2021 Aralık Anneleri

valla benim gebelik sürecim biraz sıkıntılı başladı. 20 li haftalara kadar da devam eden sıkıntılar oldu. amniyosentez yaptırdım. onda bile etrafımdaki insanlar destek olmak yerine doktorların para almak için bunu yaptırdığını söylediler. herkesin aklı kendine yeter. akıllarını kendilerine saklasınlar bi zahmet.

Sorma gecen instagramda dogum hikayelerimizi paylasalim gibi bir basliga baktim yaklasik 10 yorum okudum girmez olaydim biri mi olumlu olmaz. Ondan etkilendim belki de

Ne guzel aile butcesini kazansin
Bende doktor sekerden suphelenince az biraz arastirdim. Yapmasaydim keske.1 hafta yemeden icmeden kesilip bebek hareketi takip ettim. İnsanlar hakketten cok abartiyor bazi seyleri

bende de var o korku. sürekli aklıma doğuma giderkenki anım geliyor. oğlumla vedalaşmam falan. ben bunu ilk doğumumuz olmamasına bağladım kendimce. ben de o an aklıma geldikçe ağlıyorum

Yaa benim bugün gözyaşlarım pıtişko doğumlarımıza çok az kaldı bizim doktorumuz kasımın son haftası bekliyorum gelmesini dedi çok heyecanlandım sizlere bişey söylediler mi doğum şeklimiz hala net değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…