Mecburum arkadaşlar neden anlamıyorsunuzSen ıkınırken başka şeyler yapıyorsun fazla ıkınma
Benim küçük kızım 3 kg doğmuştu. Ele geliyor yeter. Cok şükür sağlık sorunu da olmadı. Senin miniş de kurtardı kendini doğuma kadar da alır daha yeter onaBen miniş diyorum kendisine
Adıyla henüz seslenemedim
Lakap çocuk olacak
Aman 3ü geçsin de başka bi şey istemiyorum
3teb az olursa korkabilirim bakmaya
Benim doktor da çok kilolu çocuk çok sağlıklı demek değil dedi zaten
Neyse bence artık kendini kurtaracak bi kiloda
Hiç unutmuyorum unutamıyorum yeni doğum yapmışım dr kontrolüne gitmiştik emzirme odasında çocuk eöziriyorum kadının birinin anası mı kv mi ayy sezeryanla doğum yapan ana mı dedi o an sabır çektşm bişi demedim üstüne atlamadığıma pişmanım
İdrar mi töbe yarabbiiii ilk kez duyuyorum iğrençBen hamileyken diyorlardi aglatarak severiz biz vs diye. Öyle severseniz bir daha göremezsiniz dedim. Kimse öyle birsey yapamadi.
Sarilik olmasin diye bebeğe idrar icir,
Gaz olmasin diye nar eksisi icir dediler.. Kendi torununuz oldugunda yapin benim cocuguma yapmam dedim. Kimse birsey diyemedi. Baştan tavrinizi koyun. Kaynanam hic karismadi karisamadi. Sen daha iyi bilirsin benden dedi hep
Ben bu hafta ettim kuruladim posetledim koydum kenara kullanmaya başlayınca üzerinden bi kaynamış su geciririm yeter herhaldeBu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Nasıl bulamadın ya halaBenim küçük kızım 3 kg doğmuştu. Ele geliyor yeter. Cok şükür sağlık sorunu da olmadı. Senin miniş de kurtardı kendini doğuma kadar da alır daha yeter onaO değil de ben hala isim bulamadım isim demişken
Senin imza kısmında da hala isim bulamadınız mı yazıyor yeni gördümMecburum arkadaşlar neden anlamıyorsunuz
Biz olmadan bulmuştukSenin imza kısmında da hala isim bulamadınız mı yazıyor yeni gördüm
MinişimNasıl bulamadın ya hala
Çocuk geldi gelecek
Ne diye sesleneceksiniz bebek mi?
İmza deyince baktım da senin biraz vakit varmış zatenMinişim
Valla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diyeİmza deyince baktım da senin biraz vakit varmış zaten
Ama artık acele edin bulun çocuğa bi isim
Gücenebilir bu duruma
Ben de okulda öğrenci isimlerine bakıyordumValla içime sinen bi isim bulamadım bi türlü. Artık bu kapı süsü yapan sayfalara bakıyorum üstüne ne isim yazmışlar diye
Minişim
Amaan biz napacaz önümüze bakacaz.Kadın travma yaşamış ondan korkuyor. Benimkine her şey kolay sanki. Her yerim ağrıyor. Devamlı egzersiz videoları paylaşıyor benimle. Yap yap geçer diyor. Ben mi 60 ım o mu belli değil . Allah sıhhat versin hepsine
Ben de kızlara uysun, anlamı güzel olsun falan derken.. Benim dediğim babasına uymuyor, onun dedikleri zaten abes. Bi isim buluyorum anneme söyleteyim diyorum dili tam dönmüyor soğuyorum derken isimsiz kaldı çocukBen de okulda öğrenci isimlerine bakıyordum
Çok koyulanları eledim öyle
Bi de adıma uydurmaya çalıştım
Bayağı detaylo analiz yapmışım ha
Ayni haftadayizBiz de her hafta farklı isimle anıyoruz tontişi
Hiçbiri içimize sinmedi. En sonunda doğunca kura çektiririz çocuğa
Benim dr annem itiraz etti amaBen de kızlara uysun, anlamı güzel olsun falan derken.. Benim dediğim babasına uymuyor, onun dedikleri zaten abes. Bi isim buluyorum anneme söyleteyim diyorum dili tam dönmüyor soğuyorum derken isimsiz kaldı çocuk
Zaten yeni isimler tuhafına gidiyor. Onu geçtim de değişik söyleyince ben soğuyorum. Çocuğa değişik değişik sesleneceklerBenim dr annem itiraz etti ama
Doğursun kendi koysun
Biz de kimse isim tavsiyesinde bulunmadı
O yüzden çok rahat oldu
Beğenmeyen de şu olsun diyemeyijce çocuğun isimsiz kalacak hali yoktu
Benim seçtiğim oldu
Kız mı erkek mi ?Ayni haftadayizisim önerilerine açığım bulursN bana da söyle
Mete veya Metehan güzel isimZaten yeni isimler tuhafına gidiyor. Onu geçtim de değişik söyleyince ben soğuyorum. Çocuğa değişik değişik sesleneceklerben soruyorum tavsiye bulamadığım için ama kaydadeğer bi öneri gelmedi henüz. Eşim Metehan dedi en akıllıca Hiç bulamazsak onu koyarız artık napiyim
Ben seni anlıyorum merak etmeMecburum arkadaşlar neden anlamıyorsunuz
Zaten yeni isimler tuhafına gidiyor. Onu geçtim de değişik söyleyince ben soğuyorum. Çocuğa değişik değişik sesleneceklerben soruyorum tavsiye bulamadığım için ama kaydadeğer bi öneri gelmedi henüz. Eşim Metehan dedi en akıllıca Hiç bulamazsak onu koyarız artık napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?