2021 Aralık Anneleri

Erkek bizimki de ama kız isimleri görüyorum güzel güzel bi kafama göre erkek ismi denk gelmedi Bak senin dediğin isimlerde de kizlar da güzel
Fırat Aras Eymen umut Volkan Ferit veeee tabiii ki Züferr

Sende mi isim bulamadın
Bu yılın favori ismi züferr
Yok beybi ben 13 haftalıktı cinsiyet belli değildi (hatta kıza benzettiler) rüyamda gördüm oğlumu kucağımda göktuğ diye seslendim süsümüz isimli çıkışımız hepsi yapıldı

Eklentiler

• 017D3570-4FEF-4091-AB96-D2D06C058BDE.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 74
Yok beybi ben 13 haftalıktı cinsiyet belli değildi (hatta kıza benzettiler) rüyamda gördüm oğlumu kucağımda göktuğ diye seslendim süsümüz isimli çıkışımız hepsi yapıldı
Adıyla yaşasın sağlıkla
Tühh desene kaçırdın güzelim ismi

Gerçekten biriktirdin mi yaptın mı bunu
Benimkilerde birikti 5 kutu
Şeytanin vesveseleri okuyun . Bende oglumu birakip ameliyat olmaktan korkuyorum. Ameliyattan degil
Bu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Ben pazar gunu ettim. Paketledim

Günaydın kısçeler
İki üç gündür bebeğim inanılmaz hıçkırıyor
İnternetten okudum, ciğerleri geliştiği için dışardaki yaşama hazırlık yapıyormuş yani iyi bişeymiş. Ciğer geliştirici iğneden sonra olması biraz şaşırttı resmen mucize gibi bi iğneymiş dedim
Bir de aklıma şöyle bişey geldi ama hiçbir bilimselliği yok kesinlikle, 2 doz covid aşımı olduğum ay bebeğimin kilosu az arttı acaba aşı mı etkiledi aşıdan önce 1270 ti aşıdan sonra 4 haftada anca 1970 lere geldi

Benim de son zamanlarda yavaş ilerledi. Yavaş ilerleyeceği haftalardasındır. Boşver sağlıkla gelsin normal aralıkta doğacak nasılsa.

Yukarıda bi arkadaşa açıkça yazmıştım
Aynı soru sana da geçerli
Cevabı biliyorsan yaz

Sana ifşa olma korkumdan bahsetmiş miydim?
Bana bahsetmiştin halbuki eltin olduğumu kimseye söylemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…