- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Sağlıkla kavusun inşallah Eylül bebişle
Bende öyle yaptım hepsini sterilize edip hastaneye götürceklerimi çıtlı poşete koydumBen biberonu sterilize edip çıtçıtlı poşetle hastane çantasına koydum, emziği de sonra kullanicagim için daha duruyo
Ben de pompa aldım gelsin de yapayım inşallah.Ben biberonu sterilize edip çıtçıtlı poşetle hastane çantasına koydum, emziği de sonra kullanicagim için daha duruyo
Amin amin canım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.Sağlıkla kavusun inşallah Eylül bebişleAllahım çekilen acıları böyle mutluluklara çevirsin
Ben biraz dik başlıyım diye anam bana karışmıyo ama az daha söz dinler olsam ciddi kızacak.
Benimki beni 3750 normalle zor dogurunca cift kordonlu kardeşime gebeliği öğrendi dedi ben sezaryen istiyorum.Benim anam minik minik çocuklar doğurmuş. O yüzden normal Doğum kolay diyor. Abim 3 kilo , ben 2250.
Onda hiç sorun kalmamış.
Ay valla bende normali sirf bu yuzden doguramazmisim cok takiyorum bu kil tuyuNormal doğum yapmamak için bi sebep daha buldum resmen kendimeteşekkür ederim
Yillardir gaz sancisi cekmis biri olarak ayirt ederdim .. ama bu farkliydi belimden yanlarimdan ozel bolgeme kadar ulasan bi agriydi...Ya da gaz sancısı olabilir mi
Takip et bakalım
Benimki beni 3750 normalle zor dogurunca cift kordonlu kardeşime gebeliği öğrendi dedi ben sezaryen istiyorum.
Valla canim ben aynanin karsisina gecip tek tek cekerek yapiyorum acikcasi kolay olmuyo ama az cikiyo demissin halledersinKızlar vücut temizliği konuşulmuş, ben de lazerliyim ama bikini bölgesi az da olsa çıkıyor. Kuaföre gidip aldırmak istemiyorum karnım burnumda rahat edemem. Jilet de malum çabuk çıkar doğum günü belli değil henüz. Kendim evde ağda yapayım diyorum. Var mı özel bölge için kolay kullanımı olan bir ağda tavsiyeniz?
Benim kasilma gibi degil tamda anlatamadim aslinda belimden baslayip kasiklarima uzanan hatta ozel bolgeme yaklasan bi agriydi...Doğum sancısı ya da yalancı doğum sancısı öyle saplanan bir ağrı olmuyor bildiğim kadarıyla. Karnın birkaç dakika ya da saniye kasılıp bir süre sonra gevşemesi oluyor, toplanma gibi
Ben bu yaşadığımın kasılma olduğuna nstde görünce ikna oldum
Boyle adet sancisinin 5 kati gibi bide afedersin lavabo ihtiyacin geliyomus gibi degilmi ben ilk dusugumde suni sanci cekmistim de kendinden gelen sanci da oylemi acabaYillardir gaz sancisi cekmis biri olarak ayirt ederdim .. ama bu farkliydi belimden yanlarimdan ozel bolgeme kadar ulasan bi agriydi...
Sen bu dünyaya gel diye bizim bebeğimiz ol diye .. yazmıştı bi tanıdığımBunu bebekle yapıyorlar ya doğunca
Eldivenle mi? Aynen az var aynayla halletmeye çalışıcamValla canim ben aynanin karsisina gecip tek tek cekerek yapiyorum acikcasi kolay olmuyo ama az cikiyo demissin halledersin
Geldi ama di mi sonraSen bu dünyaya gel diye bizim bebeğimiz ol diye .. yazmıştı bi tanıdığım
3.5 iyidir. Tam ideal ortalama bebek kilosu. Aşırı iri bebekte solunum zorlanabiliyor. Yeğenimi surekli kontrol ettiler hiriltisi var mı diye. Sağlıklı olsunlar da artık ufak iri farketmez. Kimimiz tosunum diye sever kimimiz miniğim diye artık37. Haftadan sonra şimdiki gibi çok hızlı kilo almayacak dedi doktor
Grçen hafta iki buçuğa yakındı mesela
2.5 da iyi bi kilo beNce 34. Hafta için ama
Hesaplıyorum en fazla 3.5 çıkıyor doğuma kadar
O kadar da şişman çıkmıyor
Geride fazla zaman kalmadı
Sen ıkınırken başka şeyler yapıyorsun fazla ıkınmaIkınıyorum ıkınıyorum ama tık yok çok şükür
Evet şimdi maşallah tosun gibi bir bebek ek gıdaya geçti annesi ona yoğurt mayalıyor onları atıyorGeldi ama di mi sonra
Ben miniş diyorum kendisine3.5 iyidir. Tam ideal ortalama bebek kilosu. Aşırı iri bebekte solunum zorlanabiliyor. Yeğenimi surekli kontrol ettiler hiriltisi var mı diye. Sağlıklı olsunlar da artık ufak iri farketmez. Kimimiz tosunum diye sever kimimiz miniğim diye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?