2021 Aralık Anneleri

Benim küçük kızım 3 kg doğmuştu. Ele geliyor yeter. Cok şükür sağlık sorunu da olmadı. Senin miniş de kurtardı kendini doğuma kadar da alır daha yeter ona O değil de ben hala isim bulamadım isim demişken

bırak yaaaww bana sevgili kayinvalidem dedi sen şimdi kendinize doğum yapmistan mi sayiyorsun diye sezaryan arti miyom ameliyatı olmuşum agridan 4 gece hastanede kalmışım kadın banane bunu diyor
İdrar mi töbe yarabbiiii ilk kez duyuyorum iğrenç
Bu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Ben bu hafta ettim kuruladim posetledim koydum kenara kullanmaya başlayınca üzerinden bi kaynamış su geciririm yeter herhalde

Nasıl bulamadın ya hala
Çocuk geldi gelecek
Ne diye sesleneceksiniz bebek mi?

Valla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diye
Ben de okulda öğrenci isimlerine bakıyordum
Çok koyulanları eledim öyle
Bi de adıma uydurmaya çalıştım

Bayağı detaylo analiz yapmışım ha

Amaan biz napacaz önümüze bakacaz.

Ben de okulda öğrenci isimlerine bakıyordum
Çok koyulanları eledim öyle
Bi de adıma uydurmaya çalıştım

Bayağı detaylo analiz yapmışım ha
Ben de kızlara uysun, anlamı güzel olsun falan derken.. Benim dediğim babasına uymuyor, onun dedikleri zaten abes. Bi isim buluyorum anneme söyleteyim diyorum dili tam dönmüyor soğuyorum derken isimsiz kaldı çocuk

Ben de kızlara uysun, anlamı güzel olsun falan derken.. Benim dediğim babasına uymuyor, onun dedikleri zaten abes. Bi isim buluyorum anneme söyleteyim diyorum dili tam dönmüyor soğuyorum derken isimsiz kaldı çocuk
Benim dr annem itiraz etti ama
Doğursun kendi koysun

Biz de kimse isim tavsiyesinde bulunmadı
O yüzden çok rahat oldu
Beğenmeyen de şu olsun diyemeyijce çocuğun isimsiz kalacak hali yoktu
Benim seçtiğim oldu

Benim dr annem itiraz etti ama
Doğursun kendi koysun

Biz de kimse isim tavsiyesinde bulunmadı
O yüzden çok rahat oldu
Beğenmeyen de şu olsun diyemeyijce çocuğun isimsiz kalacak hali yoktu
Benim seçtiğim oldu
Zaten yeni isimler tuhafına gidiyor. Onu geçtim de değişik söyleyince ben soğuyorum. Çocuğa değişik değişik seslenecekler ben soruyorum tavsiye bulamadığım için ama kaydadeğer bi öneri gelmedi henüz. Eşim Metehan dedi en akıllıca Hiç bulamazsak onu koyarız artık napiyim

Mete veya Metehan güzel isim
Ben kısa isim seviyorum daha çok
Bi de çok yönlü bakıyorum
Mesela can ismini seviyordum ama ingilizcede can var
Böyle saçma sebeplerden eliyorum
Bak mete hem uluslararası sisteme de uyuyor
Türkçe karakter yok içinde

Mete de güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…