Oda susletmenin kural olmasini anlayayim da organizasyona izin verilip kisisel kabul edilmemesinin mantigi olamaz yapin benceKızlar bizim hastanenin oda süsleme için çalıştığı organizasyon firmasıyla konuştumbir tane masa yanlarında balon olan süslemeye 700 tl istiyorlar, ikramlık şeyler vs dahil değil 1 ay önceden sözleşme yapmamız gerekiyor dediler. Başka paketler de var tabi 1500 tlye kadar. Kendimiz süsleyebilir miyiz diye sordum kapıya vs süs asılmasına izin vermiyorlarmış firma dışında. Siz süsletecek misiniz ? Ne yapsam bilemedim. Bi yandan diyorum pandemi var zaten normal doğum istiyorum hastanede çok kalmayacağım Allah’ın izniyle 1 gün için değmez, diğer yandan da heves ediyorum bana bi fikir verin
ben şimdi detayları anlatıp kimseyi irrite etmeyim ama benimki son aşamaya gelmiş. zaten bi sonrası süt kanallarının alınmasıymış doktor öyle demiştiBana da yap bezesi olmuş alırız yine çıkar dediler vazgeçtim ameliyattan
Yaaa çok geçmiş olsunben şimdi detayları anlatıp kimseyi irrite etmeyim ama benimki son aşamaya gelmiş. zaten bi sonrası süt kanallarının alınmasıymış doktor öyle demişti
Öyle hastanenin organizasyocusu kazanamıyor amaOda susletmenin kural olmasini anlayayim da organizasyona izin verilip kisisel kabul edilmemesinin mantigi olamaz yapin bence
Trendyolda balon standlari oluyor. Ikili stand (10tl) ici pullu balonlardan (11tl) aldim. Kumascidan kapiya fiyonk yapmak icin tul(25tl) kirtasiyeden de bebege hosgeldin yazmak icin sedefli karton(4tl)daha sonra evin ya da bebisin odasindan kulllanacagim.
Ben deeeeeBen kesi dikiş olayından çok korkuyordum. Vajinadaki dikiş mi karnımdaki dikiş mi daha tolore edilebilir diye dusundum. Karnımdaki dikişi daha kolay aşabilirim dedim. Evet her vajinal doğumda kesi dikiş olmuyor ama ihtimal de yüksektibide doğumdan sonra bol su içmek gerekiyor süt vs için, her seferinde tuvalete gidip acı çekmeyi göze alamadım. Gönlümden geçen hep sezeryandı... ama yine de belki bebeğim isterse ani bi doğum olursa normali de denerim diyordum veee bu hafta doktorum çatı muayenesi yapıp son noktayı koydu, vucudum hiç uygun değilmiş zaten bebeğimin kafası da büyük olduğu için riske atılacak bi durum değil dedi
Birce koydumBnde verdim bakalım senin bebişin ismi ne olacak
Süper olmuş ee söyleseymiş sorsaydın diyeceğineBirce koydumkoydum diyorum çünkü koca kişisiyle mutabık kalamamıştık bi türlü. en son sordum tekrar bak yarın isimli çikolata yaptırcam ne yazdırayım dedim. ben fikrimi söyledim de beğenmedim ama sen bilirsin de falan filan aman iyi tamam dedim. yazdırdım gittim günah benden gitti akşam da söyledim insan bi sorardı diyo. dedim çocuk doğası oldu daha ne kadar sorabilirim
Belki de doktorun eliyle ilgilidir ya öyle düşünme. Ben mesela önceki vajinal muayenelerimde hep acı çekerdim bu doktoruma başladığımdan beri acısız oluyor muayenelerim, doktorum elinin hafifliğine bağlıyorum bu yüzdenVe de kizlar ben cati da bayagi zorlandim. Masallah sizler rahat bahsediyorsunuz. Ben mi dayaniksizim diyorum. Aslinda agri esigim yuksektir. Sizden de zorlandim diyen gorseydim daha rahatlicaktim demek bu sekilde oluyor dogumda ne kadar olabilir diye. Ben mi dirayetsizim yapamicam mi bu isi stres oldum
Aman Allahim yanlis yere atmisimYine yukariya çikti
Sil sil kimsecikler görmesinAman Allahim yanlis yere atmisim
Sadece resimi silebildimSil sil kimsecikler görmesin
Olsun artıkSadece resimi silebildim
Belki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)Kızlar vajina kemiğinde ağrınız oluyor mu yürüdükçe kemikte gibi hissediyor musunuz bugünden beri böyle hissediyorum cuma kontrolüm var ama bilemedim
Ben de ya istemiyorum yakinimda varsaTanıdık olanların isimlerini ben dr koymak istemiyorum
Sanki ona benzeyecekmiş gibi geliyor
Anlami cok guzel olsun solenisi de orta halli de olsa olsunBende icime sinen bi isim daha bulamadimhem soylemi hos hem de anlamli bi isim istiyorum ama yok sanki kulaga guzel geliyosa anlaminin bi manasi yok anlami guzel olan da kulaga guzel gelmiyo esimde her soyledigime yok diyo bi fikir de vermiyo
Sevmediğim öğrencileri de eliyorumBen de ya istemiyorum yakinimda varsa
Benimde Sevmediklerim mete mert falandi valla kizlar bulemiyomSevmediğim öğrencileri de eliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?