Hamilelikte oluyormuş geçen bir tandigim söyledi doğuma bile kasinarak girmiş yine de doktorunuzla görüşmelere fayda var canım çok geçmiş olsunKızlar deli gibi her zerrem kaşınıyor. Banyolardan sonra yaglaniyorum da. Karaciğer enzimlerime de baktirmistim normal. Catliyormuyum acaba
Teşekkür ederim şimdi yağ sürdüm ins iyi gelir. Uyuz gibi kasiniyorum.Hamilelikte oluyormuş geçen bir tandigim söyledi doğuma bile kasinarak girmiş yine de doktorunuzla görüşmelere fayda var canım çok geçmiş olsun
Evet adet sancisindan fazlaca bi sanci ama gecti yarim saat sonra.. lavabo ihtiyaci gibi bi his gelmedi ama sanirim o dogum basladigi surecte oluyormus..Boyle adet sancisinin 5 kati gibi bide afedersin lavabo ihtiyacin geliyomus gibi degilmi ben ilk dusugumde suni sanci cekmistim de kendinden gelen sanci da oylemi acaba
Erkek bizimki de ama kız isimleri görüyorum güzel güzel bi kafama göre erkek ismi denk gelmediKız mı erkek mi ?
Kız için Ece, ipek, doğa, Açelya
Erkek egemen, Alper, Mert, yiğit, Alp, evren, uygar, toprak, Demir. Bizimki erkek seçenekleri fazla
Yakin bi arkadaşımın ismi Mete. Sanki onun ismini koymuş gibi geliyor. Her isme bahanem var senin gibiMete veya Metehan güzel isim
Ben kısa isim seviyorum daha çok
Bi de çok yönlü bakıyorum
Mesela can ismini seviyordum ama ingilizcede can var
Böyle saçma sebeplerden eliyorum
Bak mete hem uluslararası sisteme de uyuyor
Türkçe karakter yok içinde
Bir yudum soğuk süt iç iyi geliyor. Bir de iki yastık üst üste dene.Kizlar ya nasil yatarsak uyuyabilcez bir yontem bulamiyorm midem yaniyooroturarak mi uyusam
Ay arkadaşım değil ya eşiYakin bi arkadaşımın ismi Mete. Sanki onun ismini koymuş gibi geliyor. Her isme bahanem var senin gibiTunahan ismi de güzel geliyor o da bi tanıdık mesela
Galiba benim kızım kel ya da ayakları neremde bilmiyorumKizlar ya nasil yatarsak uyuyabilcez bir yontem bulamiyorm midem yaniyooroturarak mi uyusam
Kızlar vajina kemiğinde ağrınız oluyor mu yürüdükçe kemikte gibi hissediyor musunuz bugünden beri böyle hissediyorum cuma kontrolüm var ama bilemedim
Bende icime sinen bi isim daha bulamadimValla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diye
Tanıdık olanların isimlerini ben dr koymak istemiyorumYakin bi arkadaşımın ismi Mete. Sanki onun ismini koymuş gibi geliyor. Her isme bahanem var senin gibiTunahan ismi de güzel geliyor o da bi tanıdık mesela
Diye diye doğurtcan biziGece doguranlar da dahil doğuran yok bugün de bakıyorum
Beraber ağlayalımBende 105.83 tl görünüyo
Birden fırt gelirse görürsün tık mık fazla ıkınma yinedeIkınıyorum ıkınıyorum ama tık yok çok şükür
Bn yaptım pompayı yap doğum sonrası kolay olurBu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Ufffff züfer demiştik ya nasıl unuttunBenim küçük kızım 3 kg doğmuştu. Ele geliyor yeter. Cok şükür sağlık sorunu da olmadı. Senin miniş de kurtardı kendini doğuma kadar da alır daha yeter onaO değil de ben hala isim bulamadım isim demişken
Bugün dr dedim iri bu da boşver nasılsa ameliyat olcan tosbik olsun3.5 iyidir. Tam ideal ortalama bebek kilosu. Aşırı iri bebekte solunum zorlanabiliyor. Yeğenimi surekli kontrol ettiler hiriltisi var mı diye. Sağlıklı olsunlar da artık ufak iri farketmez. Kimimiz tosunum diye sever kimimiz miniğim diye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?