Ay ne bileyim doktor demedi ki iki kere al diyeSen keşke önceden alsaydın magnezyum u , azıcık bağırsakların ferahlardi sonradan tekrar pasiflik devam etsede
Valla oluyo inan bol su iç magnezyum u al ve uzan sonra rahatlarsınAy ne bileyim doktor demedi ki iki kere al diye
Bi kere al demişti işte
Neyse tuvalete rahat çıkacaksam çok heyecanlıyım
Yarın dans ederek magnezyum alacağım o zamanValla oluyo inan bol su iç magnezyum u al ve uzan sonra rahatlarsın
Yarın dans ederek magnezyum alacağım o zaman
Dün sabah iyiydim akşam hij iyi değildimO zaman dans . Neyse bende iyiyim çok şükür dün çok kötü idim senin gibi
Enfeksiyom muuuu ne enfeksiyonuAltımda üstümde her yerimde enfeksiyon çıktı
Bi de magnezyum düşük çıktı
2 kere alacakmışım artık
YooEnfeksiyom muuuu ne enfeksiyonue hiç anlamadın mı? Belirti vs olmadı mı
Yaaa dedim sana 2 kere alAltımda üstümde her yerimde enfeksiyon çıktı
Bi de magnezyum düşük çıktı
2 kere alacakmışım artık
İdrar yolu için en büyük dostum monurol verdi yineYaaa dedim sana 2 kere alenfeksiyona ne verdi ne dedi
Bizim grubun genel ve tek sorunu kabızlıkSen keşke önceden alsaydın magnezyum u , azıcık bağırsakların ferahlardi sonradan tekrar pasiflik devam etsede
Yarın belki benim işler çözülürBizim grubun genel ve tek sorunu kabızlıkbi kabızlık postu açılmalı
HeeeYarın belki benim işler çözülür
Çiş de deme bana vallaHeeeçözülür inşallah yaa bnmde çözülsün
Ya sabahtan beri 10 oldu çişe gittim ayağa kalkamıyom bi baskı bişi çıkcak sanki acaba nedir nedir
Bnde 6 da hortladım umarım bebek doğunca da böyle kalkarıZÇiş de deme bana valla
Dün gece 2-6 arası uyudum sadece
Bizim grubun genel ve tek sorunu kabızlıkbi kabızlık postu açılmalı
Ben dünkü gibi yapayım diyorumBnde 6 da hortladım umarım bebek doğunca da böyle kalkarıZ
WC ye taşınmayı düşünüyorum hiç kalkmadan enazından sıkışmam
Allam ya beni güldürdün adam sidikli dicek sanaBen dünkü gibi yapayım diyorum
Fark etmedim derim
Bi kere yanlışlıkla yaptım sonuçta
Artık yadırganmaz
Siz kafanıza göre alıyor musunuz ya gerçekten magnezyumu?hep birlikte magnezyum fışş diye icmek lazım dün az kalsın valla 3.hapi alacaktım magnezyum giggles B BitterCikilata
Bnde düşünmedim değilhep birlikte magnezyum fışş diye icmek lazım dün az kalsın valla 3.hapi alacaktım magnezyum giggles B BitterCikilata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?