2021 Aralık Anneleri

Kızlar deli gibi her zerrem kaşınıyor. Banyolardan sonra yaglaniyorum da. Karaciğer enzimlerime de baktirmistim normal. Catliyormuyum acaba

Kızlar deli gibi her zerrem kaşınıyor. Banyolardan sonra yaglaniyorum da. Karaciğer enzimlerime de baktirmistim normal. Catliyormuyum acaba
Hamilelikte oluyormuş geçen bir tandigim söyledi doğuma bile kasinarak girmiş yine de doktorunuzla görüşmelere fayda var canım çok geçmiş olsun

Boyle adet sancisinin 5 kati gibi bide afedersin lavabo ihtiyacin geliyomus gibi degilmi ben ilk dusugumde suni sanci cekmistim de kendinden gelen sanci da oylemi acaba
Evet adet sancisindan fazlaca bi sanci ama gecti yarim saat sonra.. lavabo ihtiyaci gibi bi his gelmedi ama sanirim o dogum basladigi surecte oluyormus..

Kizlar ya nasil yatarsak uyuyabilcez bir yontem bulamiyorm midem yaniyoor oturarak mi uyusam

Kız mı erkek mi ?
Kız için Ece, ipek, doğa, Açelya
Erkek egemen, Alper, Mert, yiğit, Alp, evren, uygar, toprak, Demir. Bizimki erkek seçenekleri fazla
Erkek bizimki de ama kız isimleri görüyorum güzel güzel bi kafama göre erkek ismi denk gelmedi Bak senin dediğin isimlerde de kizlar da güzel

Yakin bi arkadaşımın ismi Mete. Sanki onun ismini koymuş gibi geliyor. Her isme bahanem var senin gibi Tunahan ismi de güzel geliyor o da bi tanıdık mesela

Kızlar vajina kemiğinde ağrınız oluyor mu yürüdükçe kemikte gibi hissediyor musunuz bugünden beri böyle hissediyorum cuma kontrolüm var ama bilemedim

Birbirinden ayrılacak gibi acıyor yürürken. Dinlenince geçiyor ama temizlik yaptığım zamanlar oluyor. Ev süpürünce silince, eğilince

Valla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diye
Bende icime sinen bi isim daha bulamadim hem soylemi hos hem de anlamli bi isim istiyorum ama yok sanki kulaga guzel geliyosa anlaminin bi manasi yok anlami guzel olan da kulaga guzel gelmiyo esimde her soyledigime yok diyo bi fikir de vermiyo

Yakin bi arkadaşımın ismi Mete. Sanki onun ismini koymuş gibi geliyor. Her isme bahanem var senin gibi Tunahan ismi de güzel geliyor o da bi tanıdık mesela
Tanıdık olanların isimlerini ben dr koymak istemiyorum
Sanki ona benzeyecekmiş gibi geliyor

Ufffff züfer demiştik ya nasıl unuttun

Bugün dr dedim iri bu da boşver nasılsa ameliyat olcan tosbik olsun kucağına rahat alırsın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…