- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Biz oğlumda yaptık kimlik çıkartmadan önce kura çektikBiz de her hafta farklı isimle anıyoruz tontişi
Hiçbiri içimize sinmedi. En sonunda doğunca kura çektiririz çocuğa
Olmadı kocan sana öneri sunarValla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diye
Tam onu dicektim uyuz neyin olmasın bi dr sorTeşekkür ederim şimdi yağ sürdüm ins iyi gelir. Uyuz gibi kasiniyorum.
Olmadı son çare öyle uyucazKizlar ya nasil yatarsak uyuyabilcez bir yontem bulamiyorm midem yaniyooroturarak mi uyusam
Fırat Aras Eymen umut Volkan Ferit veeee tabiii ki ZüferrErkek bizimki de ama kız isimleri görüyorum güzel güzel bi kafama göre erkek ismi denk gelmediBak senin dediğin isimlerde de kizlar da güzel
Ne koydunuz beybiBen de okulda öğrenci isimlerine bakıyordum
Çok koyulanları eledim öyle
Bi de adıma uydurmaya çalıştım
Bayağı detaylo analiz yapmışım ha
Sende mi isim bulamadınNe koydunuz beybi
Yok beybi ben 13 haftalıktı cinsiyet belli değildi (hatta kıza benzettiler) rüyamda gördüm oğlumu kucağımda göktuğ diye seslendimSende mi isim bulamadın
Bu yılın favori ismi züferr
Adıyla yaşasın sağlıklaYok beybi ben 13 haftalıktı cinsiyet belli değildi (hatta kıza benzettiler) rüyamda gördüm oğlumu kucağımda göktuğ diye seslendimsüsümüz isimli çıkışımız hepsi yapıldı
Yukarıda bi arkadaşa açıkça yazmıştımBirden fırt gelirse görürsün tık mık fazla ıkınma yinede
Sana ifşa olma korkumdan bahsetmiş miydim?Ne koydunuz beybi
Benimkilerde birikti 5 kutuGerçekten biriktirdin mi yaptın mıbunu
Şeytanin vesveseleri okuyun . Bende oglumu birakip ameliyat olmaktan korkuyorum. Ameliyattan degilSlm kızlar.
Kızlar ya bilmiyorum belki çok saçma olacak ama.
Nedense ben bugünler doğumda ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor. Hergün ağlıyorum. Özellikle kızlarıma bakıp daha çok küçükler napacaklar bensiz diyorum. Ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.
Ben pazar gunu ettim. PaketledimBu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Eldiven degil de camsakizi agdalar var boyle birazcik aliyosun onunla cekiyosun tek tek eldiven usuluyle ayni gibiEldivenle mi? Aynen az var aynayla halletmeye çalışıcam
Benim de son zamanlarda yavaş ilerledi. Yavaş ilerleyeceği haftalardasındır. Boşver sağlıkla gelsin normal aralıkta doğacak nasılsa.Günaydın kısçeler
İki üç gündür bebeğim inanılmaz hıçkırıyor
İnternetten okudum, ciğerleri geliştiği için dışardaki yaşama hazırlık yapıyormuş yani iyi bişeymiş. Ciğer geliştirici iğneden sonra olması biraz şaşırttı resmen mucize gibi bi iğneymiş dedim
Bir de aklıma şöyle bişey geldi ama hiçbir bilimselliği yok kesinlikle, 2 doz covid aşımı olduğum ay bebeğimin kilosu az arttı acaba aşı mı etkilediaşıdan önce 1270 ti aşıdan sonra 4 haftada anca 1970 lere geldi
Bana bahsetmiştinYukarıda bi arkadaşa açıkça yazmıştım
Aynı soru sana da geçerli
Cevabı biliyorsan yaz
Sana ifşa olma korkumdan bahsetmiş miydim?
Eltim olsan tanırımBana bahsetmiştinhalbuki eltin olduğumu kimseye söylemedin
Yok kız değilim şaka şakaEltim olsan tanırım
Keyifler gıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?