2021 Aralık Anneleri

baya hızlılar dün öğlen sipariş verdim akşamına kargoya verilmiş. yarına gelmiş olur herhalde. oğlandan kaçırmam lazım ama
Bakalım Bnm ne zmn gelcek 1-2 verirsin tadım yapsın

Belki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)
Ya bilmiyorum sanki kemiğim açılıyo genisliyo gbi sadcee yürürken ayakta iken hissediyorum
ben ben ben 1 hafta 10 gündür var
Aynen bende de 1 haftadır böyle
3 haftadir o hissiyat var. Kalkinca agriyor. Oturunca bisey yok.
Kesinlikle canım bende de aynısı
Belki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)
Dün hep kasigıma vurdu durdu zaten
Birbirinden ayrılacak gibi acıyor yürürken. Dinlenince geçiyor ama temizlik yaptığım zamanlar oluyor. Ev süpürünce silince, eğilince
Aynısı oluyo canım bende de ama ev süpürüp silme daha ben de sanırım o yüzden oldu

herkeslere merhabalar. dünden beri mesaj okuyorum meğerse bana bildirim gelmiyormuş. 100 sayfa rahat okumuşumdur belki daha fazla :) doğuran falan olduysa kaçırmayım dedim.
benim de durumum stabil. ıkınarak da olsa çalışmaya devam haftasonu bicamamı da aldım, english home dan indirimden bide sabahlık ayarladım üstüne. çikilata siparişim de ok. kredi kartım dününce bide kapı süsü sipariş edicem. haftasonu da kendime atlet don çorap gibi eşyaları alıcam. alışveriş bitmiş oluyor böylelikle sanırım. haa bi nevresim almadım onu unutmuşum.
valizi hala yapmadım (aman Merve duymasın) en azından bebeğin tüm eşyalarını yıkadım ama. hastaneye götüreceklerimi ütüledim. hurçlara koydum. bi aşama kaydetmişim yine de eşime de anlattım acil bi durumda hangisini ilk verecek hangisi yedek vs. bez ıslak mendil hepsi aynı yerde. atar çıkarız diye düşünüyorum. zıbınlarını da ütüleyip yerleştirdim şifonyere. darısı diğer kıyafetlere
cumartesi de kontrolüm var görcez bakalım küçük hanım ne alemde

Bende icime sinen bi isim daha bulamadim hem soylemi hos hem de anlamli bi isim istiyorum ama yok sanki kulaga guzel geliyosa anlaminin bi manasi yok anlami guzel olan da kulaga guzel gelmiyo esimde her soyledigime yok diyo bi fikir de vermiyo
Ayni durumdayız çıkmaz sokak

tabi canım sonra bi bakmışım aaa bitmiş
Bnm oğlan da dün anne tadına bakıcaz demi dedi tabi oğlum ye bitir
Bnm ki okulda dağıtacak bütün okula mı dağıtıcam diyor okul paklamaz bizi bütün mahalle anca paklar sınıfa tek ne diyon diyince tmm tmm diye sustu

Son düzenleme:
Hazırla artık nolur nolmaz ağırlaştıkça da yapılmıyor

Annişler boyle bisey var ucretsiz egitim ve online gitmeye gerek kalmadan bakmak isteyen olursa sayfasina girince istedginiz hastanenin egitimini secebiliyorsunuz istanbul vs de var

Eklentiler

• Screenshot_20211111-121858_Instagram.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 45
Annişler boyle bisey var ucretsiz egitim ve online gitmeye gerek kalmadan bakmak isteyen olursa sayfasina girince istedginiz hastanenin egitimini secebiliyorsunuz istanbul vs de var
Teşekkürler bn kendi hastaneminkine katıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…