2021 Aralık Anneleri

Oda susletmenin kural olmasini anlayayim da organizasyona izin verilip kisisel kabul edilmemesinin mantigi olamaz yapin bence
Trendyolda balon standlari oluyor. Ikili stand (10tl) ici pullu balonlardan (11tl) aldim. Kumascidan kapiya fiyonk yapmak icin tul(25tl) kirtasiyeden de bebege hosgeldin yazmak icin sedefli karton(4tl) daha sonra evin ya da bebisin odasindan kulllanacagim.

Öyle hastanenin organizasyocusu kazanamıyor ama

Ben deeeee hamilelik oncesi de hep aklima gelirdi uzun suredir kotugu cagiriyorum diye daha da korku sardi. Vajina ve popo deligi arasindaki bolge cok kisa nasil oluyor da 10 cm acilma yasanacakken popoma uzanmasin
Minicik bir seyim catim dardir sezeryan der diyordum kiloyla hic alakasi yok bu durumun demekki catin uygun dedi hayal kirikligim daha da srtti

Bnde verdim bakalım senin bebişin ismi ne olacak
Birce koydum koydum diyorum çünkü koca kişisiyle mutabık kalamamıştık bi türlü. en son sordum tekrar bak yarın isimli çikolata yaptırcam ne yazdırayım dedim. ben fikrimi söyledim de beğenmedim ama sen bilirsin de falan filan aman iyi tamam dedim. yazdırdım gittim günah benden gitti akşam da söyledim insan bi sorardı diyo. dedim çocuk doğası oldu daha ne kadar sorabilirim

Süper olmuş ee söyleseymiş sorsaydın diyeceğine afiyetle yenilsin çikolatalar

Ve de kizlar ben cati da bayagi zorlandim. Masallah sizler rahat bahsediyorsunuz. Ben mi dayaniksizim diyorum. Aslinda agri esigim yuksektir. Sizden de zorlandim diyen gorseydim daha rahatlicaktim demek bu sekilde oluyor dogumda ne kadar olabilir diye. Ben mi dirayetsizim yapamicam mi bu isi stres oldum

Belki de doktorun eliyle ilgilidir ya öyle düşünme. Ben mesela önceki vajinal muayenelerimde hep acı çekerdim bu doktoruma başladığımdan beri acısız oluyor muayenelerim, doktorum elinin hafifliğine bağlıyorum bu yüzden

Bende icime sinen bi isim daha bulamadim hem soylemi hos hem de anlamli bi isim istiyorum ama yok sanki kulaga guzel geliyosa anlaminin bi manasi yok anlami guzel olan da kulaga guzel gelmiyo esimde her soyledigime yok diyo bi fikir de vermiyo
Anlami cok guzel olsun solenisi de orta halli de olsa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…