Asla pimpirik biri değilim ama konu bebek olunca insan resmen durup durup düşünüyormuş yaaa iyice mallaştımBenim de son zamanlarda yavaş ilerledi. Yavaş ilerleyeceği haftalardasındır. Boşver sağlıkla gelsin normal aralıkta doğacak nasılsa.
Sen hiç dedikodu yapmıyorsun kiYok kız değilim şaka şakaBnm eltim yok hemde sen böyle diyince bnmde aklıma geliyor tanıdık var mı diye
İyi ol eve geçme o zmnKeyifler gıcırşaka bi yana elhamdülillah yine iyi tabi eve göre kasılmalarım gerçekten daha az . Evde hiç huzurum yoktu . Sen nasılsınnnn
Ay benim aklıma geçen ne geldi biliyor musunAsla pimpirik biri değilim ama konu bebek olunca insan resmen durup durup düşünüyormuş yaaa iyice mallaştımşimdi yine aynen sağlıklı olsun da.....diyeceğiö bi gün sonra da şeyy kızlar aklıma şu da geldi diye devam edeceğim
Dedikodu yok ki BndeSen hiç dedikodu yapmıyorsun ki
Tanıdık olsa ne yapacaksın
Hiç istemyrum eve gitmeyi . Karar da verdim gibi sezeryann olmak istiyorum . Şurada 2 haftam kaldı dr a diyim de yollama beni diye az yalvrymİyi ol eve geçme o zmnçok şükür iyiyim
Jeneratör vardırAy benim aklıma geçen ne geldi biliyor musun
Ameliyatta elektrik giderse anlık bi git gel oluyor mu diye düşündüm
1 hafta evinde kal sonra gelHiç istemyrum eve gitmeyi . Karar da verdim gibi sezeryann olmak istiyorum . Şurada 2 haftam kaldı dr a diyim de yollama beni diye az yalvrym
Oo çok etkileyiciDedikodu yok ki Bnde
Bugün çocuğu okula bn götürmedim baskı çok diye eşim götürdübu kadar dedikodu
Dur devam etmeAsla pimpirik biri değilim ama konu bebek olunca insan resmen durup durup düşünüyormuş yaaa iyice mallaştımşimdi yine aynen sağlıklı olsun da.....diyeceğiö bi gün sonra da şeyy kızlar aklıma şu da geldi diye devam edeceğim
Deprem anında bile ameliyatı bırakmayan adamlar elektrik için önlem almamışlar mıdır sence gerçektenAy benim aklıma geçen ne geldi biliyor musun
Ameliyatta elektrik giderse anlık bi git gel oluyor mu diye düşündüm
Dr un planı da o galiba1 hafta evinde kal sonra gelson haftayı geçirirsin bari sağlık olsunda artık
A makinelerle öyle pek işimiz yok bencr yaJeneratör vardırayy düşünmeyin be böyle şeyler
Yol illa ki jeneratör vardır daDeprem anında bile ameliyatı bırakmayan adamlar elektrik için önlem almamışlar mıdır sence gerçekten
Tamam canım benim de sorduğum oydu kaç senedir kullanmadım yeni rahat bişey çımtı mı acaba diyeEldiven degil de camsakizi agdalar var boyle birazcik aliyosun onunla cekiyosun tek tek eldiven usuluyle ayni gibi
Artık yeni bi fobim varDeprem anında bile ameliyatı bırakmayan adamlar elektrik için önlem almamışlar mıdır sence gerçekten
Sana ifşa olma korkumdan bahsetmiş miydim?
Beni ifşa edebilirsinizBana bahsetmiştinhalbuki eltin olduğumu kimseye söylemedin
x doğdu eymenata abi oldu yazdırırsınBen bundan alirsam Eymen ariza cikarabilir. İki isim yaziyorlar mi acaba
Aman sakın sakın sakınArtık yeni bi fobim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?