kesintisiz güç kaynağına bağlı oluyor diye biliyorum. ameliyathane yoğun bakım vsAy benim aklıma geçen ne geldi biliyor musun
Ameliyatta elektrik giderse anlık bi git gel oluyor mu diye düşündüm
baya hızlılar dün öğlen sipariş verdim akşamına kargoya verilmiş. yarına gelmiş olur herhalde. oğlandan kaçırmam lazım amaSüper olmuş ee söyleseymiş sorsaydın diyeceğineafiyetle yenilsin çikolatalar
Nasıl çılgınAylık tahlile gitmiştim bugün
Tahlil sonuçlarım çılgınlı çıkmış
Bakalım Bnm ne zmn gelcekbaya hızlılar dün öğlen sipariş verdim akşamına kargoya verilmiş. yarına gelmiş olur herhalde. oğlandan kaçırmam lazım ama
Ya bilmiyorum sanki kemiğim açılıyo genisliyo gbi sadcee yürürken ayakta iken hissediyorumBelki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)
Aynen bende de 1 haftadır böyleben ben ben 1 hafta 10 gündür var
Kesinlikle canım bende de aynısı3 haftadir o hissiyat var. Kalkinca agriyor. Oturunca bisey yok.
Dün hep kasigıma vurdu durdu zatenBelki dogum kanalina yaklasiyordur bebis cnm ondandr benim de o agrim yok midemde bebis sanrm:)
Aynısı oluyo canım bende de ama ev süpürüp silme daha ben de sanırım o yüzden olduBirbirinden ayrılacak gibi acıyor yürürken. Dinlenince geçiyor ama temizlik yaptığım zamanlar oluyor. Ev süpürünce silince, eğilince
Eğilip kalkınca daha çok oluyor daha az yapmaya çalışBirbirinden ayrılacak gibi acıyor yürürken. Dinlenince geçiyor ama temizlik yaptığım zamanlar oluyor. Ev süpürünce silince, eğilince
tabi canım sonra bi bakmışım aaa bitmişBakalım Bnm ne zmn gelcek1-2 verirsin tadım yapsın
Ben senden daha orijinal öneriler bekliyorumFırat Aras Eymen umut Volkan Ferit veeee tabiii ki Züferr
Ayni durumdayız çıkmaz sokakBende icime sinen bi isim daha bulamadimhem soylemi hos hem de anlamli bi isim istiyorum ama yok sanki kulaga guzel geliyosa anlaminin bi manasi yok anlami guzel olan da kulaga guzel gelmiyo esimde her soyledigime yok diyo bi fikir de vermiyo
Tabi züferden sonra hepsi boş gelirBen senden daha orijinal öneriler bekliyorum
Tunahan goktug cihangir salih selimBenimde Sevmediklerim mete mert falandi valla kizlar bulemiyomhele mertcan
Bnm oğlan da dün anne tadına bakıcaz demi dedi tabi oğlum ye bitirtabi canım sonra bi bakmışım aaa bitmiş
Hazırla artık nolur nolmaz ağırlaştıkça da yapılmıyorherkeslere merhabalar. dünden beri mesaj okuyorum meğerse bana bildirim gelmiyormuş. 100 sayfa rahat okumuşumdur belki daha fazla :) doğuran falan olduysa kaçırmayım dedim.
benim de durumum stabil. ıkınarak da olsa çalışmaya devamhaftasonu bicamamı da aldım, english home dan indirimden bide sabahlık ayarladım üstüne. çikilata siparişim de ok. kredi kartım dününce bide kapı süsü sipariş edicem. haftasonu da kendime atlet don çorap gibi eşyaları alıcam. alışveriş bitmiş oluyor böylelikle sanırım. haa bi nevresim almadım onu unutmuşum.
valizi hala yapmadım (aman Merve duymasın) en azından bebeğin tüm eşyalarını yıkadım ama. hastaneye götüreceklerimi ütüledim. hurçlara koydum. bi aşama kaydetmişim yine deeşime de anlattım acil bi durumda hangisini ilk verecek hangisi yedek vs. bez ıslak mendil hepsi aynı yerde. atar çıkarız diye düşünüyorum. zıbınlarını da ütüleyip yerleştirdim şifonyere. darısı diğer kıyafetlere
cumartesi de kontrolüm var görcez bakalım küçük hanım ne alemde
Teşekkürler bn kendi hastaneminkine katıldımAnnişler boyle bisey var ucretsiz egitim ve online gitmeye gerek kalmadan bakmak isteyen olursa sayfasina girince istedginiz hastanenin egitimini secebiliyorsunuz istanbul vs de var
Yaaa benim hastaneminde var mi acaba hic bahsetmediler haftaya gidecegim bi sorayim bunuu daha guzel olur kendi dogum ebemizden alsak egitimiTeşekkürler bn kendi hastaneminkine katıldım
inş canım yaaHazırla artık nolur nolmaz ağırlaştıkça da yapılmıyor
Nasıl çılgın
Altımda üstümde her yerimde enfeksiyon çıktıNasıl çılgınhayırdır
Sen keşke önceden alsaydın magnezyum u , azıcık bağırsakların ferahlardi sonradan tekrar pasiflik devam etsedeAltımda üstümde her yerimde enfeksiyon çıktı
Bi de magnezyum düşük çıktı
2 kere alacakmışım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?