bazen çok saftirik oluyorlar ya
Yok yok ona sen herkesten iyi bakarsin emin olBiz çok rezil durumdaymışız ya
Biri altına yaptı mı anlayamıyor
Diğeri su nerden gelecek fikri yok
İnşallah çocuğu doğunca bakabiliriz
Şifa olsun artıkBaktı dr genel olarak iyi dedi ama ben evde strese giryrum sanrım aşırı aşırı kasılma yaşıyorum dr a dedim beni yatırın diye bi eşime baktıadamı batırcan mı dedi özel sigorta dedim tamam o zman dedi yattım bende burda güvende hissedyrum kendimi kasılma daha az oluyo
Alıştı bünye arıyo artıkNoldu beybi ne dedi niye yattın ?
Bu ara youtubeda yenidoğan günlük rutinini çeken kadınların videolarını izliyorumYok yok ona sen herkesten iyi bakarsin emin ol
Herkes evde güvende hisseder beaBaktı dr genel olarak iyi dedi ama ben evde strese giryrum sanrım aşırı aşırı kasılma yaşıyorum dr a dedim beni yatırın diye bi eşime baktıadamı batırcan mı dedi özel sigorta dedim tamam o zman dedi yattım bende burda güvende hissedyrum kendimi kasılma daha az oluyo
İzleme zamanla herşeyi çok iyi kavrıcaksın bilmemek bazen daha iyiBu ara youtubeda yenidoğan günlük rutinini çeken kadınların videolarını izliyorum
Az çok fikrim olsun diye
Doğum izlemiyorum ki amaİzleme zamanla herşeyi çok iyi kavrıcaksın bilmemek bazen daha iyi
Dr bile eşini düşünmüşBaktı dr genel olarak iyi dedi ama ben evde strese giryrum sanrım aşırı aşırı kasılma yaşıyorum dr a dedim beni yatırın diye bi eşime baktıadamı batırcan mı dedi özel sigorta dedim tamam o zman dedi yattım bende burda güvende hissedyrum kendimi kasılma daha az oluyo
Ayyy eskiden YouTube mu vardıDoğum izlemiyorum ki ama
Bakıyorum kaç saatte bi uyanıyorlar uyanınca napıyolar sonra yine ne zaman uyutuyorlar filan diye
Sonra şeye dönmesin e bu hep uyanacak mı diye şok olursam ya
Benim gorumcem beceriksizin tekidir. Hatta bi keresinde oglumun bezini baglamak istedi ters baglamis cirt cirtlar arkadaydiBu ara youtubeda yenidoğan günlük rutinini çeken kadınların videolarını izliyorum
Az çok fikrim olsun diye
Farklı farklı izliyorum o yüzdenAyyy eskiden YouTube mu vardıyaşarak öğren sonra senin beben onların ki gibi değil di diyip ağlama
Öyleleri daha iyi bakıyor zatenBenim gorumcem beceriksizin tekidir. Hatta bi keresinde oglumun bezini baglamak istedi ters baglamis cirt cirtlar arkadaydio zamanlar nisanliydi.
Ama cocugu olunca 3 yasina kadar tek basina baktı
Gül taksaydıb yakana nasıl tanıyacak seni
Öyleleri daha iyi bakıyor zaten
Gül taksaydıb yakana nasıl tanıyacak seni
Karnı en aşağıda olan sen misin
Ne her haftası 3 hafta bi daha bu ay olduk hep aylıktıYa siz her hafta mı gidiyorsunuz kontroleben niye 2 haftada 1 gidiyorum
Aralık yazan bi broş, sembol bi şey takar insanGül takım mı dicektim unuttum havalımızda karşılarken tabela tutuyorlar ya öyle mi yapsam kk Aralık anasıyım ordan tanır
Sen yine 2 ben hep 3 haftada bi gidiyorımYa siz her hafta mı gidiyorsunuz kontroleben niye 2 haftada 1 gidiyorum
Merve gecen hafta gitti bide bugun gidiyormusNe her haftası 3 hafta bi daha bu ay olduk hep aylıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?