Yapmıyorum tamamAllam ya beni güldürdün adam sidikli dicek sanabi kerede kalsın
Öyle kalkmak daha zor ıslak ıslak heryer ıslakYapmıyorum tamam
Zaten enfeksiyonum varmış
Çişli duramam yatakta
Yine kalkmam gerekir
Yok Bnm dr 2 ye çıkardıSiz kafanıza göre alıyor musunuz ya gerçekten magnezyumu?
Ben içim çıkana kadar ıkındım haftalardır
Öyle bi şeyse ben de alsaydım bari
Enfeksiyon olmasa düşünürdüm de çişli beklemek iyi gelmez herhalde enfeksiyonaÖyle kalkmak daha zor ıslak ıslak heryer ıslakbez bağla bari zor olmaz
Tuvalet sıkıntın bitecek dogurcan herhaldeAy ne bileyim doktor demedi ki iki kere al diye
Bi kere al demişti işte
Neyse tuvalete rahat çıkacaksam çok heyecanlıyım
Hangi marka magnezyum kullaniyorsnz dr um bana yazdigi hic bulunmayandi eczacinin tavsiye ettigini aldim ben de pembe haphep birlikte magnezyum fışş diye icmek lazım dün az kalsın valla 3.hapi alacaktım magnezyum giggles B BitterCikilata
Dur daha yeni rahatlamıştım derim artıkTuvalet sıkıntın bitecek dogurcan herhalde
Hahaha gazla dogum sancisi yine karisacak ozmnDur daha yeni rahatlamıştım derim artık
SoNra yine gaz başlıyormuş
Benim şaseHangi marka magnezyum kullaniyorsnz dr um bana yazdigi hic bulunmayandi eczacinin tavsiye ettigini aldim ben de pembe hap
Yok sezaryenden sojra gaz önemli dedilerHahaha gazla dogum sancisi yine karisacak ozmn
Bn magoistHangi marka magnezyum kullaniyorsnz dr um bana yazdigi hic bulunmayandi eczacinin tavsiye ettigini aldim ben de pembe hap
Benim ki 100 tl falandi simdi ecz verdigi ucuzmus 30 tl mi neBenim şase
Magnezyum diasporal
Ay zaten pahalıydı şimdi ayda ikiye çıktı
Bu doktoe bizi batırmaya ant içmiş galiba
Yok sezaryenden sojra gaz önemli dediler
Bi de o arada çekerim
Sonra bayrağı çocuğa devrederim artık
Cefasını yine ben çekerim gerçi
Dogumda bana tüplerce kan ilacı verdi doktor sıvı olanindan. Bitene kadar içtimBu arada Bnm dr dedi kan ilacını doğumdan bi müddet sonrada kullanacaksın
Evet canim devam edelim. Hatta vitamin de sorariz. Kan degerin nasil? Ben de haftaya sağlık ocagnda tahlil yaptrymBu arada Bnm dr dedi kan ilacını doğumdan bi müddet sonrada kullanacaksın
Sağlık ocağı dr ve kendi dr da decaviti 3-4 ay kullanacaksın dediEvet canim devam edelim. Hatta vitamin de sorariz. Kan degerin nasil? Ben de haftaya sağlık ocagnda tahlil yaptrym
Tam emin değilim bizimki de 100-150 arası bi şeyBenim ki 100 tl falandi simdi ecz verdigi ucuzmus 30 tl mi ne
Ne derlerse yapalim iyi olur insallahSağlık ocağı dr ve kendi dr da decaviti 3-4 ay kullanacaksın dedi
Ya benim o son aldığım ilaç harşka bi şeyBu arada Bnm dr dedi kan ilacını doğumdan bi müddet sonrada kullanacaksın
Bnm kanda iyi çıkmışYa benim o son aldığım ilaç harşka bi şey
Kanım 9a inecekyi nerdeyse şimdi tekrar 12lerde
Neydi ismi cnmmm?been solgar kullaniyorum merk ediyorum emilimi guzel demisti dr mYa benim o son aldığım ilaç harşka bi şey
Kanım 9a inecekyi nerdeyse şimdi tekrar 12lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?