- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bir yudum soğuk süt iç iyi geliyor. Bir de iki yastık üst üste dene.
Seninki dönmemiş mi dahaBelki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)
Kafa asagida ama dogum kanalinda da degil demistiSeninki dönmemiş mi daha
Çok ayıp öğrenci ayrımı yapmaSevmediğim öğrencileri de eliyorum
Bnm göğüs altı göbek yan totosu var bi baskı oluyor fena ama midem rahat şükürKafa asagida ama dogum kanalinda da degil demisti
Evet cnm ayaklar yukarda demekki bayaBnm göğüs altı göbek yan totosu var bi baskı oluyor fena ama midem rahat şükür
Demekki ayaklarla deşiyor seni
Ohhh ohhh şimdiden bizi perte çıkardılar bnmki bi totosuyla dağları deviriyor bi domalıyor kiEvet cnm ayaklar yukarda demekki baya
3 haftadir o hissiyat var. Kalkinca agriyor. Oturunca bisey yok.Kızlar vajina kemiğinde ağrınız oluyor mu yürüdükçe kemikte gibi hissediyor musunuz bugünden beri böyle hissediyorum cuma kontrolüm var ama bilemedim
valla benim gebelik sürecim biraz sıkıntılı başladı. 20 li haftalara kadar da devam eden sıkıntılar oldu. amniyosentez yaptırdım. onda bile etrafımdaki insanlar destek olmak yerine doktorların para almak için bunu yaptırdığını söylediler. herkesin aklı kendine yeter. akıllarını kendilerine saklasınlar bi zahmet.Herkes akıl vermeye çok meraklıbenim kontrole gittigim hastane evime çok yakın, zaten tercih sebebim de yakın olmasıydı, trafik ve eşimin işinin çok müsait olmaması sebebiyle allah korusun acil bir durumda yakınca hemen gidebilelim istedik. Etrafımda birkaç kişi, düşün bu haftaya gelmişim, özelde doğum yapma kesmeye biçmeye çok meraklılar, para için yapıyorlar, bilmem nerdeki şehir hastanesine git diyor. O hastane de 25 km ötede. Burnunun ucundaki yeri bırak oraya git diyorlar. Bir laf vardı sendeki aklı kuşa taksak kuş ters uçar diye, heh bunlarınki de aynı hesap
Sorma gecen instagramda dogum hikayelerimizi paylasalim gibi bir basliga baktim yaklasik 10 yorum okudum girmez olaydim biri mi olumlu olmaz. Ondan etkilendim belki deHamile kadın görünce travmatik doğum hikâyesi anlatmaya hevesli ne çok insan var...
Ne guzel aile butcesini kazansinÖyle hastanenin organizasyocusu kazanamıyor ama
Mapuslara düşmeyeceksem her öğrenci sevilmiyor vallaÇok ayıp öğrenci ayrımı yapma
Bende doktor sekerden suphelenince az biraz arastirdim. Yapmasaydim keske.1 hafta yemeden icmeden kesilip bebek hareketi takip ettim. İnsanlar hakketten cok abartiyor bazi seyleriSorma gecen instagramda dogum hikayelerimizi paylasalim gibi bir basliga baktim yaklasik 10 yorum okudum girmez olaydim biri mi olumlu olmaz. Ondan etkilendim belki de
Ne guzel aile butcesini kazansin
Yekta ismini koyacaktım oglum olsaydiErkek bizimki de ama kız isimleri görüyorum güzel güzel bi kafama göre erkek ismi denk gelmediBak senin dediğin isimlerde de kizlar da güzel
bende de var o korku. sürekli aklıma doğuma giderkenki anım geliyor. oğlumla vedalaşmam falan. ben bunu ilk doğumumuz olmamasına bağladım kendimce. ben de o an aklıma geldikçe ağlıyorumSlm kızlar.
Kızlar ya bilmiyorum belki çok saçma olacak ama.
Nedense ben bugünler doğumda ölecekmişim gibi hissetmeye başladım. Ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor. Hergün ağlıyorum. Özellikle kızlarıma bakıp daha çok küçükler napacaklar bensiz diyorum. Ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.
ben ben ben 1 hafta 10 gündür varKızlar vajina kemiğinde ağrınız oluyor mu yürüdükçe kemikte gibi hissediyor musunuz bugünden beri böyle hissediyorum cuma kontrolüm var ama bilemedim
Nasıl çılgınAylık tahlile gitmiştim bugün
Tahlil sonuçlarım çılgınlı çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?