2021 Aralık Anneleri

Kızlar vücut temizliği konuşulmuş, ben de lazerliyim ama bikini bölgesi az da olsa çıkıyor. Kuaföre gidip aldırmak istemiyorum karnım burnumda rahat edemem. Jilet de malum çabuk çıkar doğum günü belli değil henüz. Kendim evde ağda yapayım diyorum. Var mı özel bölge için kolay kullanımı olan bir ağda tavsiyeniz?

Benim anam minik minik çocuklar doğurmuş. O yüzden normal Doğum kolay diyor. Abim 3 kilo , ben 2250.
Onda hiç sorun kalmamış.
Benimki beni 3750 normalle zor dogurunca cift kordonlu kardeşime gebeliği öğrendi dedi ben sezaryen istiyorum.

Benimki beni 3750 normalle zor dogurunca cift kordonlu kardeşime gebeliği öğrendi dedi ben sezaryen istiyorum.

Kadın travma yaşamış ondan korkuyor. Benimkine her şey kolay sanki. Her yerim ağrıyor. Devamlı egzersiz videoları paylaşıyor benimle. Yap yap geçer diyor. Ben mi 60 ım o mu belli değil . Allah sıhhat versin hepsine

Valla canim ben aynanin karsisina gecip tek tek cekerek yapiyorum acikcasi kolay olmuyo ama az cikiyo demissin halledersin

Benim kasilma gibi degil tamda anlatamadim aslinda belimden baslayip kasiklarima uzanan hatta ozel bolgeme yaklasan bi agriydi...
Ablam da yeni normal dogum yapti ona sordum yalanci dogum sancilaridir ben cok yasadim olup gectiyse sorun yok dedi

3.5 iyidir. Tam ideal ortalama bebek kilosu. Aşırı iri bebekte solunum zorlanabiliyor. Yeğenimi surekli kontrol ettiler hiriltisi var mı diye. Sağlıklı olsunlar da artık ufak iri farketmez. Kimimiz tosunum diye sever kimimiz miniğim diye artık

Ben miniş diyorum kendisine
Adıyla henüz seslenemedim
Lakap çocuk olacak
Aman 3ü geçsin de başka bi şey istemiyorum
3teb az olursa korkabilirim bakmaya

Benim doktor da çok kilolu çocuk çok sağlıklı demek değil dedi zaten
Neyse bence artık kendini kurtaracak bi kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…